0 oy
270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,166 puan) tarafından
kizlar  mayis 6 si kizmin dogum gunu. benim akrabalarim gelikcek  kuzenlerim. teyzem   dayim. .. esimin ailesiyle konusmuyorum ben.  baya bir zaman oldu.. bir tek bir aydir gorumcemle  konusuyorum odaki arada iste  gorusmeyiz ama.. yazisiriz arada.   simdi ben dogum gunune  kaynanamgilimi devat etsemmi .acaba.  kocama cok asigim. kizimin dogum gununde  benim ailem varken kendi ailesi olmasa uzulurmu acaba   o yuzden bilmiyorum siz olsaz ne yapardiz. kocam ailesiyle konusur. ama  ben gotusmem kizimda gostermiyorum zaten.ilk dogum gunu kizimin. kizimi kaynanam iki kez gorub.    bir 40 cikmamisdi birde  4 aylik falan. oda kocamin zoruna. birde babaannem vefat etdiyinde cenaze bile gelmedi. ondan sora zaten konusmadim ben.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Eşine diyeblirsin çağırmak istersen çağır sen de diye
(1,166 puan) tarafından
evet dedim oda sen bilirsin dedi. bende bilmedim iste.  cunki barismaq istemiyorum asla. gelsinler gitsinler istemiryom o kadar nifret ediyorum yani icimde kin var.
tarafından
Çağrmasan görüşmesen de kin tutma derim canım geçmişe takılıp kalınca nefret edince sadece bize zararı olur sen insanlığını asla kaybetme onlar bişy yaptıysa da sen aynı onlar gibi karşılık verirsen ne farkın kalır ki sen kendine yskışanı yap :)
(1,166 puan) tarafından
benim huyumu her kes bilir. ben bir insani sevmiyorsmsa  o insan hayatimdan silerim cikaririm konusmam. yani eskiden beri huyum var. bekarken bile  yani bir insan ya vardir ya yokdur benim icin. yani beni kiran uzen insanalri hayatimdan cikartxim hep asla yalandan bile olsa yuzune gulmedinm   sevmiyorumsa yuzunu soyledim yani kocamda bu huyumu cok iyi bukiyir benim
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Cagir canim esin uzulur arada kalmasin en kotusude o esle abne arasinda kalmak cgair gelirse gelir nasil bi insan ama konusmuyor hediye almak icin cagrio simdi demesin bilemedim
(1,166 puan) tarafından
cok kotuler. zatem kizim oldu bir kez hic bir sey almadi. almasin   buna kirilmam ama kizimi torunu gibi gormedi. hic gormek bile istemedi sezeryan oldum 3 gun hastanede yatdim bir kez aramadi beni. o yuzden
0 oy
(940 puan) tarafından
Ben bu durumda eşime sorardım canım Içimden gelmiyor ama seni çok seviyorum ve uzulmenden korkuyorum hen eşine yağ çekersin çağıralım mı de 
(1,166 puan) tarafından
esime sordum oda canim sen bilirsin dedi.   cok sagolsun asla zorlamaz beni. annesigilde torunu ne zaman gosterceksin bize demisdi oda karim ne zaman istese o zaman.  yani asla ailesine karsi benimle arasin bozmaz.
(940 puan) tarafından
Tamam o zaman boşver:) çağırma doğum gününü sinirlenerek keyfini kaçırma
(1,166 puan) tarafından
ben cagirmama sebebim barismak gibi gorurler diye yine gidib gelirler. o yuzden ben hic konusmak ve barismak asla istemiyorum.   yani.
(940 puan) tarafından
Çağırma bosverrr
(1,166 puan) tarafından
evet   kocam bir dahada soylerim cagirma bos ver derse  cagirmam bendd
0 oy
(1,804 puan) tarafından
Bence eşine  sor en iyisi 
(1,166 puan) tarafından
ona sordumda. sen bilirsin dedi. ama ailesine duskin onuda biliyorum sadece beni kirmamak icin hep susur bana hic bir sey demez. ama annemde ayib olir. yani oglan bizim akrabalarin  icinde  yalnzi olur dedi
(1,804 puan) tarafından
Çağır o zaman herkesin gönlü hoş  olsun
(1,166 puan) tarafından
bilmiyorumki canim sora baristik sanarlar heo gelib gitmeye devam ederler  bense hic gelmesinler  uzak dursunlar istiyorum
(1,804 puan) tarafından
Esin davet etsin onlari sende hizmetini edersin mesafeni korursun sonrasi için
(1,166 puan) tarafından
evet. olmasa esime soyleyim bir.
0 oy
(476 puan) tarafından
Sen çağır cnm eşin için ama muhattap olmazsın eşin mutlu olur yinede sen bilirsin cnm 
0 oy
(402 puan) tarafından
Hem eşini düşünüp hem de bi yandan çağırmak istemiyorsan 2 ayrı doğum günü yapabilirsin
(1,166 puan) tarafından
cagirsam tekrar barisiriz diye dusunurler hep gidib gelirler  bu yuzden istemiyodum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 173 göst.
+1 oy
9 cevap 341 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (57 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 217 göst.
15 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 93 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sezenni (5 puan) tarafından soruldu