Meraba arkadaşlar yılbaşı bileti alanlar hayaliniz ne biletiniz tutarsa neler yapacsksınız neler alacaksınız :) ben hayalimi söyliyim öncelikle yardıma muhtaç insanlara yardım edecem sokakta kalan insanlara sığınma evleri yapacam hayvan barınakları yapacam inşallahhhhh :)sonrasında da kendime kaldığımız köyde çook güzel bi ev yaptıracam şehirdede ayrı bi ev alacam bebeğimede çok çok güzel bir oda yapacam :)
Aldım diyenlere hemen eksiyi basmışlar hayalde kurmasın insanlar o zaman
Haram parayla yapılan hayır, hayır değildir Rabbim bize ondan çıkan parayı nasip etmesin inşallah.
Bir hoca efendinin sözü aklıma geldi ..
Piyango bileti bana çıkarsa cami yaptıracağım demis adamın biri...
Hoca efendi de cevabı vermiş "Sen hiç idrar ile abdest aldin mı "
Işte bu hesap ....
Arkadaşlar bir çogunuz hayir yaparım diye yorum yazms ama haramla hayr olmaz bi hocamizn lafi wardi hadi ordan Sidikle abdest alinr mi diye cok da dogru söylemis
Hayırlısı olsun şimdiden güzel. Düşünceler biz almıyoruz onun için böyle düşüncelerim de yok umarım çıkar size
Bn hıc hayal kurmuom oralara yardım etmeyı dusunuosun cok guzel bısey ama para haram cıkmaz :) seytan bol olması lazım hıc yardıma muhtac ınsana cıkmadı o para :)
Bilet almadik hadi amorti bile cikmazsa bosa para gitmesin diye :) ama alsaydimda ciksaydı kesin bol bol kıyafet alırdım kendime bebegime :)
Biz bilet almyrz eşim karşı bilet olayına bana al diyrm yok ben kendime alayim diyrm yok ama bana cikms olsa yetişme yurtlarina çoğunu bagslardm snra araba alrdm kemdi işimi kurarım
Nasılsa çıkmıyo diye eşim almak istemedi ama bebeğin şansına diye dün bi tane aldık :) inşallah çıkar ya çok çıkmasın borçları kapatıp bi ev alabilelim yeter :)
haram para ile de hayır ne kadar olur bilemedim canım
Benim hayalim kardeşlerimize ve ailemize ev ve araba almak, iş kurmak. Geri kalanıyla da kendi işimizi kurmak bir iki tane de ev almak isterdim. Ha bir de birkaç ülke gezmek isterdim. Bu kadar :)
Ben ihtiyaci olanlara yardim ederdim kardealerimin evi yok onlara ev alirdim cocuklarima okullari icin bir butce ayirirdim. bir suru ev alip onlari yari fiyatina kiraya verirdim kira icin hic sikistirazdim
valla biz aldık da haram oldugunu bile bile olurda birgün zengin olursam biletle degil ama güzel bi dublekx bir ev gıcırından sıfır bi araba en güzelinden esyalar cocuguma güzel bi oda zenginligimz devam ederse muhtaclara yardım etmek
Rahat geçinebilecek kadar getirisi olacak daire yada dükkan alırım. Kirayı veirirm. Eşimi çalıştırmam. Yanımda durur oda. Çocuğuma bırakırım bir kısmını. Gerisi dediğiniz gibi.
Özellikle sevgi evlerine bağışlarım.
1,491,598 soru
24,373,411 cevap
348,171 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın