0 oy
681 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cuma günü bebegimi gormeye gideceğim gün post açtım dua istedim 1 2 kişi cevap yazdı yazmadı.  Ama düşük olayını duyunca cevap veren verene Allah razı olsun. Dediğim yok ama kalbim buruk bebegimden ötürü..kurtajdan korkuyorum bende ilaçla düşük yaptirticam.  Korkuyorum rahmimde hasar oluşur diye bir daha anne olamam diye. Bayıltip kürtaj yapan hastane var ama doktorlarına güvenmiyorum mikrop kaparsam yanlış bir işlem.olur diye.  Mantıklısı ilaçla dusurten hastane geldi bana. Ama parca vs kalirsa uyuşturmadan alıyorlarmış.  Benimde sizden istegim dua edin parca vs kalmasın icimde inşallah.  Kalın sağlıcakla.

29 Cevaplar

0 oy
(12,778 puan) tarafından
Rabbim tekrar anne olmayı nasip eder inşallah sağlıcakla evine gitmen nasıl olsun kürtaja gerek kalmadan 
-Reklam-
0 oy
(853 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun insallah 
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Cnm ben 18+5 normal doğum yaptım ilaç ile parça kalmadi ama canlı kürtaj oldum kan pihtilrindan dolayı. İnanılmaz acı. Artık vakum kürtaj lar var rahme zarar vermiyor onlardan yaptır. Basın sagolsun rabbim tekrar nasip eder inş.
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Rabb'im yardımcın olsun canım
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah:(
0 oy
(3,030 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşAllah. Kucağını tekrar doldursun boş koymasın. Korkma inşAllah hiçç bişey olmaz içini ferah tutt ve bolca dua et. Ben de sana dua edecemmm.rabbim kolaylk versin
0 oy
tarafından
Rabbim sifa versin insallah 
0 oy
(11,917 puan) tarafından
Rabbim kucgını bos bırakmasın bacım. Korkma ben sancı alıp dogurttular ölen bebegimi arkadan da kürtaja aldılar 12 haftalık tı vefat ettiğinde. Kan revan cıkmısım içeriden şükür şimdi yanımda oglum 3 aylık olmak üzere korkma 
0 oy
(3,080 puan) tarafından
Üzülme canım rabbim tez vakitte sağlıklıca yerini doldursun insallah hiç bir şeye gerek kalmadan düşer 
0 oy
(375 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Yanlış anlamayın ama ılacla dusurtmek de bana mantıklı gelmedi. Yanı allah korusun parça kalırsa yine kürtaj olmak zorunda kalacaksınız. Düşerken yaşanılan kanama ve aci da çabası.Ayrıca uyutuldugunzda 15 dk lık bir işlem ağrısız sizisiz kanamasiz kalkiyorsunz. Yaşadım ordan biliyorum. Bence dr lara güvenip uyutularak kürtaj olmayı tercih edin derim. Devlet uyutmadan yapıyormuş o da zormus ama özeller uyutuyor. Fazla vesvese getrmeyin aklinza güzel düşünün güzel olsun her şey. Allah tez zmaanda sağlıklı bebekler versin size inşallah
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım hiç endişe etme rabbim sana tekrar anne olmayı nasip eder inşallah bende kürtaj oldum bebeğim gelişmemişti beni bayıltıp kürtajımı yaptılar acı veya ağrı hiç birşey hissetmedim 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Insallah kolay bir sekilde olur parca kalmaz canim ve en yakin zamanda tekrar anne olursun Rabbim tez zamanda kucağını doldursun
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canm
0 oy
(131,918 puan) tarafından
rabbim yarrimcin olsun alkah cifter cifter nasip etsin sanada insaallah
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Rabbim inşallah korktuğuna uğratmasın canım 
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Allah tez zmanda sifa versin inşallah  gonlundeki dua kabul olur:):)
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun üzüldüm durumuna rabbim bir daha nasip eder inşallah 
0 oy
tarafından
Ilacla dusse bile icinde parca kalmasi halinde kurtaj olucaksin. Kurtajdan sonra rahmine zarar gelmesinden de korkma ben devletin acilinde kurtaj oldum hemde bayiltilmadan bagira bagira o an acildeki doktor varmis sadece o agriyla aciyla hic birsey yapamadim ne kadar cok kan kaybettim. Suan 7 aylik oglum var cok sukur. Kotu dusunme ki kotu olmasin cok gecmis olsun bir kac gundur yoktum gormedim onceki postunu 
0 oy
(45 puan) tarafından
Allah yardımcn olsn. Tekrar aynı acıyı yaşatmasın

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 1,508 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 367 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Lilim (301 puan) tarafından soruldu

409,054 soru

12,294,434 cevap

38,293 kullanıcı

Kategoriler

...