0 oy
300 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Sabah sabah çok soru sordum kızlar ama bir sorum var size ben 1ay önce 153 aradım burda bir kişiden duydum isim vermeyim market kartı ve süt için hatta bu gün yine postu var başvurdum neyse bu gün mesaj geldi onaylanmadi diye. Benim eşim asgari ücret bile almıyor 1000 lira kira bebeğim var 9 aylık onun mamasi bezi evin faturaları mutfağı saymıyorum hiç biz kuru ekmek de yeriz. Yani ben anlamıyorum benim annemin babamın durumu iyi 2 ev araba var onlar başvurmadan onlara yardım çıkıyor. Cimere yazdım kaymakamlığa gittim belediyeye gittim beyaz masayi aradım. Yok çıkmıyor işte çıkmıyor. Bu adalet mi gerçekten ben çocuğuma un su şeker vermekten oğlum kabız oldu maması daha uzun gitsin diye arada süt veriyorum 1 yaşından önce süt önerilmiyor ama napayım aç kalmasından iyidir diyorum ben daha nereye gideyim nereye başvurayim bilmiyorum siz biliyor musunuz 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız kuzum benimde hiç bişeyim yok buradaki kızlar bilir beni üzerime ne ev nede araba var bana çıkdı nasıl Çıkmaz sana yaa çok üzüldüm 

tarafından
Şu ahpab var oraya kayıt olup başvuru yapsana ben yaptım ama onaylanmamış belki sana çıkar
tarafından
Yaptım oraya da kaç ay oldu cevap yok bilmiyorum kısmetimiz mi kapalı ne kafayı yiycem. İnan kendimi değil evde bebek olunca insan ne yapacağını şaşırıyor
tarafından
Olmazmı kızz benim 3 tane bide valla kafayı yiycekdim
tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor bu şekilde bebek büyütmek çok zor yavrum kabız oldu kafayı yiycem düşünmekten
(14,695 puan) tarafından
İhtiyaç haritası vardı bir de oraya bakın
-Reklam-
0 oy
(12,235 puan) tarafından
Annen babanin durumu o kadar iyiyken neden yardim alıyor ne saçma. Yardim ciktiysa sana versinler o zaman 
tarafından
Yok kız basvurmadilar işte pandemi çıktı biz bize yeteriz çıktı ayrıca 200 yine aldılar benim annem babam değişik biraz vermezler onlar oğullarınına verirler onun çocuklarına harcarlar kır yılda bir 100 lira gönderiyorlar gidip mama aliyom onunla o kadar
0 oy
tarafından
Evet süt verilmiyor ama çaresizlik işte yapcak gerçekten bsi yok Allah yardımcımız olsun hepimizin :(
tarafından
Dediğin gibi canım çaresizlikten hadi diyorum belki çıkar ama yok anlamadım ne olması gerekiyor vermeleri için açlıktan ölelim mi yani. Allah affetsin insan herşeyi düşünüyor bak oğlumun maması bitti o 5 liralık sütü bile almak zor geliyor insana olmadıktan sonra yavruma çok üzülüyorum herşeyden mahrum büyüyor un su şeker vermekten kabız oldu
0 oy
(501 puan) tarafından
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun peki ailenin durumu iyiyse onlar yardım etmiyor mu
tarafından
Benim ailem değişik biraz onlar varsa yoksa abimin çocuklarına yapsin onlara adadılae kendilerini
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Geçim sıkıntısı çok zor hakikaten.  Asgari ücretle 4 çocuk buyutuyom.  Üstüne de krediler borçlar.  Bende basvurdum buranın belediyesine bez mama süt için inşallah çıkar 3 4 ayda anca sıra gelir dedi 153 
(3,794 puan) tarafından
Inşallah.  Beze mama ya para yetişmiyo valla ya her ay en az 500 600 gidiyo bez ve mama ya sadece . E bunun kirası faturaları kredi ödemeleri evin gideri. Allah yardım etsin
tarafından
1 yaşından önce süt önerilmiyor ama napayım aç kalmasından iyidir diyorum veriyorum süt oğluma çok üzülüyorum herşeyden mahrum büyüyor kabız oldu yavrum artık un su şeker vermekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun insAllah
(3,794 puan) tarafından
Çok şükür biz idare ediyoz gene ama ucu ucuna.  Öncelik çocukların ihtiyacını aliyorum. Herşey çok pahalı.
tarafından
Herşey çok pahalı kira faturalar bu ay nasıl gecicek çok üzülüyorum
(3,794 puan) tarafından
Allah büyük yardimlara başvur. Bakıyorum etrafta millete yığınla yardım eliyo bizim bisey den haberimiz yok. Adamın durumu iyi karısı ordan burdan her yerden yardım aliyo
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Çıkması lazım ya 
tarafından
Yok canım bizim açlıktan ölmemiz gerekiyor anca o zaman çıkar
(1,633 puan) tarafından
İşte bu yüzden adelet yok kime rast grlirse bilmiyirum bu zenginlere niye veriyorlar
tarafından
Bak annemlere de kızdım o kadar insan var durumu yok alamiyorlar siz niye başvurdunuz diye yok başvurmadik biz çıktı almayalım mi dedi ben anlamıyorum onlar başvurmadığı halde çıkıyor ben o kadar başvuruyorum yok anacım çıkmıyor işte
(1,633 puan) tarafından
Yazık ya ne biçim devlet var cnm gene dilekçe ver inşallah cikar
tarafından
Yok ümidim kalmadı artık çıkmaz bana ölüceksin açlıktan belki o zaman çıkar
0 oy
(6,793 puan) tarafından
Canım bi şikayet eden felan vardır yoksa çıkması lazım 
tarafından
Kız yok beni kim şikayet etcek bı kaynana var ondan başka kimseyi tanimiyom burda
(6,793 puan) tarafından
Valla ummadık taş baş yarıyı yapmaz dediğimiz yapanlar çıkıyo canım yoksa ev kira bi gelir yok mutlaka yardım vermeleri lazım
tarafından
Bilmiyorum artık ben ağlamaktan perişan oluyorum her gün eyer dediğin gibiyse de Allah'a havale ediyorum ne diyim
(6,793 puan) tarafından
Tekrar tekrar başvuru yap canım
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Ahpap derneğine başvuru yaptım canım inşallah en yakın zamanda dönerler
tarafından
İnsAllah dönerler canım ben de başvurdum ses seda yok hiç
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Genellikle dayısı olanlar götürüyor o yardımları gerçekten ihtiyacı olanlar kalıyor böyle cnm Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin canım amin cümlemizin insAllah inan çok zor
0 oy
tarafından
Annen baban niye yardım etmiyo sana canım 
tarafından
Oğullarına ve torunlarına adadılar kendilerini düşünmüyorlar kirk yılda bir 100 lira yollarlar o kadarv

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,122 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Prenseskizinannesi (39 puan) tarafından soruldu

405,728 soru

12,158,224 cevap

36,598 kullanıcı

...