0 oy
660 göst.
Moda kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar 

Erkek kardeşimin 10 Temmuzda NİKAH 

23 Temmuz da DÜĞÜN olacak nasipse bakıyorum hiç kendime göre güzel bir kıyafet bulamıyorum nasıl bir şey gider sizce yardımcı olur musunuz kizlaar 

10 Cevaplar

0 oy
(538 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Modamerve ve modaselvim sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz.  Tavsiye ederim. Guzel abiyeleri vardi  
tarafından
Çok teşekkür ederim bakıyorum şimdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne tarz seviyorsun canım 
tarafından
Canım genelde takım pantolon tarzında giyiyorum ama bu kardeşimin özel günü olduğu için farklı bir şey bakıyorum biraz daha şık bir elbise bakıyorum canım gidecem pandemiden niyete gidemiyoruz int.ten bakicam bende
0 oy
tarafından

https://instagram.com/semraboutique?igshid=l1sm4mbmtcm0

https://instagram.com/dumanbutikk?igshid=1wcun5u2jonal

İki sayfada güvenilir canım kaç defa alışveriş yaptım harika abiyeler kıyafetler var tavsiye ederim <3

tarafından
Çok ama çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hemen bakıyorum :)
tarafından
Amin cümlemizden canım bak bak :) hamile olmasaydım bayramada burdan alıcaktım malum göbüş olunca denemeden alınmıyo bedenimi bilmiyorum çünkü :))
tarafından
:))) olsun kuzum sağlıkla Rabb'im kucağına versin inşaallah kilo verilir sağlıklı olduktan sonra çok güzel modeller ama altında bedenleri bana uygun değil bacım 44 bedene kadar var 46 beden olaydı keşke iyiydi :((
:))
0 oy
tarafından

Ben bunu cok behenmistim kaydetmiştim kimse evlenmiyoki alsam :D

image

tarafından
Biri evlenir alırsın inşallah :)  insan baktıkça hayran kalıyo çok güzel abiyeler var ya bu modelde çok güzellll ❤️❤️❤️❤️
tarafından
Çok zarif ya maşallah ama bacım bana olmaz biraz balık etliyim :)))) kızda çok hoş durmuş
tarafından
Ben o kizdan daha güzelim sjsjsjj
He ya evlensinler de bi salım salım sallanam gelin görsünler yeni evliyimde :)
tarafından
Ooo maşallahhh kem gözlerden biz 3 yıl olacak zaman su misali ne çabuk oldu anlamiyo insan :((
tarafından
Amin bizim temmuzda 1 olacak vede anne olcam Allahin izniyle bu uygulamaya göre evlendim tarihe denk geliyo dogumum
tarafından
Ayy maşallah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşaallah:))
tarafından
Amin insAllah cok sağoll❤
0 oy
tarafından
Takım istersen ben kendime instagramdan diktirttim wasistandı sanırım benimle ilgilenen tam istediğim gibi üzerime göre dikmiş sayfanın adı aleyna birinci 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım int.ten bakiyim özel dikim üzerine sanırım yine bı sayfaya gozdireyim
tarafından
Benim diktirdiğim takımda vardı hikayesinde ben biraz uzun diktirdim modelleri kısa çünkü işleme yaptırmadım işleme pahalıydı birde el işlemesi değil transfer tarzı bir şey kullanıyordu yaptırmadım
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Modaselvim e bakabilirsin canım güzel şeyler var ben ordan çok elbise felan aldım 
tarafından
Çok teşekkür ederim bakıyorum şimdi inşaallah bulabilirim bende :)
(6,910 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
tarafından

image

image

Bizim burda düğün çok kaynımın düğünüde yaklaşıyr bunlrdn en çok 2incisini beğendm moda selvimde çok güzel şeyler var cnm fikir olur belki

tarafından
Gerçekten çok hoş şimdi bende siteye bakıyorum seç beğen al :)) çok çeşit var yahu
tarafından
Ayn valla kararsız kalıyor insan hepsini almamk için kendmi zor tutuyorum
tarafından
:)) valla bacım öyle ya
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Canım tesettür island diye bi site ben ordan oldum hem inidirmli hemde güzel kesinlikle tavsiye ederim 
tarafından
Evet canım benim nikah kıyafetini bizzat gidip almıştım hala duruyo ama içine girmem mümkün değil valla ya ordan yada moda selvim yada modamerve sitelerinden bakıyorum gözüme çarpanı alicam inşaallah :))
(1,065 puan) tarafından
Tamam canım sana keyifli alışverişler o zaman :)
0 oy
(1,065 puan) tarafından

imageben bunu almıştım kendime 

tarafından
Nasıl bedeni oldu mu bazı kalıplar çünkü dar kesim olduğu için üzerine cuk diye oturmuyo
(1,065 puan) tarafından
Oldu canım ben 1 beden büyük söyledim hafif bolluğu var o yüzden
0 oy
(5,273 puan) tarafından
Modemervede güzel abiyeler var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 152 göst.
0 oy
6 cevap 215 göst.
12 Aralık 2024 Moda kategorisinde Sevdammm (363 puan) tarafından soruldu
0 oy