Öncelikle biraz uzun olucak kızlar bilen vardır ben bebeğimi kaybettim doğumdan sonra erken doğum yaptım şuanda 33+2 oldum bu sabah kontrolüm vardı neyse en başta Dr geç kaldı ilk muayene sırası bendeydi çağırdı girdim herhangi bi şikayetin var mı diye sordu dedim 30 haftalıkken sancım vardı acile geldim nst de ufak ufak sancılar çıktı açılma kanama vs. Bişey yok diye bişey yapamadılar acildeki doktor da haftan küçük bebeğin karın çevresi 3 hafta geriden geliyor dedi bi sebebi var mi diye sordu bende nöbet geçirdiğim için kalp ilacı kullanıyordum ve bundan sebep bebekte gelişim geriliği ve tek damardan beslenme olduğunu söyledi dedim eğitim araştırma daki ayrıntılı daki doktorun biz 36-37 haftadan önce birşey yapamıyoruz eğer sancın çoğalırsa eğitim araştırma ya git dedi bende bunları anlattım tamam sen eğitim araştırma ya git böyle olmaz demeye başladı neyse muayene odasına aldı hocam öbür gelemeye gününü ayarlayalım demiştiniz dedim hayir ben öyle bişey demedim 36 haftada gün veriyoruz dedi ona da tamam dedim acildeki ne dedi eğitim araştırma da ayrıntılı daki dr ne dedi dedi bende anlattım kilo takibi önemli olur da kilo alımı durursa ancak o zaman erken doğum olur dedi diye söyledim bak gelişim geriliği var bebeğinde bu kalp ilaciyla alakalı değil başka bişey bilmem ne dedi hocam bu zamana kadar size geliyodm biliyosunuz zaten herhangi bir sorun olmazsa burda doğum yapacağımı sizde söylemiştiniz dedim yok işte gelişim geriliği ne demek bilmiyo musun sen olması gerekenden küçük daha ne kadar açıklayıcı olabilirim ben ordaki doktorların asistanı değilim sen git onlara orda doğum yaparsın felan baya ters konuştu bende sinirle çıktım eşim dışarıda bekliyodu noldu dedi boşver çıkalım dedim yoksa nöbet geciricektim sinirden gerginlikten çıktık hastahaneden anlattım yoldayken durumu eşime sen bana niye söylemedin baş hekime çıkardım böyle saçmalık mı olur diye oda kızdı niye cevap vermedin o doktorun ağzının payını felan diye eğer cevap verseydim orda kriz gecirirdim o kadar gerildim dedim baya konuştuk şimdi özele gidicez ya çakmak Erdem hastanesi yada Atlas hastahanesi bu arada normalde devlet hastanesine gidiyodum