0 oy
1,196 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kizlar kullandiniz mi sutunuzu kestimi ve azaltti mi korumasi yuksek mialacagim kararsiz kaldim kimsede dogru durust yazmiyor

veya sutu azaltmayan kesmeyen dogum kontrol hapi varmi bildiginiz

11 Cevaplar

0 oy
(7,097 puan) tarafından
Onu hiç kullanmadim postun uste kalsin bilen yazar 
-Reklam-
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Kaç aylık sin canım 6 aydan önce hiç bisi kullanamazsın bunu biliyorsun dimi 
tarafından
8 aylik kuzumda emzirenler bu hapi kullanabiliyormus diyolarda sutumu etkilermi bo korkumda var arastiriyorum burda cikicakmi killanan djye
(4,061 puan) tarafından
Valla kuzum sağlık ocağında ebeler doğum kontrol hapı veriyor ondan al adını hatırlamıyorum ama o süte etkisi yok ebetede sorarsın bende ordan almayı düşünüyorum 5 aylık oldu 1 ay sonra bende baslicam
tarafından
arastiriyim bakim
tarafından
Sağlık ocağında microgynon veriliyor ama emzirenler kullanamaz. Virüsten beri sağlık ocakları da vermemeye başladı.
(4,061 puan) tarafından
Allaa alla daha dün sordum bizim burda bir sorun var galiba neyse bakalım cuma doktora gitcem ne der belli olur
0 oy
tarafından
5 gündür içiyorum ben sütüm kesilmedi çok şükür
tarafından
Bilemiyorum canım benim doktorum hiçbir sakınca yok içebilirsin dedi buradan da çoğu kişiden görüyorum zaten içiyorlar
(4,061 puan) tarafından
Ben sadece anne sütü veriyorm ondan olabilir ben başka hiç bisi vermedim gerk duymadık ki kızımda başka bisi almadı ondan demiş olabilir bana
tarafından
Bende sadece anne sütü veriyorum şimdiye kadar hiçbir şey vermedim başka zaten
(4,061 puan) tarafından
Alla alla hem özelde doktora sordum hem devlette gittim doktora sordum ıkısıde aymış eyi dedi bana neyse Bn 6 ay dolsun doktorun dedi gibi canım büyük ihtimal sizin dediniz doğrudur ne diyelim hepsi birseyi aynı demiyor ne diyim ki
tarafından
Aynen canım öyle
0 oy
(345 puan) tarafından
Ben cerezette kullanırken hamile kaldım cnm erkenden 14 aylık oğlum var 27 haftalık hamileyim ve ınanki adet düzensizliği yapıyor 2 ay sonra sonuç bu cnm
(1,430 puan) tarafından
Nasıl ya off korktum şuan saati saatine içiyorum siz nasıl içtiniz
(345 puan) tarafından
Cnm hep düzenli kullandim alarmın hep kuruluydu hep saatinde içtim hemde hiç aksatmadan ama işte sonuç bu ilk ay adet oldum ikincisinde olmadım dokturumla iletişime geçtim  normal dedi ilk ama içim rahat etmedi gidip test yaptım sonuç pozitif
(1,430 puan) tarafından
Nasıl ya Allah korusun hiç aksatmadığına falan emin misin şok oldum şuan kaç kutu kullandın allhımm sen koruu
(345 puan) tarafından
3 kutu yarim kaldı eminim cnm hiç bir şekilde aksatmadim
(1,430 puan) tarafından
Off deme ya
0 oy
(72 puan) tarafından
Bnde hurda beklim bnde arastrdim bu hapi bnde alacam bugun bmm bebegum 1 yasinda adet oluyotm yoksa hakile kalcam diye korkuyorm erkek milttine guven olmaz
tarafından
aynen aynen bende guvenmiyorum kimse yokmj kullanan bekliyorum caresizce:(
(72 puan) tarafından
Onveden gorudm burda oaylasanlari bnde burda gkrdum ama zarari yok yada sagliocagina gt sor cnm inlar yazar
0 oy
(165 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra 40im çıkınca adet gordum ilk adet gördüğünde başlayabilirsin demişlerdi 43. Günümde kullanmaya başladım bebegim şuan 14 aylık ve her gün kullanıyorum sütte bi azalma veye herhangi bi yan etki gormedim yani yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum fiyatı 64 tl bu arada koruması iyi bence ekstra başka bi korunma yöntemi kullanmiyoruz cunku
tarafından
a1 yildie hamile kalmadin yani masallah kuzum hamile kaldim diyende cok haptan dolayi korkuyorum bende oyuzden kafam karisti bebeginizi kullanincada emzirdiniz yani degilmi tekrar soruyorum  emin olmak icin azalmadida
(165 puan) tarafından
Ay korkutmayın beni çok şükür bi hamilelik durumu yaşamadım:) ama adet duzensizligim çok karışık onun için bi doktora gozukmem lazım sanirim . Evet emzirirken içiyorum bebegim hala emiyor 14 aylık ve ben 40 im ciktiktan sonra kullanmaya basladim bir gün bile ara vermedim her gün saat tam 12 de içerim hapimi
tarafından
sagol kuzum Allah razi olsun ya icim rahatladi
(165 puan) tarafından
Rica ederim canım
tarafından
Cerezette adette gecikme yaşatır canım. Burda yurtdışında adet görmeyi geciktirmek için cerezette verildiğini okudum bir postta. Adet duzenleyici haplar başka
0 oy
tarafından
Canım emzirenler kullanabilir 40 cikinca kullanmaya başlanıyor süte etkisi yok koruması diğerleriyle aynı 
tarafından
kafami karistiran hamile kaldim diuende cok kuzum ya
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ben kullandım 11 aydır bir sorun olmadı sütüm vardı emiyordu bu ay bıraktım çünkü adet olmadım hiç adeti kesiyormuş bende olmadım hiç adet kestim şimdi microgynon başladım
tarafından
hamile riski yok degilmi bu hapla kaldim diyende cok kafam karisti
(1,345 puan) tarafından
Ben kalmadım yaşına girdi bebeğim düzenli kullanimda olmaz birşey ama hapa başlayınca ilk bir.hafta falan dikkat edin etkisini sonra gösteriyor çünkü
tarafından
sagol kuzum
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Cnm süt kesmez ki 40 imdan sonra doktorum bunu yazdı bana direk
tarafından
peki kac aydir kullaniyosun canim ve hamile riski yok degilmi kaldim diyende cok
(6,853 puan) tarafından
Ben kullanmadım Cnm  pahalı geldi geçinemeyiz onu her ay alırsam :) kocamdan kaçıyorm :)
tarafından
ya hahaha kaciyoruma guldum:D
(6,853 puan) tarafından
:) adam yoruldu kovalamyor :)
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Canım cerazette 40 çıktıktan sonra kullanılır eczaneye de sorabilirsin ben 9 ay gibi süredir kullanıyorum afet yapmadı sadece onun dışında sorun yok çok şükir
tarafından
cerazetteyle 1yil korunanda var hamile kalanda kafam suan acaip karisti
(1,430 puan) tarafından
Hamile kalan 100 de 1 ya benim de 1 yıl olcak nerdeyse
0 oy
(622 puan) tarafından
Ben kullandım sutume çok etkisi olmadı bebeğim tek anne sütü alıyordu azaltmadi ama koruyuculuğu çok yüksek değil ben 5 aya kadar kullandım sonra 3 aylık iğne oldum
tarafından
1yil korunanda var hamile kalanda kafam suan acaip kaeisti
(622 puan) tarafından
Evet canım kimini koruyor ama hamile kalanlar da var valla bende hamile kalma ihtimalini göze alamadım ne olur ne olmaz diye iğne oldum sonra başka hapa geçtim
tarafından
ignede etkili degil diyen var e biz yasamayalim artik ozaman bune hxjdjxn
(622 puan) tarafından
Bence iğne cerazzette den daha koruyucu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 116 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yunusun annesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy