0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar affınıza siginaarak sizden fikir almak istiyorum . Biliyorsunuz ki şu son dönem virüs iyice azdı heryer kaynıyor zaten dışarı cikmiuorduk şuan hiç çıkamıyoruz . Normalde kuofere gider ağda yaptırıdim 2 ayda bir falan şuan öyle bir imkana sahip değilim korkuyorum virüsten çocuğuma bir şey olur diye bir kere kendim aldım evde alabildihim kadar ama bikini bölgesini morartim kanattim çok canım yandı . Bu arada ağda kullanmama rağmen kıl yapım çok sık ve kalın . Acaba bugün eşim tüy dökücü alsa kullansam daha sert cikarmi ? Bir iki kereliğine mahsus? 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence tüy dökücü alma daha fazla sert ve sık çıkartıyor içindeki kimyadallar iyi deyl cnm bende kuaföre gidiyrm bi ara tüy dökücğ sprey yada krem yapim dedim daha sık çıkarttı bide hep serti kıllar ağdayla düzelttim
tarafından
Hadi ya :/ şuan ağda yapmaya kalkışsam kendim mahvedicem kendimi eldivenle de bitecek iş degil :(
tarafından
Jiletle al cnm pnla idare edebilirmsn
tarafından
Jilet daha mı iyi ?
tarafından
Yani ben bi ara kullandm erken çıkartıyor oda iyi deyl ağda da yapamıyosun
tarafından
Evet canim bakalım ya teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Hamileyken kimyasal olduğu için önermiyorlar canım. Ben de mecbur kaldım en son jilet kullandım istemeye istemeye 
tarafından
Yok canım hamile değilim ama mecburum şuan başka caremde yok
(1,550 puan) tarafından
Pardon ben göbüşten göremeyip morarttın sandım :) jiletten farkı yok daha sert daha kalın çıkartır. Ağdanı değiştirmeyi deneyebilirsin ya da doktor eldiveni ile yapıyorlar ben yapmadım ama yapanlar çok memnun. Morarma filan da olmaz onunla,
tarafından
Önemli değil :))Evet canim eldiven güzel bende kullandım ama şuan eldivenle alinacak gibi değil :( killatkmfa çok sert ve sık bakalım yine de denicem yapacak bir şey yok sağol canım
0 oy
(684 puan) tarafından
Ben kollarımda kullanıyorum ama bir sertleşme yaşamadım tüylerde memnunum hatta eşim bazen imrenip o da kullanıyor sonra kızma tamam alırım sana diyor :)) 
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim.
0 oy
tarafından
Boncuk ağda al kız iyi olur o 
tarafından
Geçen daha yeni ağda makinesi aldım:( sağol canım
0 oy
tarafından
Jiletten pek bi farklı yok. Ben kullanmıyorum. Ağda yapıyorum. 
tarafından
Bende hep ağda kullanıyorum ama uzamış şuan kuoferede gidemiyorum kendimde alamıyorum mecburum yani canım çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(883 puan) tarafından
Tüy dökücü berbat birşey hamileyken son ayimda doğumdan önce bı sefer kullanayım dedim yapış yapış oldu bir işe yaramıyor berbat kokuyo en kalitelisini aldığım halde hayatimda bı seder isim düştü o da işime yaramadi agdanin gozzunu seveyim 
tarafından
Ağda çok iyi canım kuofer 5 dkfa tertemiz yapıyor . Ama şu illet yüzünden gidemiyorum kendim yaptık kaç kez hep kannattim morartim şuan da sıkılaşmişlar ne yapacağımı şaşırdım :((
(883 puan) tarafından
Rica et kuaförü eve cagir canım
0 oy
(8,117 puan) tarafından
Hamamotu var aktarda. Kokusuna aldırış etmezsen onu kullan canım. Sonrasında da yaptığın yere ponza taşını sür
tarafından
Bir bakayım canım teşekkür ederim
(8,117 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 346 göst.
4 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,224 soru

12,466,248 cevap

46,901 kullanıcı

Kategoriler

...