Aslında iyi bi insandır kaynanam nefret ediyorum diyemem severdimde bi sorunumuz yoktu.. Ben 6 buçuk aylık hamileyim eşimle bayramda bisey yapamadık bende iyice ağırlaşmadan 15 temmuzda izinli olunca birşeyler yapalim dedik. 2 gün alt tarafı yani. Ben hamileyken kızım için bi albüm hazırlamak istiyordum bunun içinde bol bol fotoğraf çekinmek istiyorum bu yüzden kapadokyaya gidelim dedik daha önce gitmemiştik ikimizde hem görmüş olalım hemde fotoğraf çekiniriz diye. Babamla görüştük arabasını alalim diye o da ben is için antalyaya gidiyorum sizide götürüyüm dedi ankarada yaşıyoruz deniz kenarı da iyi fikir dedik kabul ettik babam karşıladı herşeyimizi sağolsun. Sonra kaynanam aradı eşimi napiyosunuz gelmediniz diye o da gidiyoruz dedi işte eşime hiç bisey diyemiyor iyi olmus falan dedi hatta ben arıyorum açmıyor telefonu neymiş haber vermemişim nikahlı kocamla bi yere giderken sana hesap mi vermem gerekiyor ki zaten haberin var sırf ben babamla annemle gittim diye çekemedi ya gerçekten normalde de annemlere gidiyorum demeye cekiniyorum o suratını görmek beni kahrediyor ya ben ailemi komple bırakıp gelmedim ki tabiki gidicem delirdim resmen