0 oy
311 göst.
Aile kategorisinde (44 puan) tarafından
Gunaydin kızlar nasılsınız dün ben annemlerdeydim  kayınpeder aradı beni köye gelin dedi usaklari topla gel dedi bende havalar soğuk çocuklar koydeyken  evde durmuyorlar bende havalar ısınsın  öyle gelecem dedim bana demediğini bırakmadı köpek gerizekalı mal dedi  benim esim paraları annemlere yediriyomus  annemler  daha bana veriyo ihtiyacını aliyo bennde kayinpeterle tartıştım o bağırmaya başladı bende sustum hiç ses çıkarmadım sonra bana ***** mal dedi esime dedim hiç ses çıkarmadı hiç sadece bırak şunu dedi bende sinirlendim ağladım sınır krizi geçirdim olanlar bunlar 

12 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından
Esin teli alip ne diyon baba hayrdr diyemedi mi yuh ama yaa sen desen kiyametleri koparir simdi susmus mu. 

Bu insanlari anlamak zor. Bn olsam.hicbir kuvvet bni oraya goturemez aslaaa
(44 puan) tarafından
Esim gece geldi eve 1.30 da o yüzden aramadı
(44 puan) tarafından
Şimdi ben kavga etsem demediğimi  bırakmasam benim demedigim  şeyleri esime kizistircak yalan yanlış bende sustum
(4,152 puan) tarafından
Cok iyi yapmissin hakliykrn haksz duruma dusmmemissin ama o eve gitmee hic bn gidemezdim yani
-Reklam-
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Kayinpeder niye seni arayip diyor ki ogluna sorsun gidip gitmemeyi beraber konusur kararlastirirz desin o da olsun bitsin acma bnce telefonunu onun
(44 puan) tarafından
Birincisini açtım bisey olmuştur belki diye öyle dedi kavga etti ben gelmeyecem  dedim kapat telefonu dedi kapatim  tekrar aradı açmadım ikinciyi açtım  telefonu aç beni oraya getirme diyo
(1,673 puan) tarafından
Allah Allah ne bicim insan ya gitmek zorundasn sanki
0 oy
tarafından
Onu öyle konuşturma telefonu yüzüne kapatırdım konuşsun dursun orda çatlasın terbiyesiz
0 oy
tarafından
Annenin evine gittiğinizi  ona duyurmayın artık
(44 puan) tarafından
Ben annemin evine giderken kimseden korkmam kimsedende izin istemem hem ona neymiş ki demi ama
tarafından
Kork mu dedim size  ben ?sakin olun
Isın isteyecek de  değilsiniz  belliki torunlarını  özlemiş kıskanmış  ailenize gitmenizi.
 Ve hoş olmayan kelimeler söylemiş..
(673 puan) tarafından
Marsilyadan olayi bu kadar basite indirmeyin bence. Bu iki kiz kardes yada gelin görümce elti kavgası değil. Kayinpeder boyle konuşamaz. Bu ne hadsizlik kayinpederdeki ne demek paraları senin ailene yediriyor lafı. Terbiyesizlik başka birsey degil bu. Torunlarını özlese para konusunu açmaz onun derdi başka belli ki
0 oy
(712 puan) tarafından
Terbiyesiz adam nasıl o sözleri diyebiliyor eşinin sesini çıkarması lazım ne demek o kimki vok seviyorlarsa gelip  kendi görsünler pislik o gün benim kayınpeder de bize geldi oğlan hasta 4 yaşında alıp bize götürecem dedi bnde hasta dedim bisey olmaz dedi kaynvldm bir makineye girdi o gün 1 gün boyunca çocuklara  temas etmemesi lazım dedim bisey olmaz olmaz dedi bide kaynanam söylemiş çocuklara öğün temas halinde olmamasını hala bilmiyormuş gibi yapiyo o bu gün değildi diyo bisey olmaz galan diyip durdu eşim lavabodaydi cıktı hade hazirlamadin mi dedi çocugu bnde annen çocukla temas  etmemesi lazım götürme dedim sesini çıkarmadi babasını gözüyle işaret etti ona söyle dedi bnde anlamiyo dedim göndermedim küstü 2 gün aramadı bnde hiç umursamadım aramadım dün akşam kendi aradı 
0 oy
(60 puan) tarafından
Aynısı benim eşim aynısı benim kayınbabam. Her lafı söyler babası ağzını açıpda bişey demez. Kendi kendini kendin savunacaksın bu kocalara bakarsak öldürsünler nolcak babaları nasıl cevap versinler babalarına. O köpek o ***** dengesiz pislik 
(44 puan) tarafından
Esim uğun arar babasını o ne soyleyecek bakam daha
0 oy
(379 puan) tarafından
Vallah bunu bende ilk evlendigim yıl kaynamala yaşamıştım ulan senede 2 3 kez görebiliyorum. Ben o zaman calisyodum bankaciydim ama evlendiğimizde ailelerden hiç bişi almadik herseyimizi kendimiz kaldık tabiki ton borca girdik yaklaşık 36 ay borç ödedik belki daha fazla Eşimden daha yüksek maaş alıyodum ama sıkısyoduk bi gün eşim bişi oldu gecmis zaman hatırlamıyorum annesi bişi istemiş eşim demiş almayız şuan faturamizi odeyemedik demiş rahmetli gunahada girmek istemiyorum eşime neler söylemiş ben aileme para veriyor musun benim ailem köyde cunki işte ailem görmemiş mis oleymis boleymis. Eşim çok üzülmüş cunki benim annemde babamda eşimi çok sever her köye gittimizde evimizin 6 aylık yağdı şekeri kuru bakliyatı. Turşu salçası Aklına ne gelir arabaya yukkerler ve annem elime para sıkıştırırdi eşim bunu gören bilen birisi. eşim ağlamaklı oldumus anladım  yanıma geldi dedim ne oldu önce anlatmadı sonra neden benim annem böle diye iclendi anlattı. Hala aklımdan çıkmaz biz ne zorlukla evlendik neler atlattık. Kaynanin evine her hafta temizlikçi gelirdi yazlıkta kaldılar 3 ay boş evi temizledi biz evlencez ev tuttuk. Çalışıyoruz gece 12 1 e kadar köyden dayım annem geldi evi boyadık temizledik.sonrada gelmiş bana bunları söylemiş eşimden Allah bin kere razı olsun. Sonunda verirse veriri demis ben karımı biliyorum sen önce kendine bak demiş kaç ay doğru dürüst konuşmadı. Adam kıskanç karı tobe tobe günaha girdim. Aklıma geldi bak şimdi 
(44 puan) tarafından
Ona havale soğuk dedim evdekileri topla bize gelin otururuz dedim onu bile yanlış anladi
(379 puan) tarafından
Anlarlar tabi bı dunya kendilerinin etrafında dönüyor. Eşinde seni savunacakti . Ben çocuğumu kaypinpederin evine daha 3 kez götürdüm çocuk 5.5 yaşında dedsinjn evini bilmez kaynanam öldükten 1.5 sene sonra oldu kızım ev pis bizide sokmuyo 2 kez sene mevludyne gittim bide geçende covit oldu hastaneye kaldırdık 10 gün yattı evi temizlemeye gittim o zaman götürdüm. Ne goturcem be cocugumu hasta edicem . Sanki gelip bakacaklar. Önce çocuğum vallah kim ne derse desin.
(44 puan) tarafından
Aynen ben her koye gittiğimde hasta oluyorlar çocuklar  ayada uyak köy  benim çocuklar küçük bir yaşında erkek olan kızda 3 yaşına girecek
0 oy
tarafından
Valla burda haksız esın o sana sayacak ve esın bosver diyecek esın susarsa boyle daha da sayar
0 oy
(9,527 puan) tarafından
Kayınpeder kelimesi beni sinir etmeye yetiyo elalemi kaynanadan cekiyo bizler kayınpederden
0 oy
tarafından
Okurken bile çıldırdım sen neler yaşıyorsun tahmin bile edemeyiz gerçekten canım benim sakin ol güzelce düşün ani kararlar verme eşinin de bir bildiği vardır belki de oda sabretmeye çalışıyordur bazen göründüğü gibi olmuyor başka konularda iyi mi sana karşı düşünceli mi yani yoksa yine aynı şekilde umursamaz mi 
0 oy
(530 puan) tarafından
Sebebi her ne olursa olsun seninle o şekilde konuşması çok ayıp senin yerinde olsam bir daha muhattap olmam kendine gelsin nasıl saygısız cümleler bunlar 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Eşin ses etmediyse adam.iki gün sonra daha beterin söyler

İlgili bir soru bulunamadı

405,839 soru

12,162,935 cevap

36,612 kullanıcı

...