0 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sinirlerime hakim olamiyorum o kadini gorunce sinirlerim bozuluyor o kadar ayrimcilik yapti arkamdan demediklri kalmadi neler neler yapti yazsam roman olur hasta oldum olumden dondum sormadi bile simdi aramis sabah annemi diyorki kizimik dis bugdayini yapacaz banada biseu soylemiyor haberim yok ben kizimin dis bugdayini dogum gunuyle ozenerek yapmak istiyordum xunku dogul gununu bile kutlamamistim guzel seyler yaparim diye annem bizde annemde surat asma diyor ama annem geldiginden beri gelmeye basladi hosgeldin disinda konusmuyorum bile annem gidince tekrar tekmeyi vuracak dusman gibi gorecek beni annemde durmadaj alttan al bilmem ne yapamiyorum kaynanam bidr kizkardrsi aklima geldikce cildiriyorum

3 Cevaplar

0 oy
(2,038 puan) tarafından
şu kaynanalardan nefret ediyorum fikrini soyle ben kararımı böyle verdim boyle yapcam de
tarafından
Annrm icjn sesimi edemiyorum ki memleketten gelmis yoksa bilirdim napacagimi off ya istedigim gibi gitmeyecek sabah aniden soyledi zaten anneme soylrdi hazirlik bile yapmadim yapmayacam basina doksunler olsum bitsin bidahakine yapacam yine ama o kadindan daha cok mefret etmeye basladim yuzunu gprunce morallerim alt ust oluyor
(2,038 puan) tarafından
bende kaynanamdan nefret ediyorum buna 4 kat var dün bana bagiriyor neden merdivenleri silmiyorsun otel gibi kullanıyorsunuz üç yaşında oğlum 6 aylık kizim var ve hamileyim merdiven sil diyo hep ben siliyorum merdivemde bağırdı çağırdı rezil etti
tarafından
Pislik kadin sejde rezil etseydin binanin icinde ben gelemiyorum oype seylere yeminle anamdaj olmuyaydi asla kabuo etmezdim anam var isin ucunda bide baja degil benim evimde benim coxugumun hedigini annemi arayip soyluyor
-Reklam-
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Eviniz satıldı mi acaba
tarafından
Yok canim cumartesi veua pazar bi iki alici gelecek bakalim
0 oy
(164,045 puan) tarafından
valla kanki seninki bide teyze anne yarisi olmasi lazimken yaptihi ettihi yenilir yutulur degil haa 
tarafından
Ya bide kanka annemde demiyor mu surat asma konus icimden gelmiuor aimdi mesela mutfakta oturmusum yuzune bakamiuorum kadinin nefret ediyorum kizimij hedigini napti ne etti zehir etti

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 441 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yalan.4545 (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,854 göst.
0 oy
4 cevap 404 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 333 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu