0 oy
324 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Bugün sabahtan beri boğazım ağrıyor diyordu zaten akşama doğru kötü oldu hem üşüyorum hem boğazım ağrıyor hemde bacaklarım ağrıyor diyo ısıtmaya giriyor ateşi çıkıyor iburomin zero verdim alnına bez tuttum ama daha neler yapabilirim bilmiyorum nane limonda içirdim bir bardak onu öyle görmeye dayanamıyorum bana sarılıp anne gitme diyo 5 yaşında kızım ve bnde 37+4 hamileyim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Korona olabilir test yaptirin geçmiş olsun 
(1,467 puan) tarafından
Etrafımda kimi duysam çocuğum hasta diyo acaba havalar bir sıcak bir soğuk yaģmur derken ondan mı kaynaklanıyor bilemedim
tarafından
Bacaklarım.agriyor demiş ya ondan suphelendim ıhlamur  ver  bal koy icine ama doktor gormeli mutlaka enfeksiyonsa ilactan baska care yok
(1,467 puan) tarafından
İnsanın ateşi olunca bütün vücudu ağırır ya boğaz enfeksiyonu varsa bide boğazımda ağrıyor dedi bn ısıtmaya giriyor diye algıladım o tam anlatamiyor ama bütün vücudu ağrıyor cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah kuzum. Maalesef boğaz enfeksiyonu biraz çektiriyor hemen geçmiyor. Sen genede yanından ayrılma ateşi yükselebilir. Vermişsin verilecek olani. Geçmiş olsun
(1,467 puan) tarafından
Sağol cnm Allah razı olsun bu geceyi atlatsaydık yarın acile götürürdüm
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(1,467 puan) tarafından
Sağol cnm Allah razı olsun
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ateşi çok mu çıktı canım
(5,725 puan) tarafından
Aaa noldu canim ne dediler yaa çok geçmiş olsun
(1,467 puan) tarafından
Ambulandı aradık geldi götürdük muayene etti sonra ateşini ölçtürün müsaade  odasında dedi götürdük 38 çıktı birde üzerinde incecik kazak bir eşortman altı pijama ayakkabı terlik hiç bir şey yok dışardaydık bide o haliyle otuz sekiz çıktı demekki evde müdahale etmeseydim ve üstü kalın olsaydı dışarıya göre giydirseydim 40ı bulurdu ateş sonra doktor ağrı kesici versinler 15 dakika sonra tekrar ölçsünler dedi öyle yaptık tekrar aynı çıktı sonra yüzünü yıkayın bekleyin ölçtürün dedi çok şükür öyle yaptık geçti düştü ateşi antibiyitik ve iki ayrı aģrı kesici ateş düşürücü yazdı dönüşümlü kullan dedi birini kullandığında ateşi düşmezse dört saat arayla diğerini kullan dedi öyle yapıyoruz şükür iyi şimdilik ilaçlarını veriyorum aksaltmîyorum dikkat ediyorum
(5,725 puan) tarafından
Ay canım benim evet bu gecede İnce giydir takip et antiyotik yarın etkisini göstermeye başlar o zamana kadar ateş çıkar ama geçer Allah'ın izniyle cooook geçmiş olsun canım
(1,467 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun dün bnm için zor bir gündü 6 kat çıktım yürüyerek bir buçuk saat yol yürüdüm üstüne kızım hasta olinca gece 3 3 buçuğa kadar zor dayandım artık hastanede hemşire siz sonra çok kötü oldunuz durumunuz iyi görünmüyor dedi tansiyonum düşmüştür iyiyim dedim artık bugün o yüzden acısı çıktı bnden adet sancısı gibi aģrılar yokladı belimi doğrultamıyordum yürürken aģrı oluyordu aha dedim doğurdum doğurcam
(5,725 puan) tarafından
Ah kuzum kıyamam yaaa evde birileri var dmi kotumusun hala
0 oy
(95 puan) tarafından
Canım covid olabilir ihmal etme derimaynılqrı bende vardı covid pozitiftim
(1,467 puan) tarafından
Olabilir  mi dersin öyleyse bizde de çıkar o zaman cnm bn bide hamileyim
(95 puan) tarafından
Nasılsınız canım
(1,467 puan) tarafından
Şükür cnm Allah razı olsun rabbim bu günlerimizi aratmasın çok daha iyiyiz
(95 puan) tarafından
Sevindim canım iyi olmanıza
(1,467 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm unutmayıp sorduğun için şükür antibiyotikle iyileşti  ağrı kesiciyle birlikte veriyorum bir iki gün daha vermeyi düşünüyorum belki daha tam enfeksiyonu geçmemişse yenilemesin diye hastalığı
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
(1,467 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Dln (2,585 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,652 soru

24,403,698 cevap