+2 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Hepinize iyi geceler kizlar ne zaman dır girmiyodum  girdim baktim saydirdim  bazı posttaki  pislik kendini adam erkek sanan mahluklara  moralim bozuldu çıkıyorum. Uyumaya tabi...  Allah  hayırlı insanlarla karşılaştırsin  hepimizi herkesin duası kabul olsun analar ve yavruları ağlamasın.  Çünki mutlu bir anne demek;  mutlu bir bebek demek mutlu bir ev mutlu bir gelecek mutlu yarınlar demek..  inşallah  oğlumu vicdanlı merhametli kadının değerini bilen bir birey olarak yetiştitebilirim  iyi geceler...

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cok güzel konuştun ve cok haklısın 
(1,134 puan) tarafından
Öyle ama canım bizi mutsuz eden hep bi erkek oluyo ya koca ya baba ya abi ya erkek kardeş.  Kadınları malları saniyolar  eşyaları her dediklerini istediklerini yapacakları robot baş kaldırmak yok konuşma hakkı yok çünki erkek bilir erkek konuşur erkek yapar. Erkek ne olursa olsun af edilmek zorunda erkeğe bişey olmaz.  kadinlar  bu yüzden hep eziliyo  ezilmeye mahkum.
-Reklam-
0 oy
(12,777 puan) tarafından

Tek erkek değil herkes vicdanlı merhametli Allah korkusu olsa bu ana da dahil baba da evlatlarına besleseler böyle şeyler de olmaz bence herkesin doğrusu kendine elbet ama çocuğunu da biraz ebeveynler asılıyor malesef 

Hayırlı geceler 
(1,134 puan) tarafından
Doğru diyosun canım zaten ne oluyosa sevgisizlikten  ilgisizlikten  eğitimsizlikten oluyo
(12,777 puan) tarafından
Aynen öyle çoğu ailesinde gördüğü psikolojik şiddetten kaynaklı sorunlar
Onlarda evlatlarına yapıyor ister istemez kısır döngü oluyo
0 oy
tarafından
Serbest bıraktıkları için ,i*t sürüsü git gide çoğaldı biz dövelim öldürelim sonuçta serbestiz bildikleri için artık tüm hayatımızı öyleleri sardı Allah korusun tüm kadınları öyle canilerden rabbim huzur versin evlerimize
(1,134 puan) tarafından
Aminn kuzum inşallah daha da beter oluyo gün geçtikçe herşey sonumuz hayır olsun
0 oy
(123,010 puan) tarafından
vallaha haklisin
0 oy
(20,294 puan) tarafından
Ne oldu canım 
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Post sabinine puan verme özelliğini işte bu yüzden istiyordum ;)) 

Tam yerinde bir post 

Çok haklısın canım benim ❤️ amin amin amin 

Hayırlı geceler ❣️

İlgili bir soru bulunamadı

405,990 soru

12,169,465 cevap

36,634 kullanıcı

...