+2 oy
1,329 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Ameliyat olmustum parca alip patolojiye gondermislerdi dün sonuc cikmisti almaya gittik ve ve doktor kötü huylu kanser dedi  dünyam başima yıkıldı.. daha premature 3 aylik düzeltilmis 1 aylik oğlum varrrr... bagirsak veya migde kanseri mi o arastirilacak kolonoskopi ve endoskopi yapilacak nolursunuz dualarinizi eksik etmeyinn  

57 Cevaplar

0 oy
(25 puan) tarafından
Allah şifa versin canım 
-Reklam-
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah 
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim şifa versin canım ins  yavruna  bagislasin  seni
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Geçmiş olsun,atlatırsın  bu kötü hastalığı bir an önce 
0 oy
(477 puan) tarafından
Ayy canm çok üzüldüm  Rabbim safi ismiyle şifalar versin dert verip dermanini aratmasin ailene çocuklarına bagislasin seni 
0 oy
(253 puan) tarafından
Rabbim sifa versin rabbim evladina bagislasin insallah canim
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun hastalığın düşmanı strestir hiç stres yapma çocuğunla güzel vakit geçir moralini yüksek tut allahın izniyle atlatırsın herşeyin tedavisi var hiç hiç üzülme 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Kesinlikle hayattan vazgeçme annemde meme kanseri idi yayılmış Di lenflere falan öncelik morel morelin yüksel olmalı kendine guzen gecicek nekadr çabuk olursan okadr iyi bu arada Eskişehir e yakın isien acı badem de hasan üstün diye bir doktor var biraz sra zor bulunur ama müthiş bir doktor tavsiye ederim sigorta ile anlaşmalı ayrıca kaserken hiç bir şey ödemiyor sun hastanede tavsiye ederim biz orda tedavi olduk çok şükür iyi send diyi ol allahım sağlığına kavuştursun seni dualarım seninle kuzum 
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Rabbim safi ismi hürmetine şifre versin
0 oy
(376 puan) tarafından

Rabbim şifa versin sana canm seni cocuğuna bagışlasın insallah<3

0 oy
(6,857 puan) tarafından
Rabbim şifa versin Cnm sen güçlü ol muhakkak üstesinden gelirsin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Biliyorum elinde değil ama lütfen üzülme ve moralini yüksek tut bebeğin için iyilesecegine  inan . Derdi veren Rabbim dermanını da verir elbet . Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah kuzum 
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin canm stres  yapma en büyük tehlike stres. 

Güzel düşün güzel olsun 
0 oy
tarafından
Allah acil şifalar versin inşallah mevlam bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar içini ferah tut ne kadar zor olsada kendin için evladın için başaracaksın güçlü olacaksın yanlız değilsin ..:)
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin canım benim 
0 oy
tarafından
Çokk geçmiş olsun canım bnm İnşallah atlatırsın rabbim seni evladına evladinida sana bagislasin 
0 oy
(883 puan) tarafından
İnşallah atlaticaksiin canım kalbini ferah tut 

İlgili bir soru bulunamadı

408,507 soru

12,274,332 cevap

37,686 kullanıcı

Kategoriler

...