0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (569 puan) tarafından
Eşimde pozitif şuan kendisi iyi normal grip gibi bende de dün akşam baş ağrısı başladı boğazımda gıcıklanma gibi birazda halsizim çokta dikkat ediyorum ama üşüttüm yada psikolojik mi bilemiyorum yaşayanlar varsa yardımcı olun lütfen

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aynı ortamdamısınız birde sanada yapıldımı test 
(569 puan) tarafından
Hayır yapılmadı odaları ayırdık zaten evdende çıkmıyorum hiç
tarafından
Ama sanada yapılmalıydı aynı evde olan herkese covid testi yapılıyor
(569 puan) tarafından
Bende bşy yoktu ondan yapmadılar genel taramada eşimde bşy çıkmadı ondan sanırım
tarafından
Sen şimdi arayıp bu belirtiler var desen yapabilirler sen bol bol c vitamini tüket hatta eşinde sende kemik suyunda çorba için birde eşin sıcak banyo yapsın buharlı banyo
(569 puan) tarafından
Arıyorlar 2 güne bi olmasa derim yaptık canım kemik suyu falan çok ağır değil Allah tan da çocuk var ona geçerse ondan endişem dikkat ediyoruz ama bilmiyorum sağol canım bilgilendirdiğin için
-Reklam-
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Büyük ihtimal sende pozitifsin. Test yaptırman gerekli 
(569 puan) tarafından
Bilmiyorum yaptırrım baktım geçmiyor zaten karantina daym bende normalde de dışarı çıkan biri değilim
0 oy
tarafından
Sen dikkat etsende oluyor csnım şüphen varsa test yaptırt
0 oy
(5,052 puan) tarafından
Kuzum aynı belirtiler bendede olmuştu hem piskolojik hem bedenen yıprandım ben annemlerde şuan ikinci karantinadayım eşim evimizde o değil çok şükür ilk 7 gün abim için durduk pazartesi onun karantinası bitecek bizimki de bitecekti işte sürekli annem ablam ben evi tuvaleti dezenfekte et temizle derken oğluma bak yemek yap derken 3 gün önce annem pozitif çıktı ablam ben negatif çıktık ve ikinci karantinamız başladı bu ayın 10 una kadar dâhâ test yapılmayacak adamların aklına yeni geldi bize de ilaç vermek bir evde ikinci karantina olunca sen eşinin bulunduğu odaya hiç girme odaları ayır elinden geldiğince ikinizde bol c vitamini alın su için sulu yemekler yiyin yağlı değil sağlık bakanlığı bize öyle demişti pekmez koy odasına burnu tıkana bilir abimin öyle olmuştu eczanede kovid olanlara özel burun spreye var eve kadar getiriyorlar ikinize eczaneden vitamin iste baş ağrılarınız için ikiniz de 3 saatte 1 kez 3 defa parol içebiliyorsunuz sağlık bakanlığında ki doktor bunları söyledi eşine ve kendine ayrı su yap limon dilimleri koy onu için turşu suyu da bol vitamin evde kendin meyve suyu sık eşin 5 6 günden sonra belki dahada erken yem
(5,052 puan) tarafından
Yemek yemek istemeye bilir zorla yesin abimde öyle olmuştu 6 gününde tat ve koku kaybı oldu şuan abimin hâlâ var
(569 puan) tarafından
Ya bende eve bak çocuk bi yandan yoruldum yemek yap zaten çocuk hiç durmuyor zor eşime gidiyor sürekli peşindeyim bilmiyorum meyve falan yiyoruz bol c vitamini alın dediler bizede
(46 puan) tarafından
Sarimsakli yogurt yiyin bol bol
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Ne kadar dikkat etsende aynı evdesiniz sonuçta ve belirtilerin var büyük ihtimalle sende pozitifsin
0 oy
tarafından
Benimde basm agriyo yorgunluk var ustmde esimde bi kacgundr üşüyo halsz 
(569 puan) tarafından
Pozitif misin
tarafından
Test yaptirmadim en son hazranda yapıldı gebeyken cok ateşim vardı 38 felandi test yapılmıştı negatif çıkmıştı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde _GuRbET_ (14,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 330 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mybaby01. (1,019 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
16 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Anneolmakistiyorum (74 puan) tarafından soruldu

408,306 soru

12,265,526 cevap

37,452 kullanıcı

Kategoriler

...