+1 oy
182 göst.
Aile kategorisinde (1,201 puan) tarafından

imageNNe olacak böyle gercekten olan çocuklarimiza oluyor cocukluklarını yasayamiyorlar onlar öyle olunca anneler de zzor durumda kalıyor 

6 Cevaplar

+2 oy
(12,719 puan) tarafından
Valla çocuklarımı dışarıda çıkarırım parka da götürürüm  dikkat eden bile hasta oluyorsa yapacak bişey yok daha ne kadar evde tutabilirim ki ne zaman normal dönülür Allah bilir kalabalık ortama girmediğim sürece sıkıntı yok 
(1,201 puan) tarafından
Ne kadar götursende kısitli sonucta ama belli yerlere gotürebiliyrz
(12,719 puan) tarafından
Olsun canım sonuçta akşama kadar kalacak halimiz yok 1.2 saat olsa da yeterli hiç olmadı koy bebk arabasına dolaş bu kadar da kısıtlamayın kendinizi sonuçta parti ye gitmiyoruz
(725 puan) tarafından
Katılıyorum size +++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğum o kadar dışarı çıkmadı ki bi kere dışarı çıkardım hasta oldu kendim çıkıyorum mecbur ama çocuğumu çıkarmadım yazık günah gerçekten 
(1,201 puan) tarafından
Aynen benim ikinci cocuk dogdu dogali disari oyunu görmedi üzuluyrm ya gercekten bazen sabır da kalmiyor anne olarak evde olmak surekli
0 oy
tarafından
Çözüm en baştan çok kolaydı toplu test ve tam kapanma. En başta tam kapanma olsaydi şimdi bu kadar ekonomik kriz olmayacaktı
0 oy
tarafından
Valla apartman onu ne çıkıyoruz dolaştırıp getiriyorum çocuksa sıkılıyo napsın evde dışarda iki adam yüzü goruyo
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Hiç sorma bu benim bildiğin yarayan kanam o kadar üzülüyorum ki kızım 1 yaşında bir kez daha park yüzü görmedi bırak dışarıyı doğru dürüst görmedi buna sebep olan her kimse hakkım zehir zıkkım olsun bu kadar net....
0 oy
(285 puan) tarafından
Önce bende sağlık çalışanlarına çok üzülüyordum ama hastaneye gidip geldikçe hiç üzülmüyorum herkes işini zorluklarla yapıyor zaten ama onlar ovuldukce niyetleri kalktı azarliyanimi ararsın kizanimi ilgilenmiyenimi heleki keyfiye bakmayan doktorlarımi canın yok gibi kan alanımi ölüm döşeğinde olup hastaneye almayan  doktorami üzüleyim benim üzüldüm tek durum işinden olan parasız ev gecindiren çocukları olan aileler işsizlikten parasızlıktan sefil olanlar çocuklarda çoğu çocuk artık tarvva oldu evde TV izletme telefon verme diye bas bas bağıran uzmanlar verin demeye başladı gene ben şanslıyım bizi gezmek dışında etkilemedi ama birsuru aile gördüm ekmek almaya parası olmayan 

İlgili bir soru bulunamadı

406,897 soru

12,209,879 cevap

36,783 kullanıcı

...