0 oy
882 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,126 puan) tarafından
Princ unu yerine krem santiyi sute ekledim kaynatiyorum katilasmadi sonra anladim krem santi oldugunu.. o sut degerlendirilir mi bi zarari olur mu bilen var mi

7 Cevaplar

0 oy
(1,886 puan) tarafından
Trilece falan yap bari onu :) ziyan olmaz ya kek faln da yapabilirsin
-Reklam-
0 oy
(10,344 puan) tarafından
Çocuğunun son durumu nasıl cnm
(1,126 puan) tarafından
Allaha sukur toparlandi. Iletisim basladi
(10,344 puan) tarafından
Maşallah cnm çok şukur. O gunden beri hiç bir şekilde izlemiyor mu artk
(1,126 puan) tarafından
Hayir izlemiyor. Son 1 haftadir 1 cizgi film izliyor onu da ozel egitim hocasi dedi. Oyun kurma, iletisim ve diger becerileri artti. Konusmasi artti herseyimizi taklit ediyor. Krese de gidiyor. Otizmden cok uyaran eksikliginden kaynakliymis. Ama yine de yapisi musaitmis yani sessiz icine kapanik bi karakteri var. 3 yasinsan sonra fark etsek belki cok daha kotu seyler olabilirdi Allah korusun. Allah hic bi anne babayi boyle seylerle sinamasin. Allah herkesin evladina beden ve zihin sagligi versin.
(10,344 puan) tarafından
Amin amin çook amin ❤
Evet cnm tamamen otizm olması ztn doğuştan gelen bi durum. Ama bazı çocuklar içine kapanık ve yatkın oluyor dediğn gbi. Uyaran eksikliği zaten çocukların tum iletişimini koparıyor. Allah korusun hepsni
(1,126 puan) tarafından
Amin hepsini korusun. Egitime devam ediuoruz insallah daha iyi olcak teswkkurler
0 oy
(51,807 puan) tarafından
pirinc unuda koy 
(1,126 puan) tarafından
Oylece biraktim kek felan yaparim artik
0 oy
tarafından
Kek yapabilirsin ancak tatlıya falan 
(1,126 puan) tarafından
Fikir icin twsekkurler :)
0 oy
(210 puan) tarafından
Kakaolu kek yap, o sut soguyunca ustune dök, islak kek gibiolur, hatta o sute varsa cikolata koy eriyene kadar karistir ya da kakao ve yag koy bikac kasik, kekin ustune oyle dok
0 oy
(3,863 puan) tarafından
@Sayfama beklerim:):)@eltiler evde
0 oy
(100 puan) tarafından
Muhallebi çok güzel olur canım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 274 göst.
0 oy
4 cevap 209 göst.
20 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 478 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,187 göst.
26 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu

411,029 soru

12,371,699 cevap

42,448 kullanıcı

Kategoriler

...