0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cuma günü bebegimi gormeye gideceğim gün post açtım dua istedim 1 2 kişi cevap yazdı yazmadı.  Ama düşük olayını duyunca cevap veren verene Allah razı olsun. Dediğim yok ama kalbim buruk bebegimden ötürü..kurtajdan korkuyorum bende ilaçla düşük yaptirticam.  Korkuyorum rahmimde hasar oluşur diye bir daha anne olamam diye. Bayıltip kürtaj yapan hastane var ama doktorlarına güvenmiyorum mikrop kaparsam yanlış bir işlem.olur diye.  Mantıklısı ilaçla dusurten hastane geldi bana. Ama parca vs kalirsa uyuşturmadan alıyorlarmış.  Benimde sizden istegim dua edin parca vs kalmasın icimde inşallah.  Kalın sağlıcakla.

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbım yardım etsin canim 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde kurtaj olduk bayilark 2buck sene snra yine bebgm oldu
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah canım
0 oy
(3,114 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun <3

0 oy
(883 puan) tarafından
İnşallah sağ salim atlatirsincanim en kısa zamanda hakkında hayırlı ise anne olman dileğiyle :(
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Rabbim tekrar sana verir inşallah 
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Rabbim tez vakitte yerini doldursun cnm bende 10+2 kürtaj oldum tamamen bayiltilarak 15 dakika sürdü ordan kalktık bir meyvesuyu icirdiler çıktım eve geldim 2 ayına geri gebe kaldım hiç ne agrım ne sancim oldu sonrasında.ilacla düşürmek biraz zor ve ağrılı bir işlem Rabbim yardımcın olsun bizim oralarda bir söz var düşüğün kıçı içinde olur diye stres yapma kendine düşük sonrası gebe kalımı daha kolay oluyor kendini üzme 
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm herseyde vardır bi hayır 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Rabbim sana bir daha evlat acısı göstermesin üzülme canım bende kürtaj oldum ve kürtajdan 3 4 ay sonra tekrar bebişim oldu darısı en güzel şekilde sana olsun rabbim kucağını boş birakmasin 

İlgili sorular

+1 oy
43 cevap 1,770 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
17 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mavi Rüya (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Lilim (301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,423 soru

23,620,732 cevap

306,790 kullanıcı

...