0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (3,550 puan) tarafından

Kızlar selamun aleykum. Geçen de post açmıştım annem pozitifti. Iki kardeşime de test yapıldı ikisi de pozitif çıktı hepsi evdeler. Bizde eşim bebeğim ve ben temaslı olduğumuz için evdeydik. Dün geceden beri ara ara kızımın ateşi çıkıyor ateş düşürücü verince düşüyor. Ve genizlerinde hırıltı var. Zor uyudu normalde erken uyuyan çocuk bu saate kadar uyuyamadı. Benim gogsum sıkışıyor ve basım ağrıyor. Test yapıldı sabah sonuç çıkacak ama yüksek ihtimal korona olduk. Şimdi iki sorum var size

Birincisi kızımın hırıltısı için ne yapabilirim?

Ikincisi bugün temastan sonraki 5.günümüzdü. yani virüsü kaptıysak 5 gün olmuş. Bugünden sonra belirtiler siddetlenir ve daha kötü olur muyuz sizce ?

Nolur beni ferahlatin hasta olup yataklara düşemem bebeğim var bize bakacak kimse yok :'(

6 Cevaplar

0 oy
(8,061 puan) tarafından
5. Günse bugüne kadar belirti vermediyse bugünden sonra da vermez geçmiş olsun 
(3,550 puan) tarafından
Kuzum iste bugün belirtiler başladı ekip cagirdim test yapıldı. Gogsum ciddi şekilde sıkışıyor cigerlerim dolu hissediyorum. Böyle geçerse gene iyi benim korkum kötülesmek:(
-Reklam-
0 oy
(921 puan) tarafından
Bünye meselesi yataklara dusmeye vaktin kalmıyor bakiyorsun cunku sivi şeyler tüketin bol bol cocugun ne kadar lik
(3,550 puan) tarafından
14 aylik hiç dirlik vermiyor uyku da yok zaten. Inşallah çok kötü olmam da çocuğuma bakabilirim
(921 puan) tarafından
Vitamin aldir bol bol su icin  geçmiş olsun
(3,550 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık dış dönemi ateş olur  başağrısı normal yanı piskolejik olarak ta öyle hissede bilirsin
(3,550 puan) tarafından
Canım 14 aylık. Bugüne kadar hicbir dişte ateş yaşamadık. Keşke öyle olsa bende öyle olsun isterim ama benim göğüs agrım var işte. Eşimde aynı şekilde
(7,630 puan) tarafından
İnşallah yoktur 12 sonra e nabizdan sonuçlara bakabilirsiniz
(3,550 puan) tarafından
Evet sabaha cıkmış olur dedi. Inşallah negatif olur dua edin ne olur
(7,630 puan) tarafından
İnşallah  Rabbim korusun
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Çevremde aynı ev içinde olup testi sonradan pozitif olanlar var. Korkma canm öncelikle geçmiş olsun. Herkes ağır atlatmiyor illaki çok kötü olucam diye düşünme. Bol bol meyve yiyin vitamin takviyesi alın. İştahınız gitse de yemek yemeyi ihmal etmeyin. Kaynanam astım ve kalp hastası olmasına rağmen çok rahat atlattı daha yeni. 
(3,550 puan) tarafından
Kimi rahatlattin Allah razı olsun. Vitamin takviyesi alıyorum bir kaç gündür. Inşallah pozitifsek bile boylece atlatırız bebeğim de daha kötü olmadan
0 oy
(796 puan) tarafından
Canım çok geçmiş olsun öncelikle zaten 5 gün demişsin ki ben 4 günden sonra belirti verdim en yüksek olduğu 6 7 ve 8.gunler oluyor sonra geçiyor yavas yavaş hırıltı için mutlaka burnunu iyice temizle kızınin rahat nefes almasını sagla evi mutlaka havalandir bol bol c vitamini almaya çalışın ben kendim baktım bebeğime mecbur kaldım çift maske eldiven 10 gün durdum yatarken bile çıkaramadım evi mutlaka çamaşır suyuyla temizleyin nevresimleri iki günde bir yıkayın hatta çift yıkama yapın yüksek derecede çünkü tekrar üzerinde tutunma ihtimali oluyor yeme içmeye özellikle bol su tüketmeye çalışın inşallah en kısa sürede atlatirsiniz 
(3,550 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun . Hepimiz pozitifsek bilr marka takmalı miyiz? Yarın temizlik yapacağım zaten Rabbim izin verirse. Inşallah kötü olmam korkuyorum hastaneye gitmem gerekirse bebeğime kim bakacak babası da yapamaz pek. Inşallah inşallah böyle atlatırız l. Tekrar Allah razı olsun
(796 puan) tarafından
Amin canım benim hepiniz pozitifseniz bile bence takmalisin çünkü beni uyardılar ne kadar virüse maruz kalırsa bebekte etkisi o kadar fazla oluyormuş dediğim gibi çift maske eldiven bebeğine bakabilirsin Allah güç kuvvet versin inşallah hastaneye gidecek olursanız 112 yi arayın onlar yardımcı oluyor kızım için bende aramıştım hastaneye götürdüler biraz da moralinizi yüksek tuttunuz yemeye içmeye ağırlık verirseniz kısa sürede geçer Allah'ın izniyle ayrıca zaten neredeyse hastalık bitmek üzeredir 5.gun olmuş korkma canım içini ferah tut
(3,550 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun çok teşekkürler içimi ferahlattin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 647 göst.
24 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Behmssss (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
19 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 388 göst.
29 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
2 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,121 puan) tarafından soruldu

413,350 soru

12,444,819 cevap

46,127 kullanıcı

Kategoriler

...