0 oy
455 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11,991 puan) tarafından
Şimdi kızlar daha once Esimle konuamustuk bu bosanma konusunu bosanalım dedik bana davayı acalım para gelince dedi. Neyse o para geliyor pazartesi. Oyle konu kapandı. Şimdi. Ben kavga etmeden nasıl konuyu konusayım nasıl basayım? 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sevmiyo musunuz bosanma nedeniniz cok agir seyler degilse yikma yuvani
(11,991 puan) tarafından
Yok sevmiyoruz bacım. Yani cok sebepler ben artık takmıyorum
tarafından
Anladim canm bende çok kotu seyler yaşadım baba evindeym ama içimden  silememisim cok zorlaniyorum oglumda bende ondan ddm hani ayni evdeyken sogudum sevmiyorum zannediyo insan
(11,991 puan) tarafından
Yok bacım sende haklısın da bizim mevzu en az 1 senelik
tarafından
Anladim canm rabbim kolaylik versin huzur versin insaallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah öncelikle selamete cikarsin konu kapandi derken esin boşanmaktan vazmi gecti yani yoksa birdaha konusmadimi o konuyu eger aranizda asilmayacak sorunlar varsa uygun bir dille daha once konustugunuzu hatırlat
(11,991 puan) tarafından
Yok bosanmak tan vaz gecmedik para gelince acalım dedik oyle konu kapandı karar verdik ama geldi para hatırlatayım mı  ki
tarafından
Aranizdaki problem eger yuvani yikmak icin gecerli bir sebeb degilse hatirlatma bence yuva yikkmasi kolay lakin tekrar kurmasi cok zor yasamis biri olarak söylüyorum Allah hakkinizda hayirli olani nasip etsin
(11,991 puan) tarafından
Sagol bacım bizden bir hayır olmaz artık barı cocukların ruh sağlıgını kurtaralım
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Para geldi boşanma için ne düşünüyorsun diye sor kendi düşüncenden bahset 
(11,991 puan) tarafından
O da mantıklı pat diye diyim
(14,155 puan) tarafından
Başka türlü nasıl olacak ki canım attığın o eski post hala aklımda seni hiç unutmuyorum inşallah güzel kapılar açılır sana ve çocuklarına
(11,991 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Boşanmakta kararlı mısın
(11,991 puan) tarafından
Kararlıyız bacım
0 oy
tarafından
daba isini pazartesi icin gorusmustuk ne zaman acariz de sonucta konusmussunuz bunu demende bi sqkinca yok
(11,991 puan) tarafından
Kavga cıkartacak iye tedşrginim
0 oy
(29,579 puan) tarafından

Güzelce söyle bosanalim vakti geldi işte fln

(11,991 puan) tarafından
Dedim simdi uykum var yarın konusur uz dedi
0 oy
tarafından
Para geldiğine göre ne zaman davayı açarız ne yapalım ne edelim diyerek aç konuyu yumuşak bir ses tonuyla konuş ters tepmesin
(11,991 puan) tarafından
Evet canım oturayım gece sorayım
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ay eski postlarini okudum sen aldatiliyormussun zaten canm bir de o uste cikip tartisma mi cikaracak acik acik sor ne oldu bizim bosanma isi diye
(11,991 puan) tarafından
Uykusu varmıs
(1,676 puan) tarafından
Bence aldatildigini ispatla al nafakani tazminatini o simdi uzatmak istiyor belli diger kadinla yasasin ama duzeni de bozulmasin istiyor
0 oy
tarafından
Anlasmaliysa avukata gerek yok. Gidicezmi yarin adliyeye de
tarafından
Aranizda anlasirsaniz hem cabuk biter hemde sorun cikmaz hakkinda hayirlisi olsun
(11,991 puan) tarafından
Oyle ama uzatacak gibi böyle mutlu cunku
tarafından
Bosanmaya kararliysa taraflardan biri eninde sonunda biter isi yokuşa sürmenin ona da faydasi olmaz
(11,991 puan) tarafından
Ah bir anlasa
tarafından
Hayirlisi bebce ikna et guzellikle gelmezse sonra sen tek gidersin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 232 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
22 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tatlianneee (1 puan) tarafından soruldu
+8 oy
16 cevap 751 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde melikeili (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (879 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,335 soru

23,619,618 cevap

306,738 kullanıcı

...