0 oy
1,089 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Kızlar hamileyim ve eğilirken falan banyo yaptırması zor oluyor benim için ara ara eşim yaptırıyor banyosunu 2 yaşında kızım aranısda varmı eşi banyo yaptıran vs. Bi sürü haber okuyoruz şükür eşim öyle birisi değil ama bu haberlerde etkiliyor acaba dinimiz de falan yeri nedir 

47 Cevaplar

0 oy
(17,355 puan) tarafından
Yıkar canım. Hatta bazen eşim.banyoya gireceği zaman önce kızınızı yıka diyorum yıkıyor 
(389 puan) tarafından
Yani hayat müşterek tabi annenin görevleri var babanın ayrı görevleri var ama şuan mecburiyetten biraz yoksa ben her gün zaten kendim yıkıyordum
-Reklam-
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Eşimle de yıkıyorum benim babamla da yıkıyorum ben
(389 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(10,083 puan) tarafından
Vala benim 2 çocuğumun arası 3 yıl 7 ay ama benimde karnım.buyudugunde eşim diyordu kızımızı ben yıkarım sen eğilme iyi değil bide benim ki riskli gebelikti yinede ben yikardim nedeni ise annesiyle yaşıyorduk laf söz ederler diyordum
(389 puan) tarafından
Anladım canım büyüklere göre yanlış evet benim anneme de göre de yanlış ve bizi falanda babam hiç yıkamamıştır
0 oy
(15,739 puan) tarafından
2 yaşinda kızim. Esim evde olunca o yaptirir banyosunu. Kızimda oyle istiyor baba yaptir diyor. 
(389 puan) tarafından
Benimki de öyle canım zaten ağırlaşınca babası yaptırsın diye düşündüm sonuçta hastanede olucam vs kim yaptırcak çocuğu banyosunu en azından babası yani
(15,739 puan) tarafından
Eşine guvenmeyeceksinde kime güveneceksin canim. Ben çocugumu kocamdan baska kimseye güvenmem. Milyonda bir kötü örnekler var tabiki ama Allah bizi öylelerinden uzak etsin.

İlgili sorular

+1 oy
92 cevap 1,202 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
68 cevap 1,041 göst.
0 oy
9 cevap 279 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yarensu (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
49 cevap 644 göst.

410,121 soru