0 oy
820 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

biktim bu pislik sapıklardan
(152 puan) tarafından
Offfff keskeee keskeeee
-Reklam-
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Böylesini bı tarafını kesseler bak bakalım ikici bı defa böyle olay oluyormu ama yok böyleleri dışarda gezer 
(160 puan) tarafından
Ne varki linkte cnm bakamadim
0 oy
(343 puan) tarafından
Allah bildiği yapsın bunu  ölüyede saygı yok
0 oy
(6 puan) tarafından
Birde 3 yaşında bi Kıza tecavuz etmis oturdum ağladım
(1,929 puan) tarafından
Bu pislikkkmi yapmış
(6 puan) tarafından
(1,929 puan) tarafından
Vay cani Vayy allahım bu pisliği bildiği gibi yapsın inşallah:(((
(394 puan) tarafından
Allah belanı versin senin senin yüzünün astarına sıcıyım çirkin bet köpek ayyyyh delirrdimmm ayyy yanımda olsan o önündekini çevirir götğne sokarım onun o kıza değdiğin ellerine felç gelsin şnsallah ağzında sikiştimşni pezevengi senin ********
0 oy
tarafından
https://www.instagram.com/p/CNQsYbzjD80/?igshid=1b7ns049ucbt3

3 yaşındaki bebeğe tecavüz edip gerile gerile söylüyor kızlar hactekle tutuklanmasını sağlayabiliriz...
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Allah belasını versin inşallah şeytan 

Şimdi bir posttan izledim 

Allah kahhar ismiyle kahretsin bu iblisi
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Bende baya sinirlendim bir an önce yakalarlar da içerde işini bitirirler 
0 oy
(228 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın 
0 oy
(23 puan) tarafından
Ahir Zaman alametleri diyorum ben yani sadece bunu diye biliyorum çocuklarım için çok korkuyorum Allah yardım etsin bu toplumun bunları kabul etmemesi lazım iki gün konuşup üçüncü gün unuttuğumuz sürece bu şerefsizler çoğalacak gerçekten bunlar için iğdam başka yolu yok
0 oy
tarafından
Gordum oruspu cocugunu bu serefeisin seyini kesecen meydanda gezdirecen kolay kolay oldurmeyecen boyle yavas yavas can cekise cekise olecek
0 oy
(152 puan) tarafından
Yemin billah o ilk sozleri duyarken kapattım vdoyu dayanamadm izleyemdm estagfirullah  akıl bali mi bu kişi aklını yitirmiş olmalı ya normal  kafada biri bunu yapamaz içine iblis kaçmiş sanki bune yaaaa kanım çekildi ha offfffff... hele o kızcagızmızın ailesini düşünemyrm bile ztn acıları buyuk birde bu pislik napmş yaaaa şaka gbi gerçekten çokkk buyuk caydırıcı cezalar gelmedkce bunların sonu gelmeyecek 
0 oy
tarafından
Allah belani versin senin bayrak vatan insan düşmani peze.venkk
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Allah belasını versin ******** bugün alırlar merak etmeyin inşallah öldüresiye kadar döverler 
0 oy
tarafından
Malın videoları düşmüş nete.Normal değil bu adam ya dikkat çekmek için yapıyor ya da deli.Umarim anlattıkları gerçek değildir.
0 oy
(9 puan) tarafından
 sabah sabah sinirim bozuldu ******** herif.Türk bayrağınıda yırttı Allahım böyle insanlara insaf ver

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 323 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 405 göst.
0 oy
7 cevap 220 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.

413,038 soru