+2 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (17,668 puan) tarafından
Ben çocuklarımı yataklarına koydum uyumalarini bekliyorum. Yalnız bırakınca fıkır fıkır sesleri geliyor o yüzden başlarında bekliyorum. Uyusunlar kalkıp çay demlicem. Orucluydum bugün canım çok pis kek bebe bisküvisi istiyor onları da hazırladım mi yasak elmaya hazirimdir. Siz ne yaptınız 

22 Cevaplar

+1 oy
(45,019 puan) tarafından

En İyi Cevap
Afiyet olsun kizz benimkiler 10 dan önce uyumaz çay yapmadıydim ben de koyayim canımı çektirdin emoş ❤️☺️
(45,019 puan) tarafından
Kız sen birde iki çocukla erken kalkiyom oruca nasıl dayanıyor ben iki senedir tutamadım birinde hamileydim birinde küçüktu emiyodu bu yıl iki çocukla tutacam ama 7 de kalkiyoz nasıl dayanacak bilmiyom aclikta elim ayağım asla.tutmuyo basım donuyo
(17,668 puan) tarafından
Kuzum alıştım ya. Zaten ramadan da sahura kadar uyumuyoruz eşimle. Çocukları da yatirmicam ki gündüz oynamaya mecalleri kalmasın  :D
(45,019 puan) tarafından
Allah seni :D
(45,019 puan) tarafından
La emoş sende beni çok sonradan en iyi cevap seciyon  insan postun açılınca seçer •́  ‿ ,•̀
(17,668 puan) tarafından
Kız unutuyorum sonradan seviyorum  :D
-Reklam-
+1 oy
(2,360 puan) tarafından

Beklemedeyiz :D ....

(17,668 puan) tarafından
Bende öyle az önce tv de ses geldiyasak elmayı sunar diye. Sonra eşim kanali değiştirdi. Zaten özet. Gidince alırım kumandayı Elinden :D
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Oturuyorum .baklava yapdim fırından cikdi çay koyup yiycem:))
(17,668 puan) tarafından
Mmmmm taze taze sıcak sıcak güzel olur baklava
0 oy
tarafından

Bende eve gitsem  izliycem

(17,668 puan) tarafından
Nerdesin kız. Sen bugün temizlik yapmayacak miydin sanki
tarafından
Yaptık bitirdik cnm çok şükür.
0 oy
(379 puan) tarafından

image

an itibari ile ben 
(17,668 puan) tarafından
Allahım tipe bak ya  :D
(2,360 puan) tarafından
Hasan aaali beyciiim   :Dd
0 oy
(10,884 puan) tarafından
Corona corona uzanmaca ve tabiki 

Yasak elma izlemece
(17,668 puan) tarafından
Corona mı oldun
(10,884 puan) tarafından
Maalesef canım
(17,668 puan) tarafından
Geçmiş olsun yaa. Kötü geçmiyor umarım
(10,884 puan) tarafından
Daha yeni 5 gündür belirtiler var bazrn çok kötüyüm bazense çok iyiyim anlmadı m
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Kiz cocuklarin kac yasinda erken deglmi uyutmak icin
(17,668 puan) tarafından
Kızım 26 aylik oğlum 14 aylik canım. Erken uyumaya alıştırdım ama erken de kalkıyoruz
(4,103 puan) tarafından
Maşallah  iyi bari cmmm
(4,103 puan) tarafından
Bnm oglanda 14 aylik zar zor 12 uyutyorm
(17,668 puan) tarafından
Ben 3 aylıkken bu saatte uyutmaya alıştırdım böyle devam ettik
0 oy
(2,542 puan) tarafından
hahaha yeirm onları fıkır kfıkır kaynıyor mı kek mi pilircen 30dkda olur baslayana kadar bebısler kac yas kucugu emzryrm buyukte carpınıyor yarım saate onuda uyuturmm yemek yicez DHA kocıs işten geldi bende kek kurabiye yapmak istym ama yorgunum reklamlarda evdeki doluntulerı toplamak istyrm
(17,668 puan) tarafından
Keki ikindi yapmıştım zaten sadece çayı demleyecem. Çoktan yemek yedik biz. Size de afiyet olsun.

Bu arada bebislerim biri 26 aylik biri 14 aylik canım
(2,542 puan) tarafından
aaa benmkılerde 26aylık 7aylık :) kendo kendılerıne uyuyolar mı ya..Saol cnm teskkr ederm daha camasır ascam ah ah mesai bi bitse
(17,668 puan) tarafından
Evet canım kendi kendilerine uyuyorlar. Oğlumu bu 1 haftadır alıştırdım kendi kendine uyumasına. Kızım da 1 senedir kendi kendine uyuyor
(2,542 puan) tarafından
gunduz naslmyapıyorsn benmkode 26aylık gunduz cok zorlanyrm ya annem bura bi geldi bi kac gun ayagında salladı bugun bende öyle hafif hafif ama az bişey salladm
(17,668 puan) tarafından
Gündüz de kendileri yatıyor. Zaten sabah erken uyanıyoruz saat 7 gibi. Öğlen 1e kadar oynuyorlar yoruluyorlar. Koyuyorum yataklarına örtüyorum battaniyeyi üstlerine hemen dalıyorlar.
(2,542 puan) tarafından
yanında olunca benmkode uyuyor bi gidiym pesimden gelir  naslmegitim verdn buyuk kızının konusması nazl
(17,668 puan) tarafından
Kuzum benimkiler iyice uykuya dalmadan ben yanlarından ayrılmıyorum. Zaten 2 3 seferden sonra alışıyorlar. Kızım da keyfi isterse konuşur istemezse konuşmaz.
0 oy
(5,880 puan) tarafından
İlk başta Allah kabul etsin sonra kolay gelsin sonra afiyet olsun yasak elmaya gelince yarın tekrarını izlerim 
(17,668 puan) tarafından
Sende hep tekrar izliyorsun:D
(5,880 puan) tarafından
Kız ne yapaıyım aile içi yaşıyorum televizyonu hep kayınpederim kaynım çukur izliyorum bende sonradan internetten tekrar izliyorum
0 oy
(3,884 puan) tarafından
Bende izliycem kaciramam :):):
(17,668 puan) tarafından
Aynen cok heyecanlı..hele hasan alinin sahikanin arkasında hortlamasini 4 gözle bekliyorum
(3,884 puan) tarafından
Aynen bende cok merak ediyorum neler olacak
0 oy
tarafından
Hepsi rüyaydı dimi ona göre izleyeceğim 
(17,668 puan) tarafından
Evet canım rüya. Rahat rahat izleyebilirsin
tarafından
He tamam canım sağol
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Bnm merak ettiğim bebisler kaç yaşında bu saatte uyuyunca sabah kacda kalkıyorlar :D

(17,668 puan) tarafından
Kızım 26 aylik oğlum 14 aylik. Sabah en erken 7 'de ayaktayız canım. Gündüz de sadece 1 kere uyuyorlar diye erken yatırıyorum akşam
(6,920 puan) tarafından
Bizde 7de kalkiyrz ama öğlen bir uykmz var gece 10da yattığı halde 7de kalkıyor acaba denesem mi bnde ☺️ bu sefer de 8de yatınca 5de kalkmasın ayağa jsjsjsjsj 21aylik olcak bnm ki de
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Bende kocayı postaladım oğlana da ara ara telefon veririm artık benim oğlan gece 1’e kadar uyumuyor maalesef 
(17,668 puan) tarafından
Kaç aylık oğlun. Ben küçükken alıştırdım erken uyutmaya
(2,481 puan) tarafından
17 aylık bebekliği iyiydi de son zamanlarda böyle oldu ama çok yorulursa erkenden uyur sürekli evde tek başına ona bağlıyorum ben
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Kızımı uyuttum yata yattı şimdi neskafe içiyorum koca diyette bisi de yiyemiyorum ya çayla izlicez işte bakalım 
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Oglumu uyuttup mutfagı toplayıp bakıcam inşallah
0 oy
tarafından
Ne elması kız Çukur var Çukur :) 
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Hasan Ali ölüyor mu zehirlemişti Şahika :))
(17,668 puan) tarafından
Yok canım ölmedi
0 oy
tarafından

Kızımı uyuttum beklemedeyim:D

(17,668 puan) tarafından
Iyi seyirler canım
0 oy
(44 puan) tarafından
Bende beklemedeyim ama hem eşimi hem yasak elmayı daha akşam yemeğini yemedim 
0 oy
tarafından

Eşim izin vermiyor yaa:'(

(17,668 puan) tarafından
Valla benimki de az önce çevirdi. Hemem geri aldım kumandayi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 332 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 574 göst.
21 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Buse korkmaz (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 398 göst.
4 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mlhnvzt07 (1,263 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,504 soru

23,621,704 cevap

306,841 kullanıcı

...