0 oy
861 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kocam ıkidebir bisey olunca beğenmiyorsan istemiyorsan ananın evine git aileme bakicak sin bakmazsan ananın evine git diyor nikah bozulur mu bir nevi tehdit kar konuşuyor çok korkuyorum uyarıyorum ağzınu tut dıe anlamıyor sakız olmuş bu laf ağzına nikah bozulur mu yaaaa:((((((

24 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Sende de ki ona ağzını tut en ufak birşeyde nikahını tehlikeye atma sen kadın olarak kabul etmezsin ben olsam bende etmem ona de ki hulleye gönlün razoysa ağzını tutmaz nikahımızı tehlikeye atar düşürürsün o zaman aklı başına gelir 1 gün 1 gece gecirmesi gerekiyor kadının tekrar kocasıyla evlene bilmesi için başkasıyla evlenmesi gerekiyo 
-Reklam-
0 oy
(1,550 puan) tarafından
İşte bu yüzden yani kadın aşağılanmasın mağdur edilmesin değersiz görülmesin diye nikahın şakası bile olmaz islamda. Ama bunu anlayacak adam o kadar az ki. 

Bugün anneme gideceğim dediğinde sadece git derse bile nikah zedelenirmiş. Git gel sağlıcakla demesi gerekiyormuş.

Hem sana tavrı çok çirkin. Git de Bi görsün gününü. Kapında sürünsün affettirsin kendini. o sayede nikah da tazelersin

0 oy
(1,664 puan) tarafından
Sana bunları söylüyor ve senin takıldığım şey bu mu?  
0 oy
(29,535 puan) tarafından

O şekil.bozulmaz ama sende git az anlasın değerini

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,007 göst.

413,055 soru

12,435,916 cevap

45,808 kullanıcı

Kategoriler

...