Ya hanimlar başlığı kadınsınız diye acacaktim ama düşündüm de cinsiyetten de once insan oldugumuzu unutmamaliyiz. Burda yazilanlara o kadar sinir oluyorum ki bazen çıkıp silmek geliyor icimden uygulamayi. Ne demek kaynanam bizimle yatıyor yok soyle boyle yapiyor. Nasil pis bi zihniyetiniz var. 2 senedir nasil kabullenmis de devam edebiliyorsunuz hayatiniza. Size sahip cikacak ana babaniz yokmu ? Herseyden öte sizin kendi ozelinize sayginiz yokmu? Nereye gidiyor bu dünya ya. Kendi çapımda ogut nasihat verecek degilim de rica ediyorum açın bi siyer okuyun. Efendimizin hayatini ornek alın. Biraz mideniz olsun ozeliniz mahreminiz olsun.
Cok guzel bi yazi olmus mahreminde herkes bisey yasiyor ama hic paylasilmamssindan yanayim bende. Surekli tankmadigimiz insanlarin gunahina giriyoruz hakli yada haksiz hic birsey tek tarafli dinlenmemeli diye dusunuyorum.
Eyvah eyvah kalbi bi ruh sen ne yaptın :)) bu uygulama kendini ezdirmeyi, şiddet görüp susmayi, hakarete uğrayıp susmayi, ihanete uğrayıp susmayi adet edinmiş kadınlarla dolu. Bir kaç ay önce ben de böyle bir serzeniste bulunmuştum, kullanıcının biri çetesini toplayıp gelmiş bana eksi oy yağdırmışlardı. komikti cidden :D arada iki kelime bir şeyler öğreniyorum o yüzden takip ediyorum bu forumu yoksa silmeyi iple çekiyorum inan. Hemcinslerimin bu pasifliği beni utandırıyor cidden.
Ben inandım o bayana açıkçası öyle dengesiz kadınlar var ki haddi hesabı yok. 3 yıldır evliyim kaynanam bi oturma odama bide tuvalete girer daha misafir odam yatak odam nasıldır bunu bilmez girmez yani bide bu benden kaynaklanıyor. Eğer kaynanan senle yatıyorsa çık babanın evine git evet gitmek bu kadar kolay soran olursa da en çok anasıyla yatmayı tercih ediyor dersin cehaletsizlik ya bu başka hiç birşey değil nasıl müsade ediyorsun eşine de söyle seçim yapsın böyle dengesiz kaynanalar var böyle dengesiz eşler de geri kalmaz biraz mahremiyet yahu.
Bende cok sasirdim ama kinamadim belki ne yapacağını bilmiyordur fikir almak istiyordur mahremini acmamiski belkide dertlesmek istemistir olamaz mi kaldiki burasi sohbet platformu
İnsanların o kadar çok derdi varki belki siz yaşamadınız o yüzden böyle rahatça eleştirebiliyorsunuz gerçekten öyle insanlar var insanları eleştirmek yerine anlamaya çalışın hoşunuza gitmiyorsa yorum yapmayın sizi ilgilendirmez gerçekten herkesin parası yok herkesin ailesi arkasında değil herkes güçlü değil hani sığınma evi var diyorsunuz ya o işlerde okadar kolay değil gerçekten sizleri anlamıyorum hani siz onları anlamıyosunuz ya bende gerçekten bencil düşüncenizi anlamıyorum
Bende bazen sinir oluyorum aama sanirim herkes sesini cikaramiyor kendini ezdiriyor. Kadin eskisi gibi bu donemde bile hala ezik goruluyor hizmet amacli bi robot etten bi parca olarak goruluyor karnindan sipayi sirtindan sopayi mantigi sanirim hala var. Bide tabiki suclu olanlarda var. Kocasi aldatmasina siddet uygulamasina ragmen sevdgi icin katlananlar var . Benimde arkamda ailem yok. Babam abim var ama annesiz buyudum ve kendimi hep egitmeye calstim ezdirmedim asla ezdirmemde biz ne kadar guclu olursak . O kadar guzellesir hayatimizzzz.
Evet ben de şaşırdım allah esirgesin öyle şeylerden de niye kabul ediyor bu durumu anlamış değilim. Buraya da yazıp psikolojimizi bozuyor.
Evet gorunce sok olsum. Siddete coxuklari.icin katlanan var ama herkezn bi ozelj var sonucta. Ne demek biraz gec gel yatmaya sen birlikte olduktn snra dusunj aldktn snra anana sarilip yatxna karina saril muusaade etme. Basta kabullenmwk hata. İlk gce napti o zaman. İlk basta ses cikarlmadmi.snradan twpwsne binerler. Allahma skur boyle bi derdm yok.
Yok artk cnm bnim kaynanam yatak odasi bosken bile musait mi odan der oyle girer bsye bakacaksa da bazen hayal seyler anlatilio bnce burda
Haklısın ama ben mesela kendimi onların yerine koyuyorum okurken mümkün değil izin vermem yani müsaade edemem sinir krizine girerim ilk başta eşinin kanına girersin baktın olmuyo açık açık annesine oğluna söylersin yine baktın olmuyo boşanırsın zaten özel diye bişey kalmamış çok zor gerçekten ya
Sonuna kadar katiliyorum igrenc bisi ya birak beraber yatmayi evimde odama girmisligi yoktur oturma odamdan salina girerken bile musait mi der oyle girer .. onu gectim bazi sebeplerden bi ay kaynanamda kaldik bi odayi bize ayirdi o bi ay boyunca bi kere bisi alacagi oldu onda bile kizim odan musait olunca soyle de bisi alcam bazanin altindan dedi kendi evinde biz misafirken bile olmasi gereken bu hayasizlik yeminle ar damarlari catlamis
Bende okudum gördüm o postu ama yorum yapcak bisey bulamadım allah akıl fikir hidayet versin insanlara dünyanın sonu geldi daha neler görücez duycaz
Ben o kadına ınanyrmm çünkü zamanında bnm annemde yasams tabi şartlar farklı annm bi sehirde annemin ailesi bir sehirde gidemzde ve bunu anneme yapan uvey kaynannasi sadce sunu diyim siz devamını doldurun annem babam kendi odalarında yatarken üvey nenem yatağın altına saklnyrms tabi bir babam fark etms kovmuş ama neye yarar yine geri glms ve annneme neler cektrms annm anltnca biz çocukları aglyrz böyle kaynanalar var
Canım.taviz tabizi doğurur dediğin gibi inssnin özeli olmalı .igrenc
Ben size katilmiyorum gercekten hayati cok zor olan insanlar var kadin orda sadece kayinnasinin yanlarinda yattigini soylemis mahremiyetine girmemis bi kac kisi sordugu icin cevaplandirms o kadinin gercek hayatini kimse bilemez 4 duvar icinde neler yasandigini kimse bilemez herkes bosan yazmis bosanmak o kdr kolay mi cogu seye kendimizden fedakarlik edip cocuklarimiz icin katlanmiyor muyuz aldatilanlar oluyor dayak yiyenler oluyor hepsi keyfinden mi katlaniyor herseye
kocasi o benim annem yanimda yatacak diyorsa o kadin evi de baslarina yiksa degisen hic bisey olmaz allah askina herseyi bu kadar basit gormeyin belki degisir duzelir umuduyla gecirdi o 2 seneyi mesele en yakinmin kayinvalidesi yatak odalarinin kapisinin onunde yatardi cesit cesit insan var kayinvalidesinin yaptigini tasdiklemiyorum ama yardim istyen birine de bu kdr yuklenilmez
Ben kadın için bişey diyemiyorum nasıl yetişti hangi şartlarda evlendi vs vs ama kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum adamda. Psikolojik sorun yani anne ile uyumak sapkınlık tamamen. Örneğin çocukları 22 aydan sonra emzirmemek daha iyiymiş cinsel dürtü kontrolünü azaltıp sapkınlık yapabiliyormuş. Bu tarz bişey olduğuna inanıyorum kim bilir belki 5 6 yaşına kadar emzirdi koynunda yatırdı banyoyu beraber yaptı vs vs. Normal inanın yapacağı şey değil. Kadın buna ilk gün resti çekecekti maalesef 2 yıl sonra yapacak hiçbişey yok. Din iman meselesi. Nefis meselesi
Doğru demişşin canim ben o yüzden sinirlenmemek iicin başliklari takip ediyorum icerigine bakmiyorum bile :D
Ay noldu yaaa ben birsey anlamadim banada anlatin kim kimle yatmis kimm neyi kabullenmis merak ettim valla
Mevzu neydi merak ettim öyle bi postta göremedim
1,493,788 soru
24,405,978 cevap
350,498 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın