0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İzin aldık pazar anneme gidecektim pazartesi kızımı hastaneye götürecektik oradan tekrar eve.esim isim iş biter öğle dedi abisine yardım ediyor işi aksam 6 veya 7 yi  bulur. Bende kaynanam iş yapmaktan   yoruldum  annemleride özledim hem biraz uyumak istedim .yine kaynanama yaradı işleri yaptıracak .siz olsanız eşinize trip atar miydiniz?

2 Cevaplar

0 oy
(6,978 puan) tarafından
Isi bitince goturmezse o zaman at. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynanama iş yapmaz yatar uyurdum ya da çocuğumla ilgilenirdim. Eşime kızmam çnkğ kızarsam yine bizim aramız bozulcak ailesine gün doğcak. Ona gzel dille annemi çok özledim işiniz uzunmuş baya içim içimr sığmıyo Bian önce gidesim var tarzı tatlı tatlı konusurdum 
tarafından
Söyledim dişim ağrıyor kadının umrumda değil az önce bir yere gitti çocuk var demiyor bu nasıl yapar
tarafından
Yapma canım mecbur musun değilsin niye yapıyosun bırak gitsin neden yapmadın derse hastayım yapamadım de geç
tarafından
Bu sefer küfürler hakaretler Hava da uçuyor
tarafından
İzin verme canım eşin bişey demiyo mu bu duruma. Ne demek küfretmek satın mı almışlar seni. Sustukça çıkar tepene böyleleri kendini ezdirme gözünü seviyim. Sesi çıkmayanı eziyolar çemkirenden korkuyorlar

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 285 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 350 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 440 göst.
+1 oy
18 cevap 408 göst.

409,513 soru