Kızlar 2 bucuk yıllık evliyim 2 aylık oğlum var tesettürlü Bi bayanım eşim de beni bekarken hep kapalı gördüğü için açık beni begenmiyor bakımsız Bi kadın değilim 23 yaşındayım evlendiğimiz günden beri sadece başımda tesettür varken benimle birlikte oluyor açıkken hiç olmadı. Sordugumada ben seni hep kapalı gördüm ben seni kapalı sevdim. Açık oldugunu zaman seni aldatıyor gibi hissediyorum. Evde başka birisi var gibi hissediyorum diyor. O yüzden cinsellikte resmen ikimizde uzaklaştık her dakika kapalı olamıyorum önceleri haftada bir birlikte oluyorduk sonra Bi kaç ayda bir. Araya hamilelik girdi sadece 2 kere birliktelik yaşadık hamileyken 9 aydır cimselşik yok düzeldim 2 ay oldu doğum yapalı eşime beni özlemedin mi dedim aşkım kapat konuyu ya diyor piskolojim resmen bozuldu kapalıda oldugumu oluyor bana yanaşmıyor 9 aydır bu adam ne yapıyor nasıl dayanıyor anlamış değilim telefonunun şifresini bişdigimi bilmiyor arada bakıyorum ama bişey de yok akıl verin bana ne yapacağımı şaşırdım. Sarılır öper ama ilerisi gelmiyor