0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (342 puan) tarafından
Hanımlar merhaba. Ben 3 gün önce doğum yaptım. Çok erken oldu doğumun bebeğim küveze alındı. 2 gün hastane de covid servisinde yattım ve o 2 gün boyunca sütümü sağamadım. Dün eve geldim sütümü sağıp bebeğime göndermek için ama sütüm gelmiyor. Elektirikli süt sağma pompası aldım. Damla damla akıyor. Şişe dolmuyor bir türlü. Başına böyle bir durum gelen var mı ne yapmam lazım. Yardım edin lütfen 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acaba süt yapıcı şeyler mi yesen bol olsa sutun
(342 puan) tarafından
Ne yiyim ne iyi gelir. Bilmiyorum ki bende ilk çocuğum. Sütlaç yedim süt çorbası içtim.
tarafından
Pekmezli yumurta ye bol tatlı ye rezene çay iç  şekerli çay iç meyve suyu iç  bide hep sağ sağ geliyor süt
(342 puan) tarafından
Tamam canım hemen yapacam dediğinizi. Bebeğim hastane de süt bekliyor o yüzden biraz telaşlandım
-Reklam-
0 oy
(9,933 puan) tarafından
Benimde 4.5 gün sütun gelmedi bebeğim kuvezdeydi ben sıcak suyla göğüslerimi yıkayıp masaj yaptım aşırı su içtim sütümün olmamasına rağmen ben sağdim emzirmeye çalıştım bende hastenede anne otelindeydim bebeğimi 2 saate bir emzirmeye çalışıyordum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvumt00 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde YavruLarinin annesi (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 335 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Asabii (517 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 2,541 göst.

408,491 soru

12,273,940 cevap

37,676 kullanıcı

Kategoriler

...