+1 oy
342 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,744 puan) tarafından
Hanımlar hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar herkese.☺️

Oğlum 21 aylık herşeye ağlıyor illa istediğini almak istiyor yapmak istiyor. Git gide de kendini geliştiriyor bağıra çağıra ağlıyor artık. Ağlamasını azaltmak kesmek için ne  yapabilirim? Kızıyorum hiç dinlemiyor bile. ☹️

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bırak ağlasın canm sen ağlayınca üstünde durdukça o daha da arttırır. Ağladığında tamam oğlum ağla de ve çekil umursama . Yavaş yavaş azalir
tarafından
Eskiden bu umursama kelimesi bana da çok mantıklı gelirdi, çocukların simariklik yaptığını düşünürdüm. Ama kızım olduktan sonra farkına vardım. O bebeğin yerine kendinizi koyun, herşeyin Cook yeni olduğu bir yerdesin, tek bildiğin kişi annen baban. Sen yeni beceriler kazanmak için sancılar çekiyorsun bunu annene farklı şekillerde yansıtıyorsun ama o seni görmezden gelip umursamıyor.
tarafından
Öyle değil canm yanlış anladın . Çocuklarda edinilmiş bir alışkanlık durumu bu. Ağlayarak bir şeyleri elde edince bu alışkanlık oluyor herşeye ağlayıp istiyorlar. Ama ağlayarak elde edemeyeceklerini öğrenmeleri için uyguluyoruz .
(6,744 puan) tarafından
Birde öyle deneyim ne isterse yapıyorum yine aynı☹️ teşekkür ederim canım❤️
tarafından
Işte ağlayınca elde edince ağlayarak elde etmeye çalışıyor canm. Hatayı başta yapmışsınız . Inşallah yavaş yavaş düzelir ❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benim kızım da 20 aylik öyle gittikçe zivanadan cikiyor:))
(6,744 puan) tarafından
Büyüdükçe ağlamaları da çoğalıyor ☺️
+1 oy
(6,200 puan) tarafından
İstegi herseyi yaparsaniz zaten her sey icin aglar ve bu durum daha da kotuye giderHayir'i ogretmeniz gerekiyor birak istedigi kadar aglasin her istediginin olmayacagini bilmesi gerekiyor
(6,744 puan) tarafından
Bundan sonra öyle yapacağım bende artık çok yoruyor
+1 oy
tarafından
Sanki ben post açtım başlığı okuyunca aha aynısı ben dedim daha içini okumadan . Daha sabahtan delirdimm ağla ağla tas olsa çatlar diye soylendim. Bokuyla kavga ediyor ağlıyor herşeye istediğini yapmasan da ağlıyor yani kimisi demiş istedigini yapma yaptığın için ağlıyor diye alakası yok ben çok katiyim bide kendini yerlere atıyor ağlarken sonra geri hemen kalkiyor . Şuan okadar hararetliyim ki doldurmusum :D 17 aylik bu arada 
(6,744 puan) tarafından
Aynen yapsanda yapmasan da aynı bezdiriyor lar insanı☺️ ne yapacağız bilmiyorum büyüdükçe yaramaz oluyorlar ağlamaları çoğalıyor
+1 oy
(5,727 puan) tarafından
Ah yavrum kendini yere atmalar elindekini fırlatmalar salya sümük ağlamalar bende kıyamıyordum ama bu oyuna gelme: ) zaafindan yararlanıyor senin
0 oy
(2,025 puan) tarafından
Bizde 21 aylığız  bir ara benim kızımda  aynısını  yaptı  ama ben bıkmadan usanmadan sakin ses tonuyla konuşmaya devam edip ne istediğini  sordum  dikkatini dağıttım  . Elinde istemediğim  birsey var ise elinden almadım  dolabı açıp  hadi dolaba koy diyip alkış  tutdum
(6,744 puan) tarafından
Hiç dinlemiyor ki sakince söylüyorum hâlâ aynı hatta dahada çok bağırıyor. İlla istediği olacak başka hiçbir şey i kabul etmiyor ☹️
0 oy
tarafından

Hosgeldın bacım 2 yas Sendorumuna:D

tarafından
3 yasına kadae devam camım bende cebrllesıyorum valla
(484 puan) tarafından
Allah sabır versin bize o zaman. Çünkü bazen öyle oluyor ki arabanın içinde  bile ne yapacagimi şaşırıyorum  .  Allah evlatlarımıza da sakinlik versin
tarafından
Aynu canım aynı aglıyor kendini yere atıyor neler neler sabrrtdecez
(6,744 puan) tarafından
Abooo☺️☺️☺️ne zaman geçer kuzuum
tarafından
3 yasına kadar devam bacım korkaima hıc en fazla delırıyorsun yakındır kafama huni takmam ahaha
0 oy
(484 puan) tarafından
Benim kızım da öyle ve giderek artırıyor sanki.  İlle onun dediği olacak.  Şu 2 haftadır daha da zorlaniyorum valla.  Ama bende bazen boş yere ağlayınca  tamam kızım ağla diyorum ve bırakıyorum öyle kendisi susuyor,  niye ağlıyorsun kızım ne oldu annecim dersem daha da ağlıyor ve uzatıyor  .  Ama sabir inşallah. Bide benim ki hala emiyor gece 2 saate bir de uyanır,  20 dk sonra da uyanır uykumuz da yok canım. Sağlıklı olsun da diyorum ama bazen çok yoruluyorum
(6,744 puan) tarafından
Bizde aynıyız sürekli emmek istiyor olmazsa etrafı yıkıyor. Gece doğru düzgün uyutmuyor yemek yemiyor emecegim diye  ne yapacağız bilmiyorum Allah'ım yardimcimiz olsun ☺️
(484 puan) tarafından
Yemek de yiyor benim kızım ama hemen üstüne emiyor da.  Emerek uyuyor hala.  Her ağladığında emiyor. Bide tek göğüs emziriyorm daha da zor oluyor.  Sabır inşallah diyelim.  Şimdi de ayağını burktu yürüyemiyor iyice mızmız oldu ama önce sağlığı inşallah rabbim yardım eder
(6,744 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım
(484 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim allah razı olsun allah evlatlarımızı korusun
0 oy
(402 puan) tarafından
Bazı bebişler ilginin ağlamakla geldiğini çözüp basıyolar feryadı : ) dediğini yapmak yerine ağladığın için seninle şu an iletişim kuramıyorum sakinleştiğinde seni anlayabilirim falan demek gerekliymiş her defasında 
(6,744 puan) tarafından
Yine dinlemez ki beni☺️☺️ keçi gibi
0 oy
tarafından
Aglayarak istedigini yaptirtiyo iste bi kac kere yapma daha oyle aglamaz benim kardesim de oyleydi annem git baska yerde agla aglaman bitince gel diyodu oyle oyle alistirdi 
(6,744 puan) tarafından
Hahah☺️bende öyle deneyeceğim canım inşallah ise yarar
0 oy
tarafından
Ben bırakıyorum ağlasın ya herşeyi verirsen alışkanlık yapar benim ki de 26 aylık aynı azarlama daha arsız olur
(6,744 puan) tarafından
Azar Layinca iiyice inatlaşma ya giriyor lar
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Benmki de bu ara ole ama bn sakinim yani hic bagirmadim..elinden biseyi vermiyosa ona alternarif sundum bunu ver sen bunu al bnce diye..o sekilde dikkatini dagtnca com uzatmıyorlar..mesela eline tukenmez kalem aldysa ver onu senin boya kalemini veriyorum diyorum..bir de aglamalar ve öfke nobetleri diye kitap aldm onu okuyorum 
0 oy
tarafından
Neden kiziyorsunuz ki ? İki yaş sendromunda bebeklerin bagimsizlasma girişimleri başlar, birey olduğunun farkına varır. Kendisi tercih yapmak ister, kendi istediği olsun ister. Bu dönemi yeni bir güncelleme için süreç kabul edin :) ve lütfen sakin kızmayın. İlla ki geçecek l, evet çok sabır istiyor ama yapacak birşey yok. Zihinsel, duygusal, psikolojik gelişimi normal birey olsun istiyorsanız bu dönemlerde destek vermek gerekiyor 
0 oy
tarafından
Bırak ağlasın diyen arkadaşlar lütfen imkanınız varsa koşulsuz ebeveynlik kitabını okur musunuz 
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Be hata yaptım bırak tepimsin alasın sen Baska odaya git amann alamasın aman atesi cıkar diye iştedigi herseyi aldık yaptık. Dün istedigini yapmadım kızdım diye kardesine saldırdı. O güveni verme ona. Sen daha yolun basında sın. Bak biz pedegog pedegog. Ugras az Allah bilir kac ay sürecek tedavisi
0 oy
(710 puan) tarafından
Yapmak istediği şeye göre değişiyor.Neden ağladığını bulmak gerek öncelikle.Örnek verebilir misiniz ne olduğunda ya da neler ağlıyor.
(6,744 puan) tarafından
Mesela yemek yiyorum onu almak için ağlıyor tezgahta birşeyler hazırlıyorum ona ağlıyor emmek istiyor onun için ağlıyor dışarı çıkıyoruz ona ağlıyor eve giriyoruz inada ağlıyor herşeye agliyor
(710 puan) tarafından
2 yaş sendromu erken başlamış sanırım
0 oy
(337 puan) tarafından
Valla benimki 4 yaşına girecek hala öyle bende duymuyorum artık kendi kendine ağlıyor ağlıyor susuyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 132 göst.
16 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 173 göst.
27 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
18 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 74 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,755 soru

12,096,208 cevap

36,399 kullanıcı