Esim.morderndir makyaji cok severim.ve karsmaz düğünlerde oynarim karsmaz kafama gore gezerim.yani bisey demez okdr kiskanc adamla yapamazdm
Günaydın canim
Bi gün çarşıya çıkacaktım kapalıyım ben sıfır kollu uzun elbisenin üstüne ceket giydim uzun kollu yaz günüydü bana dediki hadi biri omzuna çarptı omzun açıldı çıkarttırdı sen düşün kıskanç mi değil mi :D :D
Eşim kıskançlık konusunda biraz daha ileride evdeki perdeleri surekli kapattiriyo disariya çıktığımızda surekli yer değiştiriyoruz sağ sol olarak daha neler neler
Kıskanacak bir durum söz konusu olmuyor tek karıştığı dövmelerini saklanabildiğin kadar sakla o da kolumda olduğu için yarım kollu giyebiliyorum sadece
gunaydinn kıskanç ama ben ondan daha fena ve kıskancım o benden yılıyor bence
Günaydın Eşim hic kıskanç degil bende aynı şekilde kimse kimseye karismayiz kısıtlama yok
10 senelik evliyim iki cocuk halaaa bunaltcak derecede kiskancc tek hic biyere gidemiyorumm alistim artik bende sanirim ee ne demisler alismis kudurmusdan betermis
Kıskanmz mi biz sevgililik yaşamadık görücü usulü gibi bişey oldu. Nisanliyken pek karismazdi ama şimdi çok çok kıskanç herseyi kıskanıyor
Benimki hiç kıskanç değil çok şükür ama sevgililik döneminin basında uyarmıştım ben onu kaldıramam diye sevgilik 7 buçuk yıl ve evlilik 2 bucuk yil 10 yıldır birlikteyiz canım sevgililikte kırmızı ona sürdürmezdi oda sevmediginden bende sürmedim onun disinda hic karismadi sağ olsun
1,491,823 soru
24,377,221 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın