+1 oy
310 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından

Pandemi derken Panda oldum ciktim bekarken yuz foto modelligi yapiyodum inanilnaz cevreye sahiptim evlendikten sonra cevremdekilerinde çoğunun erkek olmasindan kaynaklı frenleyip esime yöneldim sadakatsiz görünmek istenedim derken çocuğum oldu 3 sene sonra hic bi sıkıntım YOKTU  ama cocugumda olmuyodu kuran kursu hcoasi olan gorumcem beni bi kadina götürdü  nornalde hic inanmam ama kadin gobegime sadece dualar okudu ve ben ilah degilim Allahin dedigi olur insallah olur dedi derken gorumcem de yatti onunda göbeğine okudu yasli bi kadin ve biz 10 gun arayla hamile kaldik tabikide inançlı biriyim Rabbim ol dedi ve oldu belki sadece araciydi bilemiyorum derken  bebisimiz geldi sonra beb 65 kilodan oldum 90 kilo dogum yaptim 75 indim tam inmeye devam ediyodum korona hortladi evde kaldik oldummu 85 kilo benin sevgili kocam ( camış ) bana az önce sen hamileyken boyle degildin neden panda gibisin dedi ben şok bana inmeler geldi sicak sicak boşalıyorum bunu burda bogsam sabah muge anli bulur  beni :) dovsem esra erol gelir en iyisi dedim ben kilo veriyim ama nasil herbalife mi yoksa şöyle boyle kilo verdiren caylarmi 

Vallahi deniye deniye birgun fuşki yoluna gidicem :) 

Evdende cikamiyoruz malum kongre yapicaklar falan onlar rahatca toplansin diye biz kalabalik etmeyelim diye evde yiye yiye sistik ( siyaset yapmıyorum sadece apdall degilim değiliz de bunu biliyorum :)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aman boşver ye gitsin kız eşin de yesin ikiniz de olun panda gibi yuvarlanıp durun :D

(67 puan) tarafından
Ayyy ne guzel dedin kiz dünya göbeğime minare boyuma gitsin gibi hahahaha :) ben sadece cirkin bi anne olmak istemiyorum bu :)
tarafından
Verirsin kız ekmek yeme hamur işi pilav makarna yeme az az sık sık ye bol su iç verirsin
(67 puan) tarafından
Tesekkur ediyorum :)
-Reklam-
0 oy
(952 puan) tarafından
YouTube'dan video izleyerek kilo verebilirsin 
(67 puan) tarafından
483922837383 tane vidyo izledim sabah niyet edip oglene oruc bozuyorum resmen :) ama yok gevur istahi var bende
0 oy
(490 puan) tarafından
Canm bende aynıym bu kilolar gitmick herlde 70 68 derken 70leri çıkacm diye korkuyorum iştahlıym herlde ondn tüm gün yediklerim geldi bugn aklıma dedim yani o kdr ymememe ne gerek var yaa sbh az bi kahvaltı oglen yöegi derken akşam çayıı er hep evdeyiz zatn spor desen iki küçük çoculan olmuyo en iyimi az öz yiceksin zatn ramazda geliyor hayırlısıyla vericez insaşşllhh eski güzel pandemisiz zayıf günlerinize dönme umuduylann canım 
(67 puan) tarafından
Yaaa cannnnnn sin sen yaaa böyle bak umutlaniyorum ama bir kaz saniye suruyo :)
(490 puan) tarafından
Yok yokk vercez bu kilolorı o dolpta çürümick kıyafetlerimiz
(67 puan) tarafından
Kiz ben onada care buldum Dolap uygulamasindan satiyorum :) daha da sismanladigim icin daha xxxxxl aliyorum ahahahahahah ) curutemiyorum yani :)
(490 puan) tarafından
Yok cnm alma büyük bedeni yakıştırma kendinee :-* az olsn öz olsn kilo verince onlarına ver ihtiyacı olana:-)
(67 puan) tarafından
Asla yatistirmiyorum resmen kendimi hani böyle disinde bi çürük olur miniktir ama soguk bisey yiyince girer bazen deli gibi sizlar arada agirir ya heh kilolarimla ben
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Ay ya hahaha üslubuna bayıldım ❤️❤️ ben de kilo verdim aldım verdin aldım derken Bi noktada veremedim :)) bu yaz 83 kilo ile gelin oldum. Ama düğünden sonra bana Bi şevk geldi yine başladım diyete spora. Zaten her yere bisikletle giden Bi pandaydım iyice bastırdım pedala. Yarı aç yaşadım 1 ay sonra Bi baktım 2 kilo almışım. Dedim bunda Bi tuhaflık var. Meğer hamileymişim :)))) ilk aylar zorunlu yattım zorla yedirdiler. Korkumdan yedim valla :)))) kilo üstüne kilo aldım şimdi 33 haftayım ama hastaneye gitsem zorla doğum haneye alırlar geç kalmış bu bebek 45 hafta filan olmuştur diye :) o haldeyim. Yazın inşallah leslie + emzirme + bol su + beyaz un yerine yulaf + boş sebze ile zayıflamayı planlıyorum. Ha bu arada kendim kadar kocişime de kilo aldırdım ben o yüzden 'sen böyle çok güzelsin Aşkım' diyo çünkü bişey dese benim lafım hazır. 190 boylu kutup ayıcığım diyeceğim :) onun göbek de 7 aylık gibi dkdmjdjdjddkdj
(1,550 puan) tarafından
İçimde benimki :))
(67 puan) tarafından
Dışarı çıktigindaki o heyecanı bekliyor olmalisin ve ona sunu soyle uykhsuz gecelerimin katilii se senn see senn remixli boyle ihtiyacın olucak:) tekmeleye baslicak minicil ayaklarinla ooowwww şettt yaz geliyo birde yatakta memelerimi havandirdigim zaman aklima geldi :)
(1,550 puan) tarafından
Birini büyüttüm her şeyi unuttum baştan başlayacağım sanki ilk gibi heyecanlıyım üstelik kızım olacak inşallah süslü püslü yapcam ben onu ❤️❤️❤️❤️
(67 puan) tarafından
Kac yas var aralarinda o cesareti daha dogru popom yemiyo kizim var tam filmlik afacan asel biz ona afacansel diyoruz halk dilinde duz duvara tirmanan denir :) yaaaa bekarken cok özenirdim anneme dedim birak beni ben evlenmedende hamile kalirim dedim gunah dedi demeseydi yapardim :) gerci sonra sirf cocuk icin evlendim sonradan sevdim ama vu seferde Allah dersini verdi bana :) senmisin cocuk icin evlenen :)
(1,550 puan) tarafından
11 yaş var :) oğlum boyum kadar oldu benim :) birlikte kız kardeşini büyütecekler. Ben de hep anaçtım hep çocuk severdim isterdim oğlumda biraz sağlık sorunları yaşadık o yüzden kardeşi olmadı sonra zaten babası ile ayrıldık. O durumda çocuk yapsam namus cinayeti olurdu hehehehhhehe ben de buldum boylu poslu iyi baba olacak birini.. Yaşım geçmeden Bi çocuk daha yapayım dedim bastım nikahı :))))

İlgili bir soru bulunamadı

413,293 soru

12,443,610 cevap

46,071 kullanıcı

Kategoriler

...