0 oy
349 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (704 puan) tarafından
Eşimin İstanbul'da bir işi vardı ongibi çıktı bende o arada uyuttum oğlumu 12de bir uyandı ama nasıl ağlıyor sürekli sarıldık gezdirdim ama hiç susmadı bir saat boyunca ağladı arada bende ağladım evde kimse Yok hastaneye götürsem araba eşimde çok çaresiz hissettim kendimi şimdi kendine geldi uyumak üzere ama niye öyle ağladı hala anlamadım Allah kimseyi tek çaresiz bırakmasın

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Oku bi çocuğu canim
(704 puan) tarafından
Okudum canm hemde kaç kere ama nasıl attı kendini yerlere benm ağladım i görmesin diye içimden hickirdim hep
tarafından
Olur öyle canim belki rüya gördü belki bi yeri ağrıdı  olabilir yani
(704 puan) tarafından
Olabilir ruyasinda korkmuş olabilir canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Korkmustur bisyden canm benim geçmiş ya şükret sarılıp uyuyun ben yapa yanlız 3cocuk büyüttüm
(704 puan) tarafından
Maşallah canm bende arada yanlız kalıyorum ama bu sefer çok değişik oldu oğlum yerlere atti kendini konuşamıyor da ben ağladım o ağladı bir saatin sonunda kendine geldi .
tarafından
Öle olunca al kucağına oku üfle cnm sen Rabb'im darda komasin
(704 puan) tarafından
Amin inşallah canm hiçbir anneyi darda.koymasin
tarafından
Aminnn canım aminnn
0 oy
tarafından
Ayetel Kürsi oku cnm sürekli içine korku düşmesin
(704 puan) tarafından
Okudum canm belki hatim bile olmuştur. Korktu galiba bir anda susturamadim bende telaş yaptım
0 oy
(5,763 puan) tarafından
Kıyamam yavrucuğa ya belki bir yeri ağrımıştır
(704 puan) tarafından
Herhalde canm hiç bu kadar aglamamsiti sesinde kısılmış ağlamaktan
(5,763 puan) tarafından
Yaa kıyamam rabbim yardımcın olsun inşallah
0 oy
(392 puan) tarafından
Gazi olabilir. Biryeri ağrıyor olabilir. Ben böyle durumlarda bezini aciyorum hemen altını değiştiriyorum karın masajı yapıyorum filan ise yarıyor 
(704 puan) tarafından
Dokundurmadi canm kucağımda bile zor tuttum hep yere attı kendini duş bile aklıma geldi ama çok ağlıyor diye telasladim
0 oy
(670 puan) tarafından
Benim bebiste ya bir çığlık basiyo biseyi yokkken hemen sarılıyorum annemde tek bırakma hiç dedi 
(670 puan) tarafından
Tavsiyen ayirna ben ayrimayi düşünmüyorum zamana bıraktım  uzmanlar iki yaş diyo ama ben  ne kadar yaparım bilmiyorum
(704 puan) tarafından
2yasini 3ay geçti canm artık zamank geldi diye düşünüyorum
(670 puan) tarafından
Seninki gelmiş geciyo benimki daha günlük teyzesi:)
(670 puan) tarafından
Şey yapsan ben kitap çok okuyorum bu konuyla ilgili  eğer 2 yaşını geçip ayiramiyosaniz pedegog özendirin demiş durumunuzda varsa kızım yada oğlum ne istersin ne alayım yatağına bak burası senin ne güzel diye diye bilirsiniz
(704 puan) tarafından
Yaoacagiz cAnm ilk olarak ben yatacağım yanında bir kaç gün sonra dediğin gibi istediği biseyler alıp deniucdz
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Arkasından aglamıs yavrum yapar cocuklar. Benşm kızımda saatlerce katılırdı her gün. 
(704 puan) tarafından
Uyanıp baktı göremedi herhalde ondan ağladı canm ama çok ağladık bYA
(11,928 puan) tarafından
Aglat aglat korkma sen her cocuk boyle aha daha 2 aylık kücügü dün babanın arkasından agladı. Büyük hep aglardı giderken görür aglardı kalkar göremez aglardı. İşe gittigi i anlamıyorlar gezmege gitti sanıyolar
(704 puan) tarafından
Aynen canm  Allah sağlık versin yeter ki çocuklarımıza ağlatmasın
(11,928 puan) tarafından
Amin bacım

İlgili bir soru bulunamadı

411,709 soru

12,394,184 cevap

44,037 kullanıcı

Kategoriler

...