Eşimde evet evet günücü dedi benm hakkimda kaynanam zaten sürekli her geldiginde bana laf eder ufak ufak alttan ama hep şaka yapyorum sen cok abartyosun der oğlumada leylek diyor eti yokki öpeym diyor vs vs Neyse dayanamadim eşime kızdim bagrdim ne günücülüğümü gördün kimi kıskanmşm bugune kadar dedm kendimie kiyafet bile almam kuafor yolu bilmem
Havalar biraz guzellesicek artık bebeğini giydir çokta küçük değildir heralde en azından evin yakınlarında filan dolaşmaya çıkabilirsin seni anlıyorum ama çalışınca gerçekten hayat çok daha zor oluyor erkekler bide nasıl desem ele iyi eve kötü akşama kadar işte çalışır giki çıkmaz eve gelir sana nazlanir evde bir aeyin ucundan tut dersin tutmaz olur yorgunluktan ama eğer sana karşı iyise tavırları halleri filan biraz sende anlayışlı ol bak bu zmanda iş bulmak zor evine ekmek götüremeyen insanlar var az sabret canım güzel günler yakın inşallah
Günücu genellikle konya şivesi değilmi Benim eşim bazen 1 hafta bile gelmediği oluyordu sukuret bacım evine sahip çıkıyor gezmeye götürmüyor diye bosanilmaz ne kadar kolay yuva yıkmak yazın eşimle 2 ay ayrı kalacam işi yüzünden bişey demiyorum ve doğumuma çok yakın bir dönemde ayrı kalacam adam çalışıyor bizim için hafta da bir gün evde bazen hiç devinmek istemez yerinden hiç kalk da demem gezmeye zaten dışarı covid döneminde nere gidecksin al çocuğunu oarka git arkadaş edin bize arkadaş gökten inmiyor komşu bul ha onlarada kiziyorsa s.c ağzına o götürsün yaptığın simariklik
1,486,562 soru
24,302,721 cevap
344,148 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın