0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar belki saçma gelecek ama bişey soracağım bebeğime takılan çeyrekler eşimin teyzesi oğlumun halası ve babaannesi takılan çeyrekleri bana vermedi istediğim halde eşime verdi aslında böyle şeyleri çok kafama takan biri değilim ama aklıma takıldı bana güvenmediklerini hissettim çok kötü oldum sanki kendi oğlumun altınlarını çalıcam yada bişey yapacakmış ım gibi kendimi yok sayılmış gibi hissettim sizce yanlış mı düşünüyorum yani bu çocuğun annesi benim 

10 Cevaplar

+1 oy
(1,667 puan) tarafından

Kocanin gözüne girmek istemislerdir .yalakalalar burdakilerde öyle ;)

tarafından
Evet normalde bizde bebeğin üzerine takarsın annesi yada babası alır ordan saklar ama bu direk eşime verdi al bunları sakla diye sanki ben çalacam
(1,667 puan) tarafından
Aynen bizdede öyledir ama bunlar degisikler bende anlamadim kocamda getirip bana veriyo saklamam icin zten ayni sey yani
tarafından
Yok eşim bana vermedi bir kumbarası var ona attı
(1,667 puan) tarafından
Ortak mal zaten onlarin yaptigi da sacma yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
nasıl yani sana vermedi takarken eşine mi uzattı 
tarafından
Evet normalde bizde bebeğin üzerine takarsın annesi yada babası alır ordan saklar ama bu direk eşime verdi al bunları sakla diye sanki ben çalacam
tarafından
genelde bana verdiler çünkü kadınlar saklar erkek neden saklasın ki ama şöyle düşünmüş de olabilirler hani erkek olarak görsün diye falan
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Kayinvalidem hepsini bana vermisti. Ha esin ha sen ne fark eder ki sonucta bebegin 
tarafından
Evet normalde bizde bebeğin üzerine takarsın annesi yada babası alır ordan saklar ama bu direk eşime verdi al bunları sakla diye sanki ben çalacam tabiiki farketmez ben kendi açımdan kötü hissettim yani sanki güvenmemişler gibi
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Terbiyesiz hadsiz insanlar onlara ne takılan altınlardan o hakkı kendilerinde nasıl buluyolar  muhattap olma deseydin ya niye bana vermiyonuz annesiyim hırsız miyim ben diye 
tarafından
Paragöz derler sonra bunlarda bu huy var Evet normalde bizde bebeğin üzerine takarsın annesi yada babası alır ordan saklar ama bu direk eşime verdi al bunları sakla diye sanki ben çalacam
0 oy
(327 puan) tarafından
İstediğim halde derken ben olsam tenezzül dâhi etmem sana güvenmesinler umrunda olmasın sonuçta kocana verdiler ki haliyle o da sana verir sakla diye yada evin içine harcanır yani her halükarda altınlar senin olmuş oluyor
tarafından
Sıkıntı altınların benim olup olmaması değil çok şükür ihtiyacım da yok ama zoruma gitti sanki çalacakmışım gibi hissettirdi yani
(327 puan) tarafından
Sen de ona göre davran mesafeni Koru kırıldığını anlasınlar
tarafından
Öyle yapıyorum zaten
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Gorgusuzlere bak. Bizde takı yastığı olur bebeğin gelen giden ona takar hiç öyle birinin eline verilmez. En olmadı bebeğin hırkasına falan takılır yani
tarafından
Evet normalde bizde bebeğin üzerine takarsın annesi yada babası alır ordan saklar ama bu direk eşime verdi al bunları sakla diye sanki ben çalacam teyzesi bir yastık yapmış süslü bişey üstüne de çeyrek takmış beşiği ne koydu kaynanam almış çeyreği üstünden ben sonradan gördüm
(1,885 puan) tarafından
Tamamen görgüsüzlük . Sanki eşinle senin aranda ayrı gayrı mi var. Çok ayıp yaptıkları
tarafından
Aynen öyle görgüsüzlük yaptılar
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kocanın elinden al sen değerlendir
tarafından
Yok almadım minnet bile etmem
0 oy
(387 puan) tarafından
Ya cidden çok ayıp. Ben bu uygulamada öyle insanlar okudum ki ağzım açık kalıyor. Allah sabır versin bacım çok zor
tarafından
Kendi görgüsüzlükleri
(387 puan) tarafından
Bence de görgüsüzlük bu. Ben senin yerinde olsam o çeyreklerle bileklik yapar bileğime takarım. Çatlasınlar
tarafından
Minnet bile etmem dahası oğluma da harcamam o çeyrekleri
0 oy
(673 puan) tarafından
Erkek analari genelde böyle canim. Dugun akşamı eşimle anası saymislardi tüm takıları sanki sadece ona takılmış gibi. Başka biri olsa kıyamet koparmisti ama kalbimi bozup  ağzımı acmadim ben yinede

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 273 göst.
2 Mayıs 2022 Moda kategorisinde Fatma330 (23 puan) tarafından soruldu

412,274 soru

12,410,861 cevap

44,831 kullanıcı

Kategoriler

...