+2 oy
1,028 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11,942 puan) tarafından

Kızlar kıskanmıyordu mutluydu hep kendi istemişti seviyordu. Yeni aldıgımız tableti bozulmuş. Hep oyun yukledigi için defalarca uyarmıştım yukleme diye tablet istiyordu kendini mutlu hissetsin diye almıstık.neyse bozmus bemde bos bulunup onca paraya aldık bunu neden bozdun diye kızdım. Bir anda kardesine saldırdı ama kriz gecirir gibi saldırdı kollarım filan kıpkırmızı araya zor girdim. Büyük neredeyse 6 yasında küçük 2 aylık. Kriz gecirdi bagırısına komsular indi kim öldü diye. Eger odada olmasaydım kesin öldürürdü.pedegoglara randevu bulmaya calısıyorum. Ama göndersem mi evden bir kaç gün ben bir daha nasıl bunları aynı evde tutacağım korkudan elim ayagım titriyor

Acıklama yapmak istiyorum kızlar, eminim ki tek cocukla bu kadar ilgilenilmiyordur emin olun 2. Kendi kendine pusette buyuyor aksıne ona ilgi göstermiyorum. Gün içinde sürekli oyun oynuyoruz iş vs yapmıyorum zaten 49 yasındaki babası sırtında alıp atcılık oynuyor neler yapıyor gün içinde ne resmimiz kalıyor yapmadığımız ne barbimiz. Bu kızımın hep huyuydu kendini bildi bileli bir hata oldu mu dikkati Baska yere crkmeye calsırdı. 

25 Cevaplar

0 oy
(3,210 puan) tarafından
Canım bu halde sakın gönderme iyice yalnız hisseder bol bol sarıl öp kokla yanına yardıma kimse gelemez mi? Pedagog işini kesinlikle ayarla bir şekilde bu çok ciddi sonuçlar doğurabilir. 
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Canim cocuk kiskanmiyor degil her cocuk kiskanir kiskandigini belli eden cocuk vardir belli etmyip icine atan cocuk vardirki seninki bence bi pskologla gorus canim iyi degil bu durum baska zaman baska bise yapar onune gecilmezse
0 oy
(565 puan) tarafından
Canım asla göndermek gibi Bi hata yapma devlet hastanesinde çocuk gelişimciye gidebilirsiniz bu konuyla ilgili çözüm bulabilirsiniz
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Sen zaten pedogaga götürmeye karar vermişsin doğru olan bu. Onu evden gönderme bence ama sakın yalnız bırakma kucukle 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Kız senin eşin 49 yaşında mı? 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 482 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 990 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde DemetEce (2,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,295 göst.