0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (7,791 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Doktor bugün kıza benziyor dedi ama benziyor diyince bilemedim annemlere kayınvalidemlere söyledim kesin değil benziyor dedi dedim ama iki ailede hemen havalara girdi sonra üzülmeseler bari (12+3) :)

9 Cevaplar

+1 oy
(2,170 puan) tarafından
Bu sene kız senesi tamamen sallıyorum canm. Bence kıza benziyor :)) sağlıklı olsun da gerisi boş valla 
(7,791 puan) tarafından
Doğru diyosun canım sağlıklı olsun yeterki
-Reklam-
+1 oy
(1,550 puan) tarafından
Bu haftalarda yanılma payı yüksek oluyor o yüzden benziyor diyorlar kesin bir şey söylemek istemiyorlar sonra yakasına yapışmayın diye :) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ben şimdi her zamanki gibi %50 kız desem kızarsınız bana :) 
(7,791 puan) tarafından
Yok kız neden kızayım sağlıklı olsunda oğlumuda 12 haftada söylediler doğru çıktı şimdi iki tarafta büyük heycanla kız bekliyor yanılma çıkarsa üzülecekler o kdr benziyor dedi kesin demedi dedim ama bakalım ne olacal :))
+1 oy
(1,615 puan) tarafından
Valla yazını okumadan buraya kız yazıcaktım öyle hissettim ve hem kızım hem oğlum olduğundan anlıyorum artık ☺️ Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallah
(7,791 puan) tarafından
Ayy amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
benimkide benziyor demisti degismedi doktorun deneyimliyse bilmistir insallah gonlune gore.olur
(7,791 puan) tarafından
Yaşı var biraz deneyimlidir inşallah
Sağol kuzum sağlıklı olsun yeterkii <3
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Bencede kız gibi:)
(7,791 puan) tarafından
Hayırlısı inşallah sağol kuzum :)
0 oy
tarafından
İlk görür görmez kız gecti icmdn
(7,791 puan) tarafından
Ay hadi inşallah sağol kuzum
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Kiz canim Allah hayirla kucağına almayi nasip etsin:)
(7,791 puan) tarafından
Aminn kuzum inşallahh
0 oy
(285 puan) tarafından
Banada 13+4 de kıza benziyo dedi s17 olduk hala kıza benziyo diyolar ama senin haftan daha küçük isallh değişmez diyelim :)
(7,791 puan) tarafından
Şaşırdım bende bu kdr erken demesine oğlumu özelde 12 w de öğrenmiştim devlet diyince şok oldm birde sormamıştım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 47 göst.
0 oy
6 cevap 136 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde eminenur00 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 353 göst.

410,168 soru

12,333,908 cevap

39,308 kullanıcı

Kategoriler