0 oy
422 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Aylar sonra kızım kendi yataginda yatıyor şükür Allah'ım ama o kadar alışmışım beraber uyumaaya uyansın da yanıma alayım diyorum :)  Kendi yatağına tam manasıyla ne zaman alışır acaba??? 

Ne salladim ne de emzik kullanıyorum sadece emziriyorum öylece uyuyor

16 aylık 

21 Cevaplar

0 oy
(1,806 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Alışır die ayrı yatmak doğru değil  dogdugu andan itibaren o bir birey ister ayrı yatin ister beraber ama en guzeli beraber uyumak nasilsa bi zaman sonra tek yatmak isteyecek bizlere bu lütuf verilmişken doya doya sarılın  uyuyun varsın çok çok alışsın 
tarafından
Çok haklısın vallahi canim büyüyünce daha gelmezler yanımıza
-Reklam-
+1 oy
(628 puan) tarafından

Tabi ki beşikte, yanında hem alışır hem ezersin. Biz yakın zamanda memlekete gidip geldik. Orda koynumda degil ama az yanımdaydı. Hemen alışmış. Şimdi sadece koynumda uyuyor. Tekrar yatağında kendi başına uyumasına alistiriyorum. Büyüyünce hiç iyi olmaz çünkü. Şimdi iki güncük bebeğimin odasinda yatiyorum uyandığı an hemen sakinleştirmek için, eşimle ayrı garip oldu. Herkes kendi odasında yatağında yatsın en güzeli:angel: bebek ayrı uyuyunca özgüvenli oluyormus bu arada. Bebeğim 8buçuk aylık:kissing:

tarafından
Aynen haklısın canım ama yapamıyorum ayrı odaya koymayı bizim le aynı odada uyuyamam yani helal olsun sana büyük cesaret yani uyku tutmaz ki
0 oy
(110 puan) tarafından
2 yaşında yanımda yatiyor  o kadar alışmışım ki onunla yatmaya beşiğinde yattığı zamanlar bende bı boşluk oluyo bı yanım eksik gibi sürekli kontrol edesim gelio üstünü actimi falan die
tarafından
Dimi ya :( Postu attığım gibi uyanması duydu beni galiba :)
0 oy
tarafından

21 aylık oğlum yatakta babası koltukta:'(

tarafından
Anneyi paylaşmıyor desene :D
(304 puan) tarafından
Bizde de öyle kız. 19 aylık oğlum yatakta yatıyor adam kanepede :) bide yatakta nasıl gerine gerine uyuyor. Sanırım memeden kesilene kadar böyle olacak.
tarafından
Memeden nasıl kesilecekler acaba :(((
(304 puan) tarafından
Bende merakla bekliyorum o günü :)
tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(13,505 puan) tarafından
25 aylık oğlum hep beşiğinde uyur
tarafından
Oh maşallah ne güzel aman nazar değmesin
0 oy
tarafından
iyi yapmışsın bacım ayrı uyusun alışsın 26 aylık benmle uyuyor eşim salonda uyuyo çoğu zmn
tarafından
Yani insan tedirgin yatıyor bizde de öyleydi sıra yapmıştık biz ama :D
0 oy
tarafından
Birak cnm besikte yatsin hem senin hem onun rahatlığı acisindan en iyisi besikte uyumasi
tarafından
Vicdanen rahat uyuyamıyorum:(
0 oy
(707 puan) tarafından
Annemdeyim şimdi yanımda yatıyor.Evimde beşikte yatıyordu.Burda mecburiyetten yanımda yatıyor ben karşıyım yanında çocuk yatirilmasina.Allah korusun ezilir falan.
tarafından
Ay aman aman Allah korusun vallahi biraz zor olacak ama bakalım :(
0 oy
tarafından
Benm bebeğim 28 aylık bu zamana kadar hep yanımda yattı ondan çok ben alıştım benmle uyumasına uyku tutmuyo ayrı olunca :)) bu arada ben de hep annemle yatardım koca kız olana kadar babam gece çalışırdı annemn sıcaklıhına alştıgım için tek yatmak zorunda kalınca hep ağrıma giderdi anne sıcaklığıyla uyumaktan daha güzel birsey yoktur belki de kızım da doya doya istediği ladar uyuyabilir benmle  :)
tarafından
Beni o kadar duygulandırdın ki anlatamam yani küçükken annemle yatamazdım babamın korkusundan döverdi hep bu yaşıma geldim hala korkarım anneme sarılmaya ama içim gider :(
tarafından
Ya sizi üzmek istememiştim hakkınızı helal edin <3
tarafından
Helal olsun canım olur mu öyle şey
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Beşikte yatıyor 14 aylıkken odasını ayıracam
tarafından
Benimki de yatıyor 20 dakka geçmiyor uyanıyor hemen :( Mecbur yanıma alıyorum o yüzden
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Yanımızda çünkü benm oğlum çok deli yatıyor kalkar oturur arkasına yatar kafasını beiige vuruyo
tarafından
Maşallah bayağı hareketli desene canım
(2,588 puan) tarafından
Hemde nasıl uyurken emekler kafası nerde düşerse orda uyur
tarafından
Gün içinde de çok hareketli mi
(2,588 puan) tarafından
Hemde nasıl bi oturduğu yerde 5 dk oturamaz hiö bişey yapmazsa sağa sola götünü kaydırır arkasına döner
0 oy
(5,139 puan) tarafından
9 aylık yanınızdaki beşiginde uyur
tarafından
Alıştırma önemli işte başta nasilsa öyle gidiyor ilk Zamanlarda beşikte bırakıyordum zamnla kalkıp almak zor geldi şimdi de nasıl ayrılacağız
0 oy
(5,591 puan) tarafından
8 aylık bebeğim 6 aya kadar  kendi yatağında uyudu bu 2 aydır çok soğuktu benle yatı bu akşam kendi yatağında yatı zaten anne yanı beşiği hemen dibimde
tarafından
Aynen soğuklarda üstünü açıyorlar mecbur beraber yatıyoruz
(5,591 puan) tarafından
Valaha bende ama artık yatağında uyusun alışmasın bana sonra yatağında uyumaz
tarafından
İnşallah canım alışırlar ya Allah hepimize kolaylıklar versinn
(5,591 puan) tarafından
Amin amin cnm bnm cümleten inşallah
0 oy
(5,406 puan) tarafından

Maşallah kız gözün değecek kendine :D 

tarafından
Neden kız
0 oy
tarafından
Dogdu doğalı hep yanımda yatıyorlar 3 tneler en büyüğü 10 yasnda o ayrı tabi ama 6aylik ve 5 yasnda 2kizm benle yatiyor
tarafından
Allah bağışlasın canım benim
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Ben 3 yaşına kadar kızımı beşikte yatırdım sonra oda yaptım şimdi oğlum 15 aylık oda bı 3 yaşına kadar yaticam insallah
tarafından
Odasında yatıyor mu kızın canım
(44,928 puan) tarafından
Şu an 5 yaşında yatiyo ☺️
tarafından
İyi vallahi ya kız çocukları kıskanç oluyorlar ya benim kızım 16 aylık beni kıskanıyor şuan düşün artık
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Beşik de idi ama iki gündür yanımda 8oldu ansizin aglio
tarafından
Ayrılık kaygıları başlamış cnim inşallah uzun sürmez biz de hala devam sürekli ağlıyor
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Benimki de emerek uyur 7. Ayından beri kendi odasında uyuyor. Kamera ile takip ediyorum. 
tarafından
Gece ne kadar süreyle uyanıyor
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ben hiç yanımda yaptırmadım ikisini de 
tarafından
Diğer çocuklarıma insallah alistiracagim acemilik işte
0 oy
tarafından

2 yaşına kadar yatağında uyuyordu memeyi bıraktırdık şimdi bensiz yatamıyor ve bizim yatağımız da uyuyor :ermm:

tarafından
Kokunu arıyor sanırım canım
tarafından
Bilmiyorum ya hemen uyanıyor yatağına yatırmak istiyorum
tarafından
Allah kolaylıklar versin canım benim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 343 göst.
16 Ekim 2024 Aile kategorisinde Meral ocakdan (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 230 göst.