0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Özelden yazan merak eden arkadaşlarımda var teşekkür ederim hepinize bir yakınım avukat onunla paylaştım hafta sonuna doğru gelecek protokol hazırlayacak ben karşı taraftan çocukların nafakası dışında bişey istemedim biran önce düşsün yakamdan kapının kilidini değiştirdim annem evde geldim dün bugünde geçeceğim evime çocuklar kendi düzenlerini arıyorlar ruh halimi sorarsanız bomboş bi boşluktayım ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum ama daha iyi olacağım Allah’ın izniyle kayınvalidelere yakın oturuyoruz beni orda biraz daralttılar barışmam yönünde bende bu yüzden anneme geldim 

14 Cevaplar

+1 oy
(677 puan) tarafından
Ya hatırlıyorum seni vazgecme sakın ben senin yerinde eolsam kendim içinde nafaka talep ederim aldatmış seni ve başka kadınlarla otel odasında buluşup ona para veriyorsa banada nafaka verebilir bence talep et cnm
tarafından
Sağol bitanem ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen iyi ol cok iyi ol olacaksin❣
tarafından
İnşallah kuzucum sağolasın ♥️
0 oy
tarafından
Barışmaaaaaaaaaaa o Denli Sapık adamla
tarafından
Yok canım bitti artık :)
0 oy
tarafından
Hayırdır inşallah canım ne oldu ki
tarafından
İhanete uğradım kuzum
0 oy
(615 puan) tarafından
Sen kadınsın zaten çok güçlüsün. Bi de anne olarak gücünün 2 katına çıktığını bu günlerin geçeceğini hep kendine hatırlat canım. Bu kararına kendine ve çocuklarına duyduğun saygıyı hem kendine hemde çevrene göstermiş oldun. Hiç daha zor bi hayat beni mi bekliyor diye aklından geçirme. Güzel ve çok daha huzurlu bir hayat sizi bekliyor. Emin ol. 
tarafından
Sağol bitanem allah razı olsun iyiki varsınız ♥️
0 oy
(7,440 puan) tarafından
Seni öyle taktir ediyorum ki helal olsun sana herkes inşallah senin kadar güçlü olur 
tarafından
Sağolasın kuzum iyiki varsınız♥️♥️
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Konu nedir ne yaşadın bilmiyorum allah yardımcın olsun cnm 
tarafından
İhanet canım sağolasın ♥️
(3,168 puan) tarafından
Yaa çok ağır bu durum ama helal olsun sana çok güçlü bir kadınsın
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Sen iyi ol yavrularında iyi olsun kuzum.. bunuda atlatacaksin insallah
tarafından
Sağol bitanem desteğiniz çok iyi geliyor bana
(5,727 puan) tarafından
Senin gibi ayaklarının üzerinde sağlam.duran kadınların hayraniyim
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bundan sonra daha huzurlu olacaksın emin ol tek derdin çocukların olacak ❤ Rabbim hayırlı kapılar açsın 
tarafından
İnşallah kuzum o güzel kalbiniz acı görmesin ♥️
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım
tarafından
Sağol bitanem ♥️
0 oy
tarafından

Bir kadının gözleri bir erkeğin zulmünden dolayı yaş dökerse melekler attığı her adımdan erkeğe lanetler yağdırır

Allah bildiği gibi yapsın

Üzülme geçecek 
tarafından
İnşallah canımıniçi desteğiniz çok iyi geliyor bana ♥️
tarafından
Geçecek tabi sen güçlü  bir kadınsın unutma herşeyden önce annesin
0 oy
(10,268 puan) tarafından
Gunaydn cnm. Sen çok guçlu bir kadınsn biliyorsun dimi ❤

Eski kafalı insanlar erkektir yapar affet demiştir kesin. Bakalm eşin barışmayi kabul edecek mi. Evden gitti mi
tarafından
Canım çok sağol ♥️♥️
0 oy
(8,086 puan) tarafından

Canım sadece çocuklar için değil kendin için de al. O senin hakkın mehir bunun için var dinimizde. Allah yardımcın olsun. Rabbim gönlüne ferahlık versin <3

tarafından
Kuzum para pul inanki hiç mühim değil keşke bunlar yaşanmasaydı kuru ekmek yeseydik
(8,086 puan) tarafından
Yaşandı artık canım. Sen boşver düşünme olanları yüzünü göstermiş işte ad.i herif. Ama dediğim gibi kendi paranı da al çocuklarının da. Bir iş filan bulana kadar seni idare edecek bir para olması gerekiyor. Mecbur ödeyecek. Asla almamazlık yapma
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Neden cocugunun düzenini bıraktın ki ona. Evini iste en azından. Çocuklarının geleceğini düşün
tarafından
Yok canım bırakmadım kilidi değiştim ev benim
(2,075 puan) tarafından
Oh iyi bari. Bende baba evindeym çünkü o düzeni fazlasiyla ariyosun sonra. Ne kadar kendi ailende olsa rahat edemezsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 551 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,030 soru

12,328,020 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...