0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,159 puan) tarafından
Kızlar  15 gün önce benim doğum günümdü 2 ayrı kalabalık grup halinde kutlandı resimler storiler paylaştı sevdiklerimde bende aile gruplarında falanda. Fakat bir tek Görümcem kutlamadı. Aynı aile grubundayiz ve resimler atılıyor herkes yorum yapıyor o bakıp geçti hiç kutlamadı bile. Bugünde onun doğum günü ve sabahtan günaydın msjlari falan atıyor gruba kimse hatırlayıp kutlamadi ama kendi bir iki gün önce bilerek yazdı 5i benim doğum günüm diye kutlayalim istedi yani. Asla kutlamadım hatırlamama rağmen. Ne şanstır ki kızkardeşimin de doğum günü bugün şarkılı bi slaytimiz vardı onu durum yaptım başka şehirde yan yana değiliz mutlu olsun diye. Bu kez vicdan yaptım ayıp oldu kasıtlı yapmışım gibi oldu sanki ya. Ama cidden okadar hak etmiyor ki kutlayasım yok görümcemi

15 Cevaplar

0 oy
(7,098 puan) tarafından

En İyi Cevap
Cuk diye oturmuş cokta guzelyapmissin nasil davrandıysa aynı şekilde karsilik bulmus 

Kendine yapılmasını istemediği seyi sana da yapmasaymış madem 
tarafından
+1.......
(7,098 puan) tarafından
Saol kuzum ♡
(2,159 puan) tarafından
Tamam ben bu gazla ilerleriim :)
-Reklam-
+1 oy
(1,938 puan) tarafından
Aman ne takıyorsun bunu o seni dusundu mı acaba ayıp oldu mu diye kutlama anlasın nasıl oldugunu 
+1 oy
(1,430 puan) tarafından
Sen kutla yinede büyüklük sende kalsın belki kafası falan dalgındır
+1 oy
(1,851 puan) tarafından
Sen ayıp ettinde o etmedimi. Elimde telefon ıkı kelime bişey yazabilirdi.
+1 oy
tarafından
Ben olsam senin yaptığını yapardim hak ediyo oyleleri.
+1 oy
tarafından

Gorumcenin dogum gununu kutlamamak cok buyuk bi hata olmaz ya 8-)

Bu dunyada daha onemli seyler var emin ol:D

(2,159 puan) tarafından
Kardeşimin doğum gününü kutlamasam  zerre umrumda olmazdı sanki aleni gör demiş gibi oldum biraz
tarafından
Yok bee hatirlamamis olabilirsin normaldir
0 oy
tarafından
Vallah beni kutlamayanı bende kutlamam bu kadar basit herkese hakettiği kadar değer verin 
(2,159 puan) tarafından
Aynen artık öyle düşünüyorum bende
0 oy
(3,726 puan) tarafından
Kasıtlı yapmışım gibi oldu demişsiniz ya zaten kasıtlı yapmışsınız:) kutlayıp kutlamamk sizin tercihiniz tabiki
(2,159 puan) tarafından
Hayır onunkini kasıtlı kutlamadım evet ama kast ettiğim bak seni dışladım kardesiminkini kutluyorum olayi
(3,726 puan) tarafından
Bence bu kadar ince düşünme. Karşındaki seni düşünmemiş doğum gününü kutlamamis şuanda da ne dusunecegi umrunda olmasın
(2,159 puan) tarafından
Çok haklısın doğru
0 oy
(1,517 puan) tarafından
O seninkini kutlamak zorunda değil sende onunkini. Bence bunlar küçük şeyler konuşmaya değmez 
(2,159 puan) tarafından
Valla birazdan arayıp beni kaynanama şikayet edecek adım kadar eminim :) ozaman konuşmaya değil çatışmaya dönecek
0 oy
tarafından
Ben geldim:))))

Ne merhametlisn
(2,159 puan) tarafından
Hosgeldiiiin :) Hay olmaz olaydım şu merhametin bitiriyor kız beni kendim olamiyorum
0 oy
(7,631 puan) tarafından
 Böyle yaparak onun gibi oldun kizdigin insana benzedin bence asıl davranış onun yapamadığını yapmak yaptığını değil
(2,159 puan) tarafından
Işte bir yanım da tam olarak senin dediğin gibi düşününce bi utandım tereddüt ettim ama değer vermeyene ısrarla değer vermek de ne bilim zoruma gidiyor her sene pasta hediye ile kutlarim içime battı bu kez anlasin istedim oda
(7,631 puan) tarafından
Dille kutla  gerisini o düşünsün
0 oy
(883 puan) tarafından
Kafana takmaya vile degmez 
0 oy
(643 puan) tarafından
Ay bugünde benim doğum günüm aynı gün dogmusuz gorumcenle
(643 puan) tarafından
Saolasin cnm:)))))
0 oy
(3,113 puan) tarafından

Ben bir ara benim doğum günümu kutlamayanlari liste yapmıştım ben de kutlamayayim diye hatta ablam eniştem kardeşim şaşırdılar kincilikte kaçıncı level dediler:D ama biliyorlar bana ne yapılırsa aynısını yaparım iyi ya da kötü. Ben de kutlamam boşver sen de kutlama iyi olmuş. Belki empati yapar

(2,159 puan) tarafından
Hahahahaa :)) istemsizce güldüm. Ya benden bir ay önce eltimin doğum günüydü grupta kutladı gayet ve eltim hiç kutlamamıştı hatırladı. Benimle daha samimi komşum ve gruba resmimi attık pastayla çocuğumla görmesine rağmen kutlamadı yoksa hiç takmam kutlarmi kutlamaz mı
(3,113 puan) tarafından
Boşver aman o kutlamadi diye günün kötü mü geçecek :D ama sen de kutlama ders olsun
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Herşey karsılıklıdır canım o zaten denin gibi düşünse kutlardı bosver iyi yapmışsın

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 392 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 587 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.