0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (2,243 puan) tarafından

bugun esimle kizima test yaptirmak istedik kizima yapmadilar cocuk doktoru onerirse yapariz dediler atesi olmasina ragmen . cocuk doktoruna gittik enfeksiyon dedi yolladi tekrar simdi esimin testi pozitif cikti muhtemelen bizde de var cunku kizimin atesi dusmuyo . dualarinizaa talibiz:'( kizim 23 aylik 

11 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Evet yapmıyorlar yapsalar bile ilac tedavisi olmuyor bence yaptirma
(2,243 puan) tarafından
filyasyon ekibi geldiginde yaoacaklarmi canim ben daha önce gecirdim ama negatif oldugu icin gelmediler bilmiyorum nasil oluyo
(4,285 puan) tarafından
Hayir yapmıyorlar canim
(2,243 puan) tarafından
saol canin geldiler soyledim yapmadilar 2yasinda pozitif olsa da birsey yapamayiz dediler . insallah gecer canim dua edin nolur
(4,285 puan) tarafından
Gecer benim kızım da 2 yasinda ates ile gecirdi o da allahin izniyle siz de de geçer gider
(2,243 puan) tarafından
insallah canim saol ❤️
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah tez zamanda atlatırsınız
(2,243 puan) tarafından
Allah razi olsun canim insallah
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kuzum korkma. Bizde pozitifiz kızımın iki gün ateşi oldu geçti gitti. Sorduk bebeklere test yapmıyoruz dediler zaten bir tedavisi yok diye. Bol bol emzir burnunu serum temizle mutlaka. Rabbim şifa versin 
(2,243 puan) tarafından
Allah razi olsun canim sizede gecmis olsun iyimisiniz. ben Corona oldugumda bu kadar yipranmadim ya kizimi o halde gormek cok zor:( emmiyo canim 4aylikken birakti
(3,550 puan) tarafından
Iyiyiz hamdolsun çok hastalı moduna girmedik biz. Ben hiç yatmadım Rabbim bu günümü aratmasin kızım 14aylik onun pesinde akşama kadar aklıma bile gelmiyor
(2,243 puan) tarafından
masallah canim ❤️ bende oyle atlattim hic yatmadim ki kendimi birakmayim diye ama esim surekli yatiyi bakalim nolcak
(3,550 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah kuzum
(2,243 puan) tarafından
insallah canim ❤️
0 oy
(5,400 puan) tarafından
Çocuk için endişelenme o rahat atlatır eğer virüsse. Eşine de iyi bak meyve yesin et suyuna yemekler dinlensin bol bol. Allah şifa versin 
(2,243 puan) tarafından
Allah razi olsun canim insallah atlatiriz kizimin atesi daha iyi masallah ama esimin var bende olmustum daha once ama atesim olmamisti
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşaallah canım:( tez zamanda atlatırsınız insaallah
(2,243 puan) tarafından
Allah razi olsun canim insallah
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun 
(2,243 puan) tarafından
Allah razi olsun canim ❤️
0 oy
tarafından
Allah şifa versin belirtileriniz neler bizde hastayiz dun aksam esim test yaptırtı bu sabah uyandimda banada bulasmisti ama esmin testi negatif cikti 

Eklemlerim cok hafif agriyo yada agriyacak gibi 

Aksama ateslencem heralde haralet geliyo

Burnumda tıkali ishal de var ve hamileyim cok korkuyorum 
tarafından
Ayy bendede ateş ve bacak agrisi var
(2,243 puan) tarafından
canim test yaptir da aklindan ciksin bol bol meyve ye simdi isimlerini soylemeyim aserirsen kiyamam. c vitamini bol meyveler ye et suyu yemeklere kat . guzel beslen insallah yoktur varsa da kolay atlatirsin ❤️
tarafından
Eşim yok nöbetci bugun aksilik işte yarin kontrolum var  bakalim ne diycek cok sağol❤
(2,243 puan) tarafından
stres yapma canim saglikla hayirla al kucagina bebisini :)
tarafından
Sagol kiz simdi daha iyiyim tek burnum tıkalı atesim geçti sukur ❤
0 oy
tarafından
Rabbim sana ve ailene sifa versin yavrunuzu korusun
(2,243 puan) tarafından
Allah razi olsun canim amiin insallah ❤️
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Özelde yapiyolar cnm cnku benim de oglumun atesi cikmsti hastaneye gittk ilk korona testi yaptilar..negatif ciknca kan aldilar enfeksiyon cikti..
(2,243 puan) tarafından
özele de gittik canim atesi olunca sordum korona olabilirmi bir baksaniz diye yok değil dedi yaptirmadi canim .gecmis olsun minigede
(3,897 puan) tarafından
Degsiyo demk ki cnm ya..biz gider gitmez ates deynce hemn korona testi yaptilar..saol cnm size de gecmis olsun
(2,243 puan) tarafından
heralde canim aman birsey olmasın da yavrulara biz bir sekilde atlatiriz insallah
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun ya çocuğa niye yapmıyorlar kaç gündür perişan oldun sinir oldum ya
(2,243 puan) tarafından
Allah razi olsun canim. simdi ekipler geldi tekrar sordum yapacakmisiniz diye pozitif ciksa da yapacak birsey yok o yuzden yapmiycaz dediler bana yaptilar
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun canım
(2,243 puan) tarafından
Allah razi olsun canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 260 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esra125 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 68 göst.
+2 oy
3 cevap 89 göst.
24 Şubat 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde sedademir48 (15 puan) tarafından soruldu

414,285 soru

12,467,804 cevap

46,969 kullanıcı

Kategoriler

...