0 oy
283 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (141 puan) tarafından
Kizlar oglum hic püre muhallebi hicbirsey yemiyor hala agzina bisey alip severek yedigini görmedim hep agzini kapatiyor kasik almiyor doktora götürdüm çorba ver dedi hangi corbalari veriyorsunuz nasil yapiyorsunuz yardimci olursaniz cok sevinirim

11 Cevaplar

0 oy
(2,321 puan) tarafından
Brokoli çorbası canım 
(141 puan) tarafından
Brokoli kendim bile yemiyorum ama ogluma yapayim inşallah yer
(2,321 puan) tarafından
Mercimek çorbası gibi yap blandırran geçir bende sevmezdim ama tadı mercimeğe yakın oluyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne corbasi yaparsan yap ke.ik suyu hazirla onceden onlarin posetleri var dondurucudan cikar at corbalarina
(141 puan) tarafından
Haklisiniz yapayim
0 oy
tarafından

Çocuklar yayla çorbassini çok sever mutlaka yap yedir benim kızım çok sever 

Şehriye çorbası
Tavuk suyuna çorba 
Un çorbası 
(141 puan) tarafından
Şehriye arpami telmi yutabiliyormi yayla corbasinin tarifine bakiyim kendimde hic denemedim
tarafından
Yayla çorbası kolay ben göz kararı yaparım pirinci suda haşlıyorum iyice yumuşayınca bir kapta süzme yoğurt un yumurta iyice çırpıyoruz topak kalmayacak şekilde ondan sonra kaynayan pirince döküyorum o karışımı hızlı hızlı çırpıyorum kesilmesin diye kaynayana kadar hızlı hızlı karıştıracaksin kaynamaya başladığı zaman da altını kısiga al 15 dakika filan öyle kaynasın
Şehriye çorbasını ben arpa şehriyeden yapıyorum ama yutuyor ben taneli alıştırdım hep blendırdan falan geçirme o zaman alışmıyor lar azıcık ağzına verirsin kaşığın ucuyla baktın yuttu sonra hep taneli verirsin blenderla geçirme bence bu sefer alışmıyor tükürüyor lar taneleri
0 oy
(3,118 puan) tarafından

Sebzeli mercimek çorbası

Şehriyeli tavuk çorbası
Yayla çorbası
Ben bunları veriyorum
(141 puan) tarafından
Şehriye tavuj falan yutabiliyormu ben hic veremiyorum korkuyorum
(3,118 puan) tarafından
Küçük küçük yaparsa yaparsan yutar. Ben kaseye doldurdktsn sonra tekrar elimle kucultuyorum. Ama istersen sadece şehriye ve suyundan ver
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Tarhana çorbası denediniz mi kolay içilir bence,. Yoğurt çorbasını çok sever bebekler ekşili şehriye çorbası sebze çorbası 
(5,727 puan) tarafından
Aaa sevmezmisiniz tarhana. Tarhana candır yaa..kuzum intertte kendi yapan teyzeler var satıyorlar ordan.. ama istersen e bebekten denemek için bebeğine bebek tarhanasi verebilirsin.. yakın olsak denemelik uzatirdim bı kase ya♥️
(141 puan) tarafından
Yaaa ne kadar tatli bi bayansiniz cok sağol hic içmedim tadinida bilmiyorum bizim hep mercimek yogurt ezogolin corbasi başka denemeyiz
(5,727 puan) tarafından
Kuzum ya Allah razı olsun çoook teşekkür ederim.. yazın kayınvalidem yapar satar. 31 yaşındayım bebekken tarhanayla buyumusum. Hala da çok severim. Köyünuzden bildik biyerden Alırsan cok besleyici bir sey
(141 puan) tarafından
Tamam çok çok teşekkür ederim
(5,727 puan) tarafından
Rica ederim öyle tarif istersen.baska sor bak çekinme
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Sebze corbasi yapabilirsin..tuz ve salca koymadan tabi cnm..istersen kirmizi biberden bebek salcasi yapip kullanabilirsin..

https://www.instagram.com/p/CC8L8GXDqvV/?igshid=18iloy7u4kaak

https://www.instagram.com/p/CI3ANk_lVO7/?igshid=1vhbbr4tfixoa

https://www.instagram.com/p/BnNBhN_HIkH/?igshid=1qn7dz1prmsh0

https://www.instagram.com/p/BqE3DDAleXg/?igshid=1iy7ee90fr7qe

https://www.instagram.com/p/BqE3DDAleXg/?igshid=1iy7ee90fr7qe

Elimdeki tariflerden bazilarini attim cnm bakarsin hosuna giden varsa yaparsin 
(141 puan) tarafından
Hemen bakiyorum çok sağolun
(3,902 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Acısız ve baharatsız olan her corbayı verdim ben
(141 puan) tarafından
Benimki agzini kapatiyor acmiyor
0 oy
tarafından
Ben herşeyi veriyorum ya 

Mercimek çorbası tavuk suyuna tel şehriye içine tavuk ve ekmek didip veriyodum 

Şehriye çorbası sebzeli

Sebze çorbası

Havuç kuzu kıymalı çorba evde ne varsa onları yapıp veriyodum tereyağlı yayla çorbası 

Ezogelin

Un çorbası
(141 puan) tarafından
Bende vermek istiyirum ama almiyor
tarafından
Canım ben tuz salça vs azar azar koyup tatlandiriyorum yoksa benimkide yemiyor tatsız tuzsuz olunca
0 oy
tarafından
Brokoli havuç patates kaynat sonra blendrdan cek hafif zeytinyağ koyabilirsin . Sonra pirinç havuç mercimek cok az zeytinyağ hafid tuz pisir blendrdan cek canım insallah yer
(141 puan) tarafından
İnşallah deniyeyim
0 oy
tarafından
Kahvaltıda avakadon yu ez ceviz kır ez minik pekmez koy icine fazla olmasn tadnı bozmaan onu yedir benimki sever3k yyodu
(141 puan) tarafından
Benimki avakado yemiyor
0 oy
tarafından
Iki parca brokoli 

Yarim kabak küçükse 1 tane 

3 parca bal kabagi önceden doğrayıp buzluğa atmıştım 

Yarım havuç 

2 küp kemik suyu 

Bunları bir güzel haşliyorum 

Biraz yumuşayınca içine 1 yemek kaşığı kadar irmik atıyorum biraz daha haslaninca blendir yapıyorum kaynar vaziyette küçük kavanozlara koyup ağzını kapatıyorum 3 4 gün yediriyorum çok seviyor 
(141 puan) tarafından
Sağolun deniyecem bende birde kabak havuc ve diger sebzeleri dogruyup dolaba atsam bozulurlarmi hepsini bi corbalik yapip atsam
tarafından
Ben hiç yapmadım o şekilde sadece bal kabagini attım
(141 puan) tarafından
Tam canim sağol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
21 Nisan 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zenan (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
15 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde MelikeArslan (830 puan) tarafından soruldu

410,136 soru

12,331,926 cevap

39,245 kullanıcı

Kategoriler

...