0 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Ya ben 1.inci hamileligimde sezaryen oldum kızım şuan 9.aya girecek ve 3 aylık hamileyim 2.inci sezaryen birinciden daha mı fazla acıtır yoksa acısı aynı mı olur bilgisi olan yazabilir mı lutfen 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
bunu bende merak ediyordum kosede bekliyim
(42 puan) tarafından
Sorma ya
-Reklam-
0 oy
(11,681 puan) tarafından
Aynı bacım aynı korkma aha 2. Yi yaptım 2ay once aynıydı. 
(42 puan) tarafından
sagol bacım teşekkür ederim aydinlattigin için ki birincide az acimiyo sonuçta
(11,681 puan) tarafından
E bacım kolay mı canından can çıkıyor. Bıcak degiyor. Ama kucagına alınca hersey gene unutuluyor. Biraz önce uykusunda kahkaha attı onu görebilmek için herseye deger
0 oy
(4,180 puan) tarafından
Hicccc korkma bacım 1. Sezeryanım felaketti benim  icin ama.2. Mis gibiydi ohhh spinal oldum gulerek hazirlanarak girdim sihbet ede ede dogumum oldu gulerek çıktım. Bel altinin uyusuklugu gidip de agri hafif baslayinca hemsirelere dedim agri kesicimi verdiler heeee bir de o uyusukluk gitmeden karnima bastirdim iyice çıksın  pislikler diye hiccc aci hissetmeden... ohhh misti valla... hatta arayanlari ben actim sasirdilar sesin ne kadar canli geliyor  diye... 
(42 puan) tarafından
Ay ya benim ki genel anestezi oldu cesaret edemiyorum ya belden falan
(4,180 puan) tarafından
Tamam iste genel anestezi igrenc. Ondan uyanmak filan rezil bir durum. Zorunlu genel olduydu benim 1.   2 de spinal istedim ohhh misssş valla. Her sey harikaydı
(42 puan) tarafından
Kız korkuyorum ben sıkıntı orda
0 oy
tarafından
3cu dha zor yogun bakma girdm 3cude eve geldim ertesi gun  3kez dikişler patladı deri dikis tutmadi
(42 puan) tarafından
Tabi öyle ama o ameliyattan sonraki ilk gün Allahim çok zor ne hareket yapsan agriyo
tarafından
Ağırsa İyi ben yoğun bakımda yattım 3 kere o dikişler patladım of of Neler çektim bir Allah bir ben biliyorum 50 gün baş ağrısı çektim 50 gün boynumla birlikte
(42 puan) tarafından
Ay ya kıyamam çok zor olmuş gerçekten subhanallah bana da dua et lütfen
tarafından
Rabbim tüm hamile kardeslerme sna yardim etsin sağ salim doğumlar nasip etsin
(42 puan) tarafından
Allahumme âmin kardeşim çok sagol
0 oy
tarafından
2 yil beklemen gerekti 6 ay degil 
(42 puan) tarafından
Buna ben karar vermedim Allah istedi oldu hadi ben karar verdim diyelim canım kimseyi ilgilendirmez ki ha 2 yıl ha 6 ay ben ilk bebeğimi 3 sene bekledim kimse kimsenin ne yasadigini bilemez
tarafından
Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin tabiki kimseyi ilgilendirmez ama burada insanlar yorum yapsin diye paylasmissin. Ki allah sana kendi canını da emanet etmis onu da korumak senin gorevin. Sagligin acisindan 2 yil beklemen gerekiyordu bunu sende biliyorsun.
(42 puan) tarafından
Ya onu biliyorum elbette ama Allah ol deyince oluyor benim polikistik over sıkıntım vardı o yüzden korunmamayi tercih ettik belki yine geç olur diye ama Rabbim çok şükür aratmadı bi tane daha nasip etti hamdolsun
tarafından
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al. Nirmal sezeryan dusunme bunlari hakkinda. Hayirlisini iste doguma kadar güç topla
(42 puan) tarafından
Sağol canım teşekkür ederim tesellin icin
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Ablam üç sezeryan oldu diyo her biri bir öncekinden daha zor ve daha uzun yatakta kalıyorsun bende 16 ay önce oğluma sezeryan oldum şimdi gene 4 aylık hamileyim gene sezeryan olacak allah yardımcımız olsun 
(42 puan) tarafından
Yaa insallah ben iyi olurum ya ilki zor geçti benim biraz ondan dolayi
0 oy
(3,533 puan) tarafından
2  de ne yaşayacağını  o ağrıyı  biliyorsun aslında ikiside  aynı acı ama bunda daha bilinçli  olduğun için  raht oluyo hemen  yürüdum  hiç yatmadım ilk kalkmadan sonra yürüdükçe geçecek 
(42 puan) tarafından
Aynen canım daha iyi biliyo insan ilkte acemi tabi dua edin inşallah bana
(3,533 puan) tarafından
Allhim yardmcin olsun canim ins Hayrli doğumlar canım
(42 puan) tarafından
Çok sagol canım
0 oy
tarafından
Düşünme bunu olan olmuş hamilesin her şeyin güzel olacahini düşün güzel olsun
(42 puan) tarafından
Tabi ki benim annem hep derdi çocuklar evin meyvesidir Rabbim kimseyi meyvesiz bırakmasın evlat hasreti çok zor
0 oy
tarafından

Bazı yorumları okuyunca ikinciyi yapmaya korktum :P:D

(42 puan) tarafından
Korkma kız yap 2 sene zorluk çekersin sonra büyürler birazda olsa rahatlarsın ama tabi sana arkadaş olurlar orası ayrı guzel
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Şimdiye kadar hiç cevremden kötü yorum duymamıştım ama.burfakiler öyle kötü anlatmış ki. Ben bebeğimi kaybettim  doktor 8 ay sonra hamile.kalabilirsin dedi kaldım hiçbişey olmaz kokma dedi hafta ikinci daha rahat geçer dediler. Herkesin bedeni farklı benim canımı yakan belki seninkini yakmayacak korkma bir komsum tam 1 yil arayla 2. Sezaryan oldu hicte bisey olmadi korkma 
(42 puan) tarafından
Kıyamam aynen canım çok sagol bünyeden bünyeye degisiyo tabi ama insan merakta ediyo bilgili kişilere soruyu yinede
(1,284 puan) tarafından
Sen yinede korkma doktoruna danış inşallah kolay ve rahat geçer.
(42 puan) tarafından
Inşallah canım çok sagol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 131 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hulya Pkby (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nurrsa (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 174 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sumosss14 (9 puan) tarafından soruldu