0 oy
642 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,198 puan) tarafından
Müşterim vardı öyle bir konuşma geçti aramızda bu arada kuaförüm neyse hoş beş sen tut kocan kordonlarını bağlat şimdi artık moda öyleymiş anam benimki öldür gidip bağlatmaz :)

26 Cevaplar

0 oy
(45,036 puan) tarafından
Her eziyeti biz cekelim
-Reklam-
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Benimki geri çekilme bile istemiyor allah ne verdiyse diyor onu desem aboooo
0 oy
(29,242 puan) tarafından

Yahh daha neler çıkacak dur bakalım

0 oy
tarafından
hiç kimsenin bunu kabul edeceğini düşünmüyorum 
0 oy
(379 puan) tarafından
Yok kız bu hiç uygun değil Allah korusun bu tarz kesin çocuk olmasını engelleyen şeylere karşıyım. Normal şekilde korun işte Allah bunun üstüne sana nasip ediyorsa Hikmettir. Köyde olan bir durumu anlatayım. Köy dediğimde bizim öle dağ başı falan değil gelinler gayet sosyatik falan benden iyi yaşıyorlar neyse 3 çocukları vardı . Bunlar böle korunmak için kadın bagatmis kendini artık çocuk olmasın diye. Zaman gecti birisi benden 5 yaş büyüktü birisi 3 yaş küçüktü diğerine 10 yaş küçüktü ilk çocuğu küçük olan köyün hendekleri vardı böle biriken suların dereye akması için yağmurlu günde kapı önünde oynarken oraya düştü ve öldü ounun üstüne 7 sene geçti en büyük cocgu okuldan kaçmış lisede Susurluk deresine yüzmeye gidyor orda boğuldu. Ortanca olanda bu olayın üstüne 4 sene sonra traktörden düştü ve ezildi Allah kimsenin başına vermesin buda çocuklarıda olmadı. O yüzden her seferinde aklıma gelir  Ne olacağı belli olmaz 3 tane evlattan hiç birisi kalmadı ;((( uzun yazdım kiusura bakmayın ders alınması geren  bir şey Allah bize bu nimeti vermiş tamamen kapatmak lazım 
0 oy
tarafından
Herşeyi kadın yapacak değil gayet mantıklı bence 

Hem neden yaptırmasınlar ki 

Benim eşim pamdemiden sonra düşünüyor mesela yeter bir evladımız var gelişi güzel çocuk yapmaya kaza mahduruyum demeye gerek yok

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 399 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 855 göst.
30 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 598 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (4,025 puan) tarafından soruldu

410,227 soru

12,336,551 cevap

39,389 kullanıcı

Kategoriler

...