0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kardeşim cuma günü doğuracak Allah'ımın izniyle annem memleketten gelecek küçük kardesimle babaannem yeni vefat etti evde biri 15 diğer 17 yaşında iki kardeşim var müstakil evde oturuyorlar ve kimse olmadığı için korkuyorlar babam gece vardiyasında onlarda gelecek inşallah sorum şu pandemi nedeniyle herkes tek oturuyor ama ben yolculuk yaparken gördüm anne çocuklarla bir oturuyor mesela benimde 2 kardeşim bı çift koltukta oturan annemlere küçük kardeşim otursa sorun olur mu acaba yani tek iki koltuk kessek

9 Cevaplar

0 oy
(8,080 puan) tarafından
Aynı aileden olanlar yan yana oturabilir 
tarafından
Yani 4 bilet kesmeye gerek yok değil mi canım
-Reklam-
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Canim koltuk olayi kalkmis babam geldi cuma memleketten herkesi yan yana oturtmuslar sorduklarinda da kisitlama kalkti demisler yani eger ki otobus bos olursa belki musade ederler o sekilde oturmaya firmasina gore degisir tabi bazilarida iki bilet kestirme sartini kosuyor 
tarafından
2 bilet kesicez canım ama 4 kişiler 4 bilet kesmek gerekmez demi zaten bı kardeşim daha 9 yasinda
(1,157 puan) tarafından
Iki kisi tanidik oldugu icin yan yana oturturlar cocuklarada koltuk icin ayri bir para odemeleri lazim canim koltuk icin diger turlu kucakta giderler yani 4 bilet kesmeniz lazim ama bazen otobus bos olunca bazi firmalar bos koltukta otursun diyorlar ama tabi sorsunlar yinede
tarafından
Yarın eşimle gidicez sormaya canım çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(9,624 puan) tarafından
Canım öyle yapmazlar isim soyisim kaydettikleri için soyadlarından dolayı yanyana koltuk verirler ama tabi isterlerse sorsunlar yine
tarafından
Yani canım 4 bilet mi kesmek lazım
(9,624 puan) tarafından
Evet canım 4 tane bilet kesilicek mecburen
0 oy
(128,680 puan) tarafından
yani 3 kisi 2 koltuktami
tarafından
Çift koltuklarda canım 2 2 oturcuklar
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Cnm aileler çift koltuk yabancı tek koltukta oturuyor net bilgi
tarafından
Yani 2 bilet kessek yeterli olur değil mi canım
(6,857 puan) tarafından
2 kisimi
tarafından
4 kişiler annemle 9 yaşındaki kardeşim cifltli koltuk diğer 2 kardesimde ayrı bir çiftli koltukta canım olur mu o sekilde
(6,857 puan) tarafından
4 koltuk alıcaksın 2li Cnm
tarafından
Çok sağol canım ❤️
0 oy
tarafından
4 koltuk almanız gerekiyor
tarafından
Zaten 2 koltuga 4 kişi nasıl sıgacaklar ki ayrıca 9 yaşındaki kardeşinden ücret öder çünkü 6 yaşa kadar ücretsiz
tarafından
Anlatmadım sanırım canım atıyorum tekli koltuğa da 100 e kesiyorlar çiftli koltuğunda bende diyorum ki çiftli koltuk kessek 2 kişi otursalar 200 lira versek olur mu yoksa illa kişi başı 100den 400 mu vermeliyiz ben çünkü kizim olduğu için 2 yaşında çiftli kesiyorum 100 liraya kız kardeşim hamile oda çiftli kesiyor o şekilde gidiyoruz acaba kardeşlerde öyle yapsa olur mu demek istedim canım inşallah anlayabilmişimdir
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Canım son otobüs yolculugumda kiyametleri kopardılar kadında iki kişilik koltuğa 3 çocuğuyla beraber oturmuştu. Muavin falan baya kavga ettiler.. kadın param bu kadar bilete yetti desede baya bagris cagris oldu otobüste. Kardeşlerinin yaşı da küçük değil zaten en fazla 5 yasa kadar bilet kesilmiyor ondan sonrası zorunlu 
tarafından
Anladım canım birazdan sormaya gidecez bakalim
0 oy
tarafından
Bilet alırken sorsan daha iyi cevap alırsın bence canım 
tarafından
Birazdan eşimi bekliyorum canım gidicez ben önden merak ettim sormak istedim
0 oy
tarafından
15 yaşındaki çocuğu biletsiz bindirmezler pandemi olmasa bile
tarafından
Yo kesicez zaten canım sadece diyorum birine çiftli koltuk kessek annemle kardeşim diğer kardesimde çiftli koltuk kessek diğer kardeşimle binse olmaz mı
tarafından
Zaten anne çocuk veya kardeş veya birlikte gidince ikisini ya yana keserler ya sıkıntı olmaz
tarafından
Kestik canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 174 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ebru06hamza (1 puan) tarafından soruldu
0 oy