0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
1 haftadır göbeği düştü ama azar azar kan değiyor zibinina bide sarı bir akıntı. Var hafif bir şekilde bugün hastaneye götürdüm bir şeyi yok dedi doktor iki günde bir pansuman yap batikonla dedi ama yine baktım sarı. Ve kati bir iltihap gelmiş ne yapcam bilmiyorum ne yapsam geçer ki

5 Cevaplar

+1 oy
(516 puan) tarafından
Düştükten sonra bi sure dsha akıntı oluyor canim,sen temizleme solusyonunu bi süre daha kullan,kuru tut orasını 
(389 puan) tarafından
Tamam kuzum korkmiyim dimi
(516 puan) tarafından
Korkma doktorda bi sry yok demis,sen oansumanini yap,banyo sonrası cok iyi kurut, gene icin rahat etmezsr bi sağlık ocagina da gösterirsin
(389 puan) tarafından
Tamam kuzum çok sağol peki bebekler göbeği agridiginda mi ağlar çünkü dün gece hep agladi
(516 puan) tarafından
Baska bi sıkıntısı olmuştur canim,ondan olacagini sanmıyorum, benim bebegimde beşiğinde ağlıyor durmuyordu yanima alınca susup uyuyordu belki senin sıcaklığını istiyordur yada gazi felan vardır
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Postueuem yuajdid 
0 oy
tarafından
Kızımı da öyle oldu canım. Doktor doğru demiş batikon uygula ama çok şık dehil çünkü batikon iyot içerir yeni doğan için iyi değil. 2 günde bir dediyse uygula. 1 haftada iyileşir ama iyileşir yani merak etme. Kapandığından emin ol yeter. Sürekli kurcalama göbeğini daha taze 
(389 puan) tarafından
Tamam kuzum çok sagol
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Canım istersen kontrol vaktinde bir çocuk doktorumuz görsün benim bebeğimde öyleydi kibrit gibi bişeyle temizliyorlar iyi geliyor
(389 puan) tarafından
Götürdüm bugün pansuman yap dediler
(1,615 puan) tarafından
Geçmiş olsun.
0 oy
tarafından
Benim de kızımın öyle oldi.korkma cnm bi şey olmaz pudra Dök bolca 
(389 puan) tarafından
Pudra döküyorum sabah bakıyorum sapsarı olmus
tarafından
Ya  bişey olmaz bir hafta sonra iyilesir

İlgili sorular