0 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
5gundur cerezetta kullaniyorum iliskide prezvatif yirtildi koruma baslamismidir 1hafta korunun yaziyor 5gunde etki etmismidir acaba 67gun once dogum yaptim basina gelen var mi daha once hamilr kalmaktan korkuyorum

8 Cevaplar

+1 oy
(4 puan) tarafından

Yok eldivende pahali poset kullandik biz ondan yirtildi ne kadae sacma yorumlariniz var dalga yada alay konusu mi bu yada dalga gececek yer mi cok komiksiniz insanca cevap veren verir lakayitliğa luzum yok sizin de başiniza gelir umarim bu dalga gecenlere sözüm gayette markaydi hakikaten cok komik ya öldük simdi gulmekten burda ha ha ha

-Reklam-
0 oy
(28,641 puan) tarafından
Bitmedi prezervatif sorulari sabah sabah kiiiiz 
0 oy
tarafından
Balon mu nasıl yırtılıyor sasiryorum. Günü gününe korur o hap. Ama ilk 1 hafta 10 gün ekstra korunma yapın diyorlar. Arkadaşım bu hapı alırken gebe kaldı. Kalma ihtimali var 
0 oy
tarafından

Marka alın yırtılmasın:D  eldiven daha koruyucu hahahaha :D

tarafından
Cimri adamlar kesin öyle yapıyordur:D eldiveni şişir kullan
(852 puan) tarafından
Gözümün önüne geldikce yarılıyorum :D
(4 puan) tarafından
Yok eldivende pahali poset kullandik biz ondan yirtildi ne kadae sacma yorumlariniz var dalga yada alay konusu mi bu yada dalga gececek yer mi cok komiksiniz insanca cevap veren verir lakayitliğa luzum yok sizin de başiniza gelir umarim bu dalga gecenlere sözüm gayette markaydi hakikaten cok komik ya öldük simdi gulmekten burda ha ha ha
(852 puan) tarafından
Seninle dalga gecmedik canim. Bu tarz sorularla cok karşılaşılıyor. Ondan yani
tarafından
Ya canım dalga geçmedim ki neden bu kadar tepki verdin tam tersi gül diye sana moral vermek amaçlı yazdım kusura bakma bu kadar alınacağını düşünmemiştim
0 oy
(678 puan) tarafından
Aman hemen ertesi gün hapı alın ablamda bu şekilde hamile kaldı hemde tedaviyle çocuk sahibi olmasına rağmen 
0 oy
tarafından

Hamileyim rahatım bu gibi sorunlarla uğraşmıyorum :D doğumdan sonra görüşürüzzzz

0 oy
tarafından
Cerezette korumaz diye biliyorum onun adet bitiminde başlanması gerekiyor ilişki sonrası değil. Ertesi gün hapı alsaydın keşke 
0 oy
tarafından
Biz geri cekilmyle 5 yıl korunduk 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 744 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elif sinda (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 658 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2.bebisannesi (0 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 615 göst.