0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Düzce araştirma hastanesinde Alper başbuğa giden var mi?? Memnun musunuz??Arastirma hastanesinde  doktora özel muayaneye gidince dogumda mi ücretli olur?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ayy burda düzceli birini görüp de sevinecegim bu kadar aklıma gelmezdi vallaha :D bende düzcedeyim ama hiç gitmedim giden arkadaşlarım var gayet memnunlar :))Bildiğim kadarıyla muayne özel olunca sezaryense eğer doğum oda belli bı ücret olur diye tahmin ediyorum fakat normalde olmaz bence ne zaman doğum olucahi belli degkl sonuçta

(11 puan) tarafından
Evet kucuk sehir olunca memleketli bulunmasi zor oluyor :) su an Ali yavuzcana gidiyorumda belli bir haftaya kadar baktigi icin doktor bulmaya calisiyorum
tarafından
Allahım nasıl mutlu oldum şuan anlatamam :D sanırsın yarın doğumum var :D hiç denk gelmedim vallaha bende bı kaç arkadaşımla beraber devlete gidiyoruz Melih beye adam mükemmel hastasıyla çok. İyi ilgileniyor muhabbet makara yapıyor :))
-Reklam-
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Giden arkadaşlarım vardı memnundu ama doğum parası konusunu hiç bilmiyorum 
(11 puan) tarafından
Tesekkur ederim :)
(7,440 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 361 göst.
7 Ocak 2020 Diğer kategorisinde TolstoyunBİsikleti (1,093 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
13 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Karcicegi (1,382 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvanur1 (1,025 puan) tarafından soruldu

411,217 soru

12,377,812 cevap

42,971 kullanıcı

Kategoriler

...