0 oy
1,264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamın aleyküm hanımlar Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı akşamlar. 

Ben bu beşiği çok beğendim. Eşimle konuşup sipariş vermek istiyorum.  

940 TL içinde yatağıda var   fiyati nasıl. 

Sizce güzel mi.  Şimdiden teşekkür ederim. Geceniz güzel geçsin. <3

image

image

33 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Başta mobilya beşik kullanmıştım ayaklanmaya başladıkça düşecek korkusu oldu daha sonra baby plus ın "pitti" model bej rengi park beşiğini aldık, model olarak benziyor  çok memnunum derin olduğu için bebişin çıkma derdi olmuyor, yalnız içine iyi bir yatak almakta fayda var, biz kraftın visco yatağını almıştık.
tarafından
Teşekkür ederim cnm. Dikkate alıcam
-Reklam-
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Bn park  besik sevmiyorum kuzum. Size hayrli olsun saglikla yatsin paşa
0 oy
tarafından

Çok beğendim gayet güzel park beşik her zaman doğru seçim 8-)

0 oy
(723 puan) tarafından
Beşiğe gore pahalı bence daha uygun bisiler de alinablr
0 oy
(425 puan) tarafından
Hiç begenmiyorum bu tarz beşikleri
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Fiyat Biraz pahalı geldi
tarafından
Araştırıcam c
0 oy
(879 puan) tarafından
Yerinde olsam park besige bu kadar para vermem. Ben aldım hem annemin evine hem kendi evime Ama ikiside Gıcırdıyor cocuk tutunup kalkmaya basladı Icinde dönemiyor yorgan bile toplaniyor kubbe gibi oluyor ne kadar genis olursa olsun Bence Kısa vadeli. Yani en azindan benim icin. Bebegim fazla hareketli. Bence Ucuzundan bi tane anne yani al 6 ay yatsa yeter sonra zaten donuyor emekliyor garip sekillerde yatıyor  montessori alırsın genc olana dek kullanır hemde düstü gıcırdadı sorunun olmaz. 
0 oy
(58 puan) tarafından
Cok guzelmis ama tek tavsiyem o yan demirleri dik inenlerden al bunlar kapidan falan gecmiyor odadan odaya tasiyamiyorsun ama kenarlari dik olanlar geciyo kapilardan
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Bem jokerden aldım kuzum 450 ye park yataktı çok memnunum 
0 oy
(52,520 puan) tarafından
o kadar para tekerlekleri ediyo heralde bunların anne yani olanini paylaşmıştı biri ona bak bi
0 oy
tarafından
4 senedir park beşik kullanıyorum kızıma şimdi oğluma hamileyim Rabbim izin verirse doğumuna yakın oglumada park beşik alicam her türlü kullanisi var ama genede sen bilirsin :)) Ben öyle burda verilen markalardan almadım vallaha normal Düzce'de bebek beşiği satan bı yerden almıştım 400 TL 4 sene önce suandada Trendyolda çok güzel beşikler bar bı arkadaşıma baktık bı yarım saat kadar önce istersen sende bı baj :)
0 oy
tarafından
Kırmızısı var bizde ama yatmıyor hanım balkonu bekliyor valla piknik beşik aldık onda yatıyor

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,064 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 521 göst.
+4 oy
15 cevap 395 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,602 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,411 soru

23,620,479 cevap

306,779 kullanıcı

...