Kuzum aynı belirtiler bendede olmuştu hem piskolojik hem bedenen yıprandım ben annemlerde şuan ikinci karantinadayım eşim evimizde o değil çok şükür ilk 7 gün abim için durduk pazartesi onun karantinası bitecek bizimki de bitecekti işte sürekli annem ablam ben evi tuvaleti dezenfekte et temizle derken oğluma bak yemek yap derken 3 gün önce annem pozitif çıktı ablam ben negatif çıktık ve ikinci karantinamız başladı bu ayın 10 una kadar dâhâ test yapılmayacak adamların aklına yeni geldi bize de ilaç vermek bir evde ikinci karantina olunca sen eşinin bulunduğu odaya hiç girme odaları ayır elinden geldiğince ikinizde bol c vitamini alın su için sulu yemekler yiyin yağlı değil sağlık bakanlığı bize öyle demişti pekmez koy odasına burnu tıkana bilir abimin öyle olmuştu eczanede kovid olanlara özel burun spreye var eve kadar getiriyorlar ikinize eczaneden vitamin iste baş ağrılarınız için ikiniz de 3 saatte 1 kez 3 defa parol içebiliyorsunuz sağlık bakanlığında ki doktor bunları söyledi eşine ve kendine ayrı su yap limon dilimleri koy onu için turşu suyu da bol vitamin evde kendin meyve suyu sık eşin 5 6 günden sonra belki dahada erken yem