0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Geçen ayda takip etmistim ama bu kadar yoğun koyu görmemiştim bu iki çizgiyi . Bu ay takip etmedim hiç bugün aklıma geldi öyle rastgele yaptım . Yumurtlamismiyim ben şimdi ??

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet yumurtlama olmuş degerlendir bugün yarın ve ertesi günü eşine de bugün yarın ve ertesi günü fındık fıstık kabak çekirdeği ceviz yedir eşine mesaj at gün içinde 2 kere bitter çikolata yesin sende ona sade kahve yap acı kahve yani sonrası Allaha kalmış.
tarafından
Hay Allah razi olsun ya :) çok saol canimm yapicam dediklerini kısmet tabi
tarafından
Öyle tabi kısmet ben 3 senenin sonunda hamile kaldım çok kafana takma olur mu cidden oluruna bırakınca oluyor muş ben 2 ay eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim ceviz fındık fıstık kabak çekirdeği yedirdim hemde her gün üşenmeden 2 ay bitti eşim askere gidecekti bizde artık umursamadım ve o ay hamile kaldım sonuç 8 haftalık kalbi durdu ama nasip değil miş napalim
tarafından
Biliyorum ben senin kaybını canım büşram . Ben o zaman burdaydim sonra biraz giremedim şimdi girebildim. Ah kuzum benim hatırlatmak istemezdim sana ama eminim ki hiç unutamadın . Hayırlısı böyleymiş canım benim orda seni bekleyen bir melek var artık en sağlıklısindsn en hayirlisindan bir evlat daha nasip etsin Allah sana ve isteyen herkese banada
tarafından
Bu sabah bile eşimle konuştuk onu şuan yaşasaydı 15 haftalık olacaktı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tarafından
Kıyamam :(( ben inanıyorum Allah bize hayırlı sağlıklı birer evlat nasip edicek canım yeter ki vazgeçmeyelim . Benimde 6 ay oldu işte korunmuyorum
tarafından
Benim 6 ay korunmam lazım maalesef
-Reklam-
0 oy
(49,836 puan) tarafından
Evet olmuş yumurtlama bugunleri es gecme:))
tarafından
Evet degerlendicem çok saol . O kadar değişik oldu ki 55 gün sonra adet gördüm 17 . Günde yumurtlamayi gördüm . Normalde 28 günde bir adet olanlar gorurmus ya 17.gunde yumurtlamayı bende şaşırdım ondan sordhm :))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,512,731 soru

24,672,989 cevap

367,375 kullanıcı

...