0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (5,067 puan) tarafından
İlk Abimde çıkmıştı onda çıkınca ilk karantinaya girdik onun 6 tıncı günün de annem de çıktı abimin karantinası bitti ve annemin de yarın bitiyor annemin 6 tıncı gününde bizde belirtiler oldu ablamla bende 7 inci gününde ablam hastanelik oldu hastanede şuan hava takılı astım hastası olduğundan ciğerlerine inmiş covid doktoru kendi havan kalmamış demiş bu gün eşim ile bizde tekrar test verdik çünkü eşimde hastaneye gitmişti eşim negatif ben pozitif çıktım bana ilaç getirdiler eşime getirmediler ama arayıp isteyeceğim abimde de ilk başta vermediler o yüzden bu kadar oldu şuan 3 üncü karantinama girdim eşim ile oğlum oturma odasında uyuyor ben yatak odasında gündüzler ise oğlum durmadığından çift maske ile çıkacağım yemek vs mecbur bana ait ev işi şuan baş ağrım boğaz ağrım var hafif koku ve tat kaybım oldu adetim 20 gün gecikti ben bu olanların stresine yorup ilacı içtim artık kızlar çünkü bu gün kaset test alıp yaptım negatif çıktı zaten bu durumdayken Rabbimin gücüne gitmesin olmasını hiç hiç istemiyorum Rabbim tüm hastalara şafi ismi ile şifa versin sadece yaşayan bilir

3 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından
Canım bizde karantinadayız annem pozitif ama bizde birşey yok bugün 5. Günümüz. Biz diyorduk 5 günde çıkmadıysa daha çıkmaz diye sen 6. Ve 7. Gün de cıktı demissin bu 6 7 günlük süre içinde sizde hiç bise yokmuydu gayet normal miydiniz 
(5,067 puan) tarafından
Gayet normaldık kuzum birden bire öksürük ve ishal yapıştı bana ablam astım diye onun öksürüğü dâhâ kötüydü nefesi tıkanıp duruyordu
-Reklam-
0 oy
(476 puan) tarafından
Allah acil şifalar verdin cnm Allahıma şükürler olsun bizim aileeen ve eşimin ailesindenbi babası başkada koronaya yakalan olmadı ama çok korkuyorum ama 
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ah kuzum bugün aklıma geldi merak ettim sorcaktim sen yazdın cok geçmiş olsun üzüldüm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 867 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,403 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde ...Merve... (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 302 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,573 soru